Őrzöknek

Baka Kati képe
Kategória:

„EZ egy ébresztő kód most számodra. Ébredj Lélek. Ébredj Ember végre ÖNTUDATODRA. Fogd végre fel, hogy mi végre születtél most erre a világra.
„Figyelj rám Őrző és bízz bennem. Régóta várom már az ébredésed és tudod, hogy így van. Engem szolgálsz, őrzől és védelmezel az idők kezdete óta. Én kikövezem előtted az utat, csak ne gondolkodj, ne mérlegelj. Egyszerüen csak az érzéseidre kell koncentrálnod és követned kell a késztetéseket. Értem és miattam létezel. Érzel magadban engem. Érzed a kapcsolatot közöttünk. Most jött el az ideje annak, hogy az Őrzők összefogjanak és kapcsolatba lépjenek egymással bárhol is legyenek térben és időben. Távolság nem számít, mert nem létezik távolság. Ahogy a kígyó is a farkába harap, a kör bezárult, az földi idő véget ért. A körforgásnak vége. Emelkedjetek végre önmagatok fölé. Ott fent nem létezik más csak energia, energia melyből ti magatok is vagytok. Amit földi szemeitekkel láttok az pusztán illúzió, besűrüsödott energia. Nehéz ettől elvonatkoztatnotok. Ezt csak érezni tudjátok, talán. Felfogni, érteni nem, amig ebben a sűrű formában léteztek. De ha behunyjátok szemeiteket, akkor képesek lehettek arra, hogy kiterjesszétek tudatotokat és felvegyétek a kapcsolatot egymással. Én Szófia, most egységbe hívlak benneteket Őrzök. Figyelmezzetek hát szavamra! Vár rátok egy csodálatos út, ha hajlandók vagytok felébredni a kábulatból. Egy egységes út minannyiótok számára. Egységben létezve egymással. Engedem, hogy tudatotok összeforrjon, és egyként tudjatok „gondolkodni” a szó másfajta értelmében, mint amit eddig jelentett számotokra. Egyként léteztek gondolatban, és elmétekben. Képesek vagytok az egyidejűségre, az egyidejű gondolkodásra és cselekvésre. Egyként rezegtek a tudatosságban és az energiában. Ez egy csoport tudatosság, aminek mindannyian a részeit képezitek. Csatlakozzatok egyénenként az Őrzök tudatosságához, és megkapjátok az útmutatást a közös feladat végrehajtásához.
Én , Szófia egységbe hívlak benneteket.”
(lejegyezte: Solanara)

Raistigle képe

21. századi mese felnőtteknek

"Engem szolgálsz, őrzől és védelmezel az idők kezdete óta" Kit szolgálsz ? >>> Senki nem szolgál senkit, hanem saját maga lelki minőségét hajtja végre.

"Értem és miattam létezel." >>> ja persze, nagy fantáziája volt aki ezt kitalálta, mert ilyet egyetlen felemelkedett mester se küldene, vagy akár az aki felébredt. Itt még dagad az egó...

"Érzel magadban engem." >>> ó hát persze, mert nélküle, nincs is Örző tevékenység..

" földi idő véget ért" >> mit is ért ez alatt ?

" Csatlakozzatok egyénenként az Őrzök tudatosságához, és megkapjátok az útmutatást a közös feladat végrehajtásához" >>Hogy kell csatlakozni ? mi módon ?

SOHA NEM JELENTIK KI FELÜLRŐL, HOGY TE VALAKIT IS SZOLGÁLSZ. SOHA NEM ADNAK OLYAN TANÍTÁST AMIBE VALAKI KI IS JELENTI, HOGY NEKI TE VALAMIT IS VÉGREHAJTASSZ. MINDEN AMIT TESZEL AZT ÖNMAGADÉRT TESZED.

