Adamus/Kryon/ Mooji / Sri Ramana Maharsi

johanna képe
Kategória:

Nincs különbség ,nincs ! Mindenkinek engedjük a maga útját járni ! Kinek ez,kinek az , néha-néha csak önmagad marad ....nem számít, nem,tényleg nem. Komolyan mondom :) Mondom! Komolyan! :D

"Van segítségetek, és sokan vagyunk ám! Tudjatok róla, hogy mi következik! Nem számít, hogy mi van. Nem számít, hogy mit láttok. Ne engedjétek, hogy bárki is azt mondja nektek, hogy visszafelé haladtok, mert nem így van! Amit ehelyett láttok az az, hogy a dolgokat próbára teszik, és vannak, amik nem működnek - sok ilyen van."
Kryon
-----------------------------
Észrevetted már?
"Van valami benned, ami nem kedveli a csendet.
Belépsz a csendes zónába, és nehezen tudod azt kezelni, ugyanakkor pedig mégis van valami igazán csodás ebben. Eljutsz - a már nem számít - pontra.
Sokan megtapasztaltátok ezt. Nem számít. Nem számít.
Elkezditek megérteni, hogy a dráma valójában mindössze érzelmi szemét kaja. Belefáradtatok a drámázásba. Kimerültetek tőle, de nem tudjátok mi létezik ezen túlmenően. Egy bizonyos értelemben megpróbáljátok helyettesíteni a régi drámát egy újféle, javított kiadású drámával, de a csendes zónára nem jellemző a dráma." Adamus a Bíbor körből
-------------------------------------
"........Mert az igazságban van valami nyugalom is."
..................................................................................................
Amikor valaki ezt csinálja,akkor tudod,hogy hal került a zsebükbe.
Ilyesformán beszélnek: szép csokis sütit kínálnak,
de hal szaguk van,abban amit mondanak :D
Az emberek sokszor túl sokat adnak a szavakra,de amikor energetikailag figyelsz,
ami amúgy spontán megtörténik,minél jobban a középpontodban vagy felismerve saját Önvalódat,,annál inkább képes leszel a világot energetikailag olvasni,megérteni,érezni.
És tudni fogod,hogy
"De ez,..... hiszen te ezt csak mondod,ez nem is igaz!" ;)
Választás vagy sors?
Mooji
------------------------------------
A boldog élet titka

Ha az ember átsiklik mások hibáin, és csupán érdemeiket látja, ily módon elméjét nem billentve ki nyugalmából, egész életében boldog lesz.
A kereső csodálatos tulajdonsága az, ha nyugodt elmével, vágyak és gyűlölet nélkül, közömbösen viseltetik a dolgok iránt.
Sri Ramana Maharsi

margardian képe

Úgy úgy :) Áldottnak érzem magam , hogy az vagyok, aki vagyok :)

Raistigle képe

Kedves Johcsi ! Milyen szép a mások tolla, de hol van a sajátod. Hisz neked is van bölcsességed. Milyen kár, hogy ezt ritkán gyakorlod. nem az volna a célja a belső minőségednek, hogy már te magad nyílj meg, mint a virág ? ha pedig másolgatunk ide oda, akkor, az azt jelenti, jobb a mankó, mint az önerőd....

johanna képe

Igazad van!- "Nincs különbség ,nincs ! Mindenkinek engedjük a maga útját járni ! Kinek ez,kinek az , néha-néha csak önmagad marad ....nem számít, nem,tényleg nem. Komolyan mondom :) Mondom! Komolyan! :D"- ..Csak ennyit írtam magamtól :)
Írjak? Mit? Miért? Beszélgessek? Miről? Az életemről a megtapasztalásaimról? A figyelemről,jelenről,gyakorlásról a vagyokról az önvalóról a bepillantásokról a felismerésekről? Minek ? Elég volt köszi :) Csak annyit szerettem volna oda tenni . Adamust, Geoffry csatornázza...... Kryont is csatizzák....... S.R.M. már nem él testben itt. Mojji még itt van köztünk. Mégis mind valójában ugyanazokról a dolgokról beszél.
Azért ajánlom neked Mooji rishikei szatszangjait,sokat fordítottak magyarra. Most csak azt .
Szia!

Raistigle képe

Na már most vegyük figyelembe Moojit, könnyű neki nagyon, mikor Osho tanítványa volt. Szóval, ő csak egy picit finomabban fogalmaz, gyűjti a karámot. Ugyan mi újat tudna mondani ? Lopott holmik, újrafestve...köszi nem. Osho -t eladni újra, szóval, tud a srác...gyűlik a karám, gyűlik a karám körülötte.Nekem Ő nem authentikus.

The Belly of the Mind - Mooji visits Osho Centre in Tuscany

https://www.youtube.com/watch?v=IG-bFJj_wNw

" Írjak? Mit? Miért? Beszélgessek? Miről? Az életemről a megtapasztalásaimról? A figyelemről,jelenről,gyakorlásról a vagyokról az önvalóról a bepillantásokról a felismerésekről? Minek ? Elég volt köszi :) "

NA EZ A BAJ ! >>> A MINEK ( a közöny )

A természet minden évben, meghozza a tavaszt, és hogy lehet örülni a kis virágnak, a kikeletnek.
Ha neked már nincs mit mondanod, az belefáradás.

Benne vagy a Mátrixba erősen.

Végy példát a kisgyerekről: az elmondja, hogy

megfogta a békát
megszagolt egy virágot
felmászott a fára
focizott

Az egyszerűség, ez az amit nem tudtok már. Belegabalyodtatok fogalmakba, amit nem is értetek, és mi lett. Megrekedés..vagy ismétlés és ismétlés és ismétlés. Csak egyszer Kryon, majd Adamus, majd Kuthumi, Majd St Germain. Hol van már Tóbiás ? úgy 8 éve volt ő porondon. Ki emlékszik már rá. Hanyatló hullócsillagvolt csupán.

Most Mooji.....mindig lesznek önjelölt trénerek, persze. Ez egy piac, biznisz....mentális biznisz. Gyere hozzám, majd én Mooji válaszolok neked, nehogy önálló légy. Újabb kérdésed van, nem baj, hozd el testvérem azt a kérdést is. Arra is lesz válasz....

EZ NEM TE VAGY ! MINDEN KÍVÜLRŐL JÖTT INFORMÁCIÓ, AMI MÁSOK TOLLA, AZ AZ ÖVÉ, ÉS NEM A TIED

Főleg ami nagy általánosságba van mondva

johanna képe

Mit ködösítesz itt? Össze-vissza írogatsz,fel sem fogod miről van szó ! Hjajj ,uncsi vagy ,nincs ingerem ezzel tovább foglalkozni. ... és még csak nem is sajnálom ♥ Minden jót :)

Raistigle képe

Ó igen más tollával ékeskedni, mint Mooji....Ó igen, ködösítés amiről szó van...... Persze Joh csi, nyugodtan, van még mester jelölt sok.....És a sok tanítás, amiket nézel, mire mész vele ? Hisz tudtad ezeket már...csak most összeollózva, jobb ? he he he

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

Belépve a választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.