2008 nagy programjai

Kategória:

[Anti írta:]

Sziasztok!

Mint már több helyen említettem, a program gerincét a Kuthumi újévi aktiválásában említett időpontok alkotják.

 
Tartalom:
- Bevezető
- [elmúlt] Május 1-4. - Veránka channeling és spirituális kommunikáció tábor
- [elmúlt] Május 9-12 - Pünkösdi tábor
- [elmúlt] Augusztus 4-24. - Nyári tábor
- [elmúlt] Augusztus 8. - 8:8:8
- [elmaradt] Október 23-26.
- December 19-21. - A felemelkedés második hulláma


Bevezető

A tervek szerint – az összes időpontban elvégezzük a Kuthumi aktiválásokat, hétköznap általában este 6-tól, szinte mindig Kecskeméten. Talán május 5-e lesz az, amikor a „hivatalos” időpontban Budapesten éppen a kéthetenkénti hétfői összejövetelt tartjuk – akkor ott végezzük az aktiválást. Bár a kecskemétiek sem maradnak ki, az ő számukra (valószínűleg) 4-én (vasárnap) este lesz. Még az augusztusi időpontokban várható némi eltérés, de ezt a későbbiekben még taglalom. A weboldalon – terveim szerint – mindig fel lesz tüntetve az éppen esedékes aktiválás időpontja, esetleg helyszíne.

Hangsúlyoznám a „tervezet” szót; a programok akkor biztosak, amikor lezajlottak – ennek ellenére elmondhatom, hogy évek óta megtartottunk minden előre meghirdetett programot, és még legalább ennyit „rögtönöztünk”, ha úgy adta az Energia (vagy az Erő).

[Ricsi megj.:
Itt NINCS felsorolva az összes program! Az ezen az oldalon nem felsoroltakat a Naptárban találod, ahol minden programot nyilvántartunk.
]

A jelentkezések regisztrálási lehetőségének kidolgozásán már munkálkodnak a weboldalt karbantartó fiúk - Fülöp Ricsi és „tettestársai”, Barak Tamás és Szép Laci. Tehát azt kérném, hogy amint lehetségessé válik – illetve bennetek is megfogant a szándék – akkor [itt, az] espavo.hu oldalon regisztráljátok részvételi szándékotokat (minden elkötelezettség nélkül) – ennek alapján már a regisztráltak célzottan kapnak további értesítés(eke)t.

[Ricsi megj.:
A jelentkezés úgy történik, hogy a "Saját adatok" oldalon a "Hírleveleim, csoportjaim" hivatkozásra kattintva megjelenő listában be lehet pipálni azt az egy vagy több csoportot, amin komoly szándékkal és elhatározással (a szükséges időt, energiát, pénzt ráfordítva) részt szeretnél venni.
]

Azok számára, akik még nem ismerik a „rendszert”: természetesen nemcsak helyiek jöhetnek a kecskeméti csoportokra, az ő számukra külön térítés nélkül tudunk szállást biztosítani maximum 10-12 főig, és minden résztvevő kap enni (vegán kaját) és inni (tisztított vizet) is a részvételi díj fejében.

 
 
Az éves előre meghirdetett „NAGY PROGRAMOK” a következők:


[elmúlt] Május 1-4. - Veránka channeling és spirituális kommunikáció tábor

Veránka szigeten – Bajától északra - a Duna közepében a Gemenci-erdőhöz tartozó területen, csodálatos és fantasztikus természeti környezetben négy napos összejövetelt tartunk a „channeling és a ’channeling utáni’ spirituális kommunikáció” témakörében. Ez a terület tapasztalataink szerint Magyarország egyik legérintetlenebb, és „legelőrevivőbb energetikai töltésű” területe. Segíti mindenki számára, hogy spirituálisan felzárkózzon az élettervéhez és legmagasabb lehetőségeihez. Mivel csak hajóval lehet megközelíteni, erre csak a teljes négynapos kurzusra tudunk regisztrációkat fogadni, limitált számban, mivel korlátozott mind a mi kapacitásunk, mind a szigeten rendelkezésre álló szálláshelyek száma. Mivel sok egyéni folyamat lehet, ezt a csoportot hárman vezetjük Anikóval és Erzsivel. Nagyon sok gyakorlat várható a mozgások és a meditációk mellett, több speciális, egyedi csatornázás, személyre szóló terápiás és a spirituális kapcsolat erősítését szolgáló gyakorlatok.

[ tartalomhoz ]


[elmúlt] Május 9-12 - Pünkösdi tábor

Témája: az elengedés, az „új emberré válás” minden aspektusa

Helyszín: hagyományosan Békésszentandrás, csodálatos környezetben

[ tartalomhoz ]


[elmúlt] Augusztus 4-24. - Nyári tábor

Martonyiban, heti ciklusokban (3x1 hét), témája még nem végleges. Jelentkezés az egyes hetekre: heti 30.000 forint, vagy napi 5.000 forint, ami az autós kirándulások üzemanyagköltségén és a belépőkön kívül mindent (szállás, vegán étkezés) tartalmaz.

[ tartalomhoz ]


[elmúlt] Augusztus 8. - A 08:08:08

Kuthumi szerint az év egyik legfontosabb eseménye, a BŐSÉG LEHORGONYZÁSA fizikai síkon.

Ha megfelelő lesz az érdeklődés, akkor a Szabolcsi földvárban egész napos(!) program lesz 2.000 forintos részvételi díjjal. (Étkezés egyénileg!)

[ tartalomhoz ]


[elmaradt] Október 23-26.

Ezekre valószínűleg hirdetek majd rendezvényt. Konkrét témája az év eseményei és energiái függvényében fog kialakulni. Természetesen van több „ötletem” is erre vonatkozóan.

[ tartalomhoz ]


December 19-21. - A felemelkedés második hulláma

Három napos csoport a felemelkedés második hullámának fogadására.

50 érdeklődőig Kecskeméten nálunk tartjuk, afölött helyet kell keresni. (10.000 forint a három nap, ami esetleg a szállás árának függvényében növekedhet.) Ha kinőjük a meditációs termünket, akkor szívesen vennék javaslatokat a potenciális helyszínre – pl. el tudnám képzelni valahol a Balaton partján valami nagyobb vállalati üdülőben.

[ tartalomhoz ]

 
Espavo!

Anti

[Ricsi megj.:
És még egyszer: jelentkezés: "Saját adatok" > "Hírleveleim, csoportjaim". Illetve mindig az adott esemény oldalán a jobb felső sarokban.
]