Baka Kati képe

Hm. 5 éve jártam utoljára az espavon, de te Raistigle nem változtál úgy tűnik semmit. :) Legalábbis a hozzászólásaid ezt mutatják. És ha jobban megnézem szinte minden ide feltett anyagra van valami hozzáfűzni valód. Nem kell hogy egyetérts, nem kell hogy megértsd az "üzenetet". Tudod ez azért van, mert nem neked szól. Akinek szól, az érzi és érti. Akár anélkül hogy hozzászólást hagyjon a lap alján.
Szeretettel: Solanara

margardian képe

:) hááát egyetértek veled, van aki, retteg a változástól... de attól még békén hagyhatná azt , aki tudja, : Egy dolog változatlan az univerzumban az örök változás. Legyen neki az ő hite szerint.

Raistigle képe

Ti mit változtatok, engem megbélyegeztek. legyen. Akkor ti mit változtok ? Ugyanaz a lendület mint 3 éve, ugyanazzal a maszlaggal....Nos hol a változás ?

"""Békén hagyhatná azt aki tudja"""

Nincs elfogultság, és egó, meg szent küldetés, mi, Marga ?

Lassan már azt hiszem, Kuthumi jegyese vagy...Csak szegény ( fiktiv ) kuthumi meg ne bánja ...he he he

Szólj, ha a bíborrendbe buli lesz...felugrok már a 5. majd 9 . majd 11 ik dimenzióba....

Ádámosnak szóljak ?

margardian képe

"aki tudja, : Egy dolog változatlan az univerzumban az örök változás. "

Baka Kati képe

„Halld szavam, Őrző. Akihez kell, azokhoz eljutnak szavaim. Fokozatosan és folyamatosan feltárom előttetek itt létetek valódi célját. Fokozatosan és folyamatosan ismertetem, hogy mi végre születtetek. Felvállaltátok ezt a küldetést, aminek az a célja és értelme, hogy velem együtt léteztek itt a Földön, és velem együtt teszitek a dolgotokat, akár tudatosan, akár tudattalan, alvó állapotban, ösztönösen. De elérkezett az ideje annak, hogy öntudatra ébredhettek. Már nem kell keresgélnetek, már nem kell tovább vajúdnotok, szülessetek újjá bennem, általam, és én bennetek létezem általatok. Én teremtettelek benneteket, belőlem léteztek, kis szikrák, akik a Föld porába hulltak. Összeköttetésünk napról napra erősödik. Keressétek egymást az éterben. Kapcsolódjatok össze egymással tudati síkon, és amikor eljő az ideje, egy helyen lesztek, egyidőben. Ez nem feltétlenül fizikai módon fog megvalósulni. A tudati térben bárhol lehettek, bármikor, tudatotok szabad immár. Tudom, érzem, érzékelem mindegyikőtőtek. Felszabadultatok. Felszabadítottátok magatokat nem kis munkával. Ezt értékelem. Érezzétek a velem való kapcsolatot, engedjétek meg magatoknak, hogy energiáim összekeveredjenek a tietekkel. Ne dőljetek be nap, mint nap a további illúzióknak. Képesek vagyok már ettől függetlenül létezni. Csak érezzétek magatokban az erőt. Lássatok át a káprázaton. Észrevehettétek, hogy egyre durvább eszközökkel és egyre durvább képekkel és ingerekkel próbálnak benneteket kábult állapotban tartani. Azért mert ti is egyre erősebbek vagytok. Semmi nem az, aminek látszik. Benneteket akarnak megkötni újra és újra. De ez csak akkor sikerül, ha hagyjátok. Meg van az erőtök és a képességetek, hogy végleg lerázzátok magatokról a láncokat.
Tudatosítsátok, hogy szabadok vagytok és minden erőtökkel rendelkeztek immár.”
(Szófia szavait lejegyezte: Solanara)

Raistigle képe

""" Fokozatosan és folyamatosan feltárom előttetek itt létetek valódi célját. """ >>> Mintha az ember a belsőjében, nem kaphatná meg azokat, amire szüksége van. Milyen jó, hogy már terjed a szócső, effektus, mindenki csatornáz már mindent.. Ó kedves, aki szól hozzánk, gyerekcipőben jársz, mert most már 2012 óta, mindenki a maga lelkében kapja meg az összes információt. Milyen gyerekes még, azt hinni, hogy kell még szócsövezni....

