Lélek Visszahívás

margardian képe
Kategória:

Többféle módszer létezik , én most egy buddhista tanító barátom Harangozó Viktor ősi módszerét osztom meg veletek.Heti rendszerességel hallhatjátok őt is a OneDirect Radio-ban

https://soundcloud.com/user-894981575/lelek-visszahivas-2016-06-16?in=us...

A lélekvisszahívásban a lélek szó az emberi érzelem testet jelöli. Többnyire ezt nyugaton asztráltestként hívják, ami által képesek vagyunk pozitív érzelmeket megélni és amiben ezek raktározódnak. Mikor valamilyen trauma/sérelem ér bennünket életünkben, például baleset, szakítás vagy betegség kapcsán, akkor ez a lelkünk egy része érzelmi energiánk egy darabja a trauma miatt leszakad és a helyszínen marad. Később mindvégig hiányozni fog és úgy érezzük nem vagyunk teljesek. Ezért a lélekvisszahívás vagy lélekrész visszaszerzés az ily módon elkallódott érzelmi energiánk visszahozása az energiarendszerünkbe, hogy teljességünket megélhessük újra.

Raistigle képe

A fizikai testedet feltudod osztani ? Nem . A legtőbb balesetnél is egyben van a test. Miből gondolod, hogy egy sokkal finomabb rendszerű lélek az darabjaira szakad ? Ez a lélekszámára csak annyi , hogy fejezetet nyit arra, amt ti lélekleszakadást előidéző állapotoknak neveztek.

margardian képe

Megbocsájts! Ezt beszéld meg a Buddhitsa Tanítóval , aki az általad tisztelt Buddha tanait tanítja, mert nem az én hangomat hallod, ha netántán belehallgatnál, vagy , c nem csak a címet olvastad volna el :)
Mostanában nagyon benézed a dolgokat... de sebaj.. Az erdélyi ember azt mondaná, : Fiam eridj a dolgodra :)

Raistigle képe

Kedves Marga! Mit sem vàltoztál. Ha lényeget nézed akkor érted a kérdést, ha meg nem , akkor elsiklassz mellette. Attól, hogy valaki Buddhista, mutassa már meg mely Buddha tanitás ez. Egy sokkal tisztább és finomabb minőségű lélek, majd darabolódik ?

Kedves Marga, te írod : trauma hatására leszakad egy lélekdarab és helyszínen marad. Ha fizikai síkon sincs ilyen, akkor egy finomabb és sokkal nagyobb tudatosságú léleknél majd ez előfordul ?

margardian képe

Változtam .. ezért búcsúzom. :)

Számomra a lélek nem asztráltest és nem érzelmi test, hanem fény kiterjedés ami nem az idő foglyaként létezik a testedben is akár. Lépj ki az időből már benne is vagy a fény testedben kiterjesztésileg is. Gondolat utazást végzel...... és sok minden mást is..... ja önmagadból...

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

Belépve a választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.