2010. júliusi hírlevél

Kategória:

Évezredek óta nem látott asztrológiai konstellációkkal jellemezhető elképesztő energiák áramlanak be a földi síkra, egyre tovább viszik a megkezdett és folyamatban lévő változásokat, hajtanak előre mindenkit a maga útján. Egyre intenzívebb tapasztalatokkal folytatódik a hullámvasút.

A mostanit megelőző hétvégén fantasztikus élményeket és tapasztalásokat hozott az új Orin meditációs ciklus első – 12 meditációból álló – része. Még a „régiek”, a „törzsvendégek” közül is többen azt mondták, hogy életük eddigi legerőteljesebb, legmélyebb meditációs élményeiben volt részük – ezért havi egy alkalommal folytatjuk a munkát a még hátralévő 5, darabonként 12 meditációból álló ciklussal. Legközelebb július 9-11-én lesz az Anahitában. A címe: Érzelmeid átalakítása. Az előző ciklus ismerete nélkül is teljes mértékben élvezhető! Az első 12 meditáció hanganyaga is elkészült, Sanaya eredeti csatornázott zenéivel – különleges élmény!

A budapesti 24 hónapos iskola második része e hét végén lesz, szintén az Anahitában (június 25-27-én) péntek délután 3-tól az „elméleti összefoglaló” szombat-vasárnap pedig a meditációk és a technikai részletek. Hét meditáció az új tudatossággal kapcsolatban – a hétvége témája az emberi létezés alapvető sajátosságainak megértése. Szintén teljes mértékben élvezhető az előző hétvége ismerete nélkül is! Aki egyszer belekezd, nem nagyon akarja abbahagyni.

Michelle-ék következő jelentős energialehorgonyzó túrája is küszöbön áll. Ennek „csúcspontja” lesz a 7:7 kulcsdátum-aktiválás, az év második jelentős energetikai eseménye az egyiptomi, húsvéti 4:4 után – melyet még kettő követ: a 10:10:10 októberben Törökországban, és a december 21-ei ötödik és hatodik felemelkedési hullám. Ennek előkészületeként a Kárpát-medencében is le kellene horgonyoznunk az első 8-10 Föld Kaput. Ha lesz elegendő jelentkező, akkor ezt megtennénk július 2-3-4-én, szintén az Anahitában. Azt kérném, akit érdekel, e hét végéig jelezze részvételi szándékát, a hozzájárulás 12.000 forint lesz, akik a sűrű program több eseményén is részt vesznek, „rászorultság” esetén számíthatnak kedvezményre. 7-én este is gondolkodom Budapesten valamilyen eseményben, aki tudna alkalmatos helyszínt, kérem, hogy jelezze! A 7:7 a mágia, a csodák, a kvantum-tudatosság kulcsdátuma – bár a hamarosan közzétételre kerülő 6:6 aktiválás is ezzel dolgozik már. Számos hanganyag is elkészült. Többen jelezték érdeklődésüket a Víz Kapuk iránt. Teljes csomagban a 21 Víz Kapu + az egyiptomi túra bevezető hanganyaga (tehát összesen 22 meditáció – benne 21 kozmikus törvény mp3 formátumban) 12.000 forintért rendelhető. Ez már alig több, mint 500 forint hanganyagonként, melyek között van jó néhány „világrengető” anyag is. Összesen több, mint 14 órányi hanganyag.

Amennyiben nem lesz elég jelentkező erre a hétvégére – vagyis július 2-4-re - akkor ezen a hétvégén tartjuk a kecskeméti 24 hónapos iskola következő, 19-dik részét, ami a 12 szálas DNS és két szálas „fizikai” DNS kapcsolatának megértéséről szól, illetve gyökeresen új módszert ad a fizikai DNS sejtemlékezeti lenyomatoktól való megtisztítására. Ezen információk fényében megérthetjük, hogy addig igazából nem tudjuk elkezdeni élni a saját életünket, amíg a sejtemlékezet fizikai DNS-ben tárolt programjaitól teljes mértékben meg nem szabadulunk. Ha lesz elég jelentkező a Föld Kapuk lehorgonyzására, akkor ez a program július 17-18-án lesz Kecskeméten. Bár valamelyest támaszkodik a DNS-sel kapcsolatos korábbi tanításokra, úgy gondolom, hogy önállóan is élvezhető bármelyik érdeklődő számára.

