NAP MEDITÁCIÓ

Kategória:

Kb. több mint 9 évvel ezelőtt az intuicióm egy napmeditácóval adományozott meg engem, igaz ezt a meditációt bizonyos fokig már gyerek koromban is csináltam, amikor csukott szemekkel élveztem a nap melegítő és kellemes sugarát.

Ez a napmeditáció nagyon egyszerű csak be kell csuknod a szemedet és a figyelmedet a napra összpontosítani és látni a belső szemeddel vagy elképzelni hogy a nap fénye szebbé és fényesebbé válik, de annyi is elég hogyha csak látod a napot a harmadik szemeddel. Amikor ezt a meditációt végzed megkönyebiti hogyha az arcod a nappal egy vonalban van, vagyis hogyha a nappal szemben állsz vagy ülsz, ily módon a nap fénye maximálisan éri a homlok csakrádat és a harmadik szemedet.
Hogyha amikor becsukod a szemed és nem látsz semmit, akkor várj, mert egy idő múlva meglátod a fényt, szerintem ez a legegyszerűbb teknika, de azt is csinálthatod hogy csukott szemmel magad elé képzeled a napot.
Ez a meditáció nagyon erős és nagy változásokat teremt az életedben, főképpen hogyha rendszeresen csinálod.
Az utóbbi kb hat évben amikor meditálás után kinyitom a szemeimet, akkor a fák és a növények sokkal fényesebbek, legalábbis én úgy látom.

Habár én ezt a napmeditációt legalább százszor csináltam már az elmúlt 9 évben, de e év májusában amikor Magyarországon tartozkodtam és egy barátom társaságában csináltam ezt a meditációt a bölcsek kertjében, meditálás közben megjelent egy ábra, az iker-lélek ábrája, ahol láttam az én lelkemet s az ikerlelkemét egyesülni, eggyé válni, de mégis megmaradni mint saját személy; a napfény körében megjelent két ibolyaláng egymásba fonva de úgy hogy közöttük volt hely, így a két láng ábrája látható volt, a két láng egymás köré voltak tekeredve, s miközben én ezt láttam a két láng fenti része elkezdet eggyé válni, úgy hogy felül a két láng egybe folyt, az alsóbb részénél még látni lehetet a két lángot.
Ami szintén érdekes volt az, az energia áramlása a gyökércsakrámban, miközben ott álltam és meditáltam. Úgy rezegtek a lábaim, mint a fáknak az ágai amikor a szél fújja azokat. Közben éreztem az energia áramlást köztem és a földbolygó Gaia között, amikor a lábaim rezgései, ami vagy 3percig tartott, elmúltak, éreztem és láttam a gyökér csakrámban egy piros fénygömböt.

Békesség!

Nap átprogramozás meditációban más segédletével. Tudtad nem, miért vonzottad be nem, miért tettétek amit tettetek nem, mit hoztál létre nem, de megérte megtenni.....
ja valaki küldi az energiákat, vagy itt e helyről vagy más honnétról.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

Belépve a választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.