2007.10.03. - utolsó negyedév programja (béta verzió)

Kategória:

Anti írta:

Sziasztok!

A három kapunyitás után megszületett a program koncepciója az év végéig. Természetesen minden változhat, így tekintsétek ezt valamiféle kiindulási alapnak.

Első hír: úgy néz ki - ha lesz megfelelő érdeklődés, akkor Szegeden is beindulnak a kéthetenkénti összejövetelek. Egyelőre minden páratlan hét kedden fél hattól találkozunk a Bencfahát utca 17. alatt. (Ismétlésként: Budapesten minden páratlan hét hétfőjén 6-tól 10-ig, Kecskeméten kéthetente - általában vasárnap este 6-tól)

2.) az év végének egyik fő attrakciója a dévákkal foglalkozó Orin meditációs ciklus lesz. Most, hogy újra dolgozom vele, csak azt tudom mondani, hogy fantasztikus. (Már nem is emlékeztem rá, hogy ilyen jó!) Ez alapból 12 meditációból áll, ez még fel lesz turbózva néhány adalékkal, így három hétvégés akció lesz, hasonlóan a Mennyei Akarat ciklusokhoz. A résztvevők megkapják a meditációk anyagát, és ajánlott otthon is végezni ezeket.
A várható időpontok Kecskeméten: október 13-14. november 17-18. és december 15-16. A hozzájárulás hétvégenként 10.000 forint, amiben benne vannak a CD-k is! Bárki jöhet, különösebb előismeret nem szükséges!
Ha a pestiekkel tudok időpontokat egyeztetni, úgy gondoltam, hogy Budapesten is megtartanám, mivel előzetesen jelentős érdeklődés volt rá. (Ha lesz időpont, természetesen kiküldöm!)

3.) Reiki I-est tartok nálunk október 22-23-án. 8.000 a két nap (nálam "kezdőknek" melegen ajánlom, sok dologról csak itt beszélünk)
4.) Reiki II-re jelezzétek az esetleges igényeket, akkor keresünk egy időpontot.
5.) Szeretnék egy "Kuthumi-s hétvégét", több (viszonylag) új anyag le van fordítva, ezeket elszavalnám + meditációk és új energiás információk és szózatok. Fejenként és naponta 2.000, ellátással - nálunk. November 3-4-re gondoltam.
6.) Karácsony előtt - talán dec. 23-án "ünnepi meditáció"
7.) Szilveszterkor a már "szokásos" éjféli meditáció - együtt hívjuk be az új évre a szeretet szellemét.
8.) Voltam egy négy napos "German New Medicine" (tehát Új német orvostudomány) szemináriumon, ezzel kapcsolatos információkat szeretnék átadni kb. két órányi időtartamban. Nagyon érdekes új eredmények a betegségek keletkezésével és lefolyásával kapcsolatban - a betegségek oka, lefolyása, és az ezen alapuló terápiás következmények, stb.) Akit érdekel jelezzen vissza.

Emellett lesznek egyéb programok is, előtte majd küldök értesítést.

Felhívnám a figyelmeteket a november 11-i (11:11) Tom Kenyon eseményre. Részletek a Mandala-Véda Kiadó weboldalán.

Apropó weboldal:

Hamarosan indul a "mi oldalunk": www.espavo.hu
Azok a dolgok lesznek rajta, amiket amúgy is hallotok tőlem. Az ezotéria hírein túl az életmóddal, a táplálkozással és a természetes gyógymódokkal, az egészséggel és az egészségmegőrzéssel kapcsolatos információk is. Lesznek letölthető hanganyagok (pl. meditációk és aktiválások), a mozgással kapcsolatos információk, és mindaz rajta lehet, amit szeretnétek és nem túl faxnis megcsinálni. Egyelőre az "alapok létrehozása" van napirenden. Ott olvashatóak lesznek a legújabb hírek is, illetve hamarosan regisztrálni lehet a levelezőlistára is, bár a tervek szerint megmarad a körlevél "intézménye" is.

Még más: Steve Rother "informálisan" megígérte, hogy a jövő évi programjába beilleszti a magyarországi látogatást - ahogy erről belgiumi és hollandiai vendéglátójuk, Klárika tájékoztatott bennünket. Tehát jövőre Lightworker channeling Magyarországon.

Egyelőre ennyi jutott eszembe, ha van kérdésetek, tegyétek fel, és majd igyekszem rá válaszolni (, bár nem biztos, hogy elkapkodom!)

Benn vagyunk a célegyenesben!

Espavo!

Anti