Július negyedik hétvégéjén (július 23-25) a budapesti 24 hónapos iskola harmadik része lesz. Budapesten is elkezdjük DaBen és Orin fantasztikus ciklusát, melynek címe „A fénytested felébresztése”. Ez az érzékelés hihetetlen kiterjesztését célzó tanítás, melynek révén a körülöttünk lévő megnyilvánulásokat, formákat, jelenségeket egyre inkább tisztán energiaként, frekvenciaként leszünk képesek érzékelni. (Összeses 6×12 meditációból álló ciklus, a 24 hónapos iskola minden harmadik alkalmán.) Egészen új világot nyit az érzékelésben a csakráinknál magasabb szintű – úgynevezett „vibrációs” - energiaközpontjaink felébresztése révén. Teljesen magyar nyelven, magyar nyelvű segédanyagokkal – a 24 hónapos iskolán belül csak erre is elfogadok jelentkezéseket. E ciklus „hivatalos” tanítója vagyok, a www.orindaben.com oldalon regisztrált „International Light Body Teacher”, vagyis nemzetközi fénytest-tanító. Ez magában is nagyon nagy „kaland”, az első csoport most fejezte be a 6×12-es ciklust, egészen elképesztő és felkavaró élményekkel, a monádi szintünk nagyon intenzív megtapasztalásával.

Augusztus fő programja a nyári tábor Martonyiban. A szállás augusztus 9-től 22-éig van lefoglalva – felújított parasztházakban. Ez már a tizenegyedik nyári táborunk lesz, és a nyolcadik Martonyiban. Nagyon tiszta, nagyon „bejáratott” energiák, csodálatos természeti környezet az Aggteleki Nemzeti Parkban, és a szlovák határ túloldalán – Szádelői-völgy, Áj-völgy, barlangok, erdők, patakok. Az effektív – meditációs – program az addig érkező létszámtól függően 12-én vagy 13-án kezdődik. Előbb is lehet jönni, addig kirándulunk a környéken – például a Szlovák Paradicsomban, esetleg a Tátrában. Az elején a kirándulásokon kívül a program a reggeli közös légzés, majd fürdés a tóban, este pedig meditáció vagy beszélgetés az Új Energiák témaköreiben. Az „éles program” beindulásától napi 3-4 meditáció, kirándulás a közeli energiahelyekre, esténként tábortűz. Témájában várhatóan tovább folytatjuk a monádi szinttel való munkát – esetleg előveszünk egy-két speciális területet a DNS-sel, vagy a fátyollal kapcsolatban, amelyek a 24 hónapos iskola második évének anyagából valóak.

Augusztusban is folytatjuk a 24 hónapos iskolát – itt még egyeztetést igényelnek az időpontok, a kecskeméti augusztus elején lesz – valószínűleg július 31-augusztus 1-én, az azt követő hétvégén folytatnánk Budapesten az Orin Isteni Én ciklust a harmadik „etappal”, melynek címe „A vágytested fejlesztése”, és a hónap végén augusztus 27-29-én lenne a budapesti 24 hónapos iskola negyedik része, melyben a „jövŐ” van fókuszban, a jövőbeli énünk, a figyelmünk múltról a jövő felé való fordítása – ami a spirituális utunk egyik legfontosabb most aktuális lépése.

A júliusi részletek:

Minden csütörtök este 6-tól Új Föld Klub a Reiki Kuckóban (Bp. Veres Pálné utca 14. II. lépcsőház II. em. kapukód: 24kulcs5811)

Június 25. péntek délután 3-tól 27-én este 7-ig a 24 hónapos iskola második része Budapesten az Anahitában (Falk Miksa u. 30. III/3.) Szombat-vasárnap 10-kor kezdünk! Pénteken elméleti összefoglaló (3.000 Ft csak péntekre) 12.000 a hozzájárulás hanganyag nélkül, 16.000 hanganyaggal a teljes hétvégére

Július 2-4. egyelőre opcionális program a jelentkezések függvényében! Az Anahitában a Michelle-féle Kozmikus Törvények lehorgonyzása az első 8-10 Föld Kapuval - előkészület a 7:7 kulcsdátum aktiválásra, ami az év egyik sarkalatos energetikai eseménye 12.000/fő a két és fél nap.

Július 7. este 7-től az Istennő Templomban: 7:7 energia lehorgonyzása

Július 9-11. péntek 3-tól: Orin Isteni Én ciklusának második 12-es etapja: Érzelmeid megtisztítása, az Anahitában. 13.000/fő + hanganyag (ha kéritek)

Július 17-18. 24 hónapos iskola Kecskeméten: további tanítások a DNS-ről, a sejtemlékezet minden eddiginél tökéletesebb megtisztításával.

Július 23-25. 24 hónapos iskola Budapesten: A fénytested felébresztése I. Csak erre is lehet jelentkezni!

Élvezzétek az utazást!

Anti