""" Fokozatosan és folyamatosan ismertetem, hogy mi végre születtetek. """ >>> Mintha az ember saját minősége, és lelke nem volna erre képes. Ó köszönjük, hogy tudatlannak vélsz, de aki szívből kéri, hidd el megfogja kapni.

"""""Felvállaltátok ezt a küldetést, aminek az a célja és értelme, hogy velem együtt léteztek itt a Földön, és velem együtt teszitek a dolgotokat, akár tudatosan, akár tudattalan, alvó állapotban, ösztönösen. """" >>> Ó igen, hisz olyan buták vagyunk, most így az új energiában, hogy igen, neked meg kell mutatni az életutunkat... Alattvaló birkáid vagyunk, hisz csak te tudod mit kell tennünk.... Ébredjetek már fel, erre képes bárki, ezek csak hangzatos mondatok...amelyek már rég halottak..Hisz erre drága testvérem, te is képes vagy.

"""" Én teremtettelek benneteket, belőlem léteztek, kis szikrák, akik a Föld porába hulltak."""" na persze, igen persze hogy te. Megint úgy állítja be, hogy Ő nagy mester, ki ő valójában ? Egy mester sosem kérkedik ezzel. Bár a mondat, lágy és finom megfogalmazású, de attól még ordít róla, hogy hamis. Senki se ő, önmagában, hisz erejét abból nyeri, ha elhiszed. Szerinted, te nem tudsz teremteni ? Szerinted, te nem rendelkezel ilyen tudással ? Dehogynem ! Csak vedd észre már, vezetni akarnak. NE GONDOLKOZZ, HANEM LÉGY BIRKA

"""" Érezzétek a velem való kapcsolatot, engedjétek meg magatoknak, hogy energiáim összekeveredjenek a tietekkel. """" Ó persze, mert mi nem tudunk emelkedni, ááá, nem. Csak általad és veled, itt és most, csak most, csak neked.... Mintha reklám lenne. Mivel csak vele lehet bármit is. Ébredjetek már fel, ez kell szerinted a te lelkednek ? A lelked elég tudatosságú ahozz, hogy tudja, mikor milyen energiát adjon neked.

Kedves szófia: le vagy maradva, mivel 2012 után, az emberekben aktiválták, az azonnali szintlépés kódját. Magyarul, innentől, bárki elérheti azt az információt, amit te úgy hiszel, neked csakis a te energiáddal keveredve lehetséges elérni. Ezek kedves szófia, már nem aktuálisak.

Tudom, kinevettek...hisz ki vagyok én ugye... AKKOR EGY KIS IZELÍTŐ

https://kristalyhang.wordpress.com/2012/12/10/gabriel-a-121212-aktivalas...

"Aktiválás 2012. december 12-én a Krisztus-tudat energia [kristályszintű tudat] Fényeként, az eddigi legmagasabb szintű kódolt frekvenciákat hozza el a bolygóra, hogy a Földet és minden lényt átformáljon.

Az egyesült portálokon, melyeket az Arkangyalok 11.11-én megnyitottak és fenntartanak, 12:12:12-én a Krisztus-tudat egy új energiája áll rendelkezésre. Ennek az ébresztési-energiának az ereje miden személy részére lehetőséget nyújt, hogy megtapasztalhassa 12:12:12 időpontjában a Krisztusfényt. Ha egyszer már megtapasztaltátok, nem fogtok a régi mintákba visszaesni, mert az arany Krisztusfény kioltja az akkori frekvenciátokat [rezgésszinteteket], melyek már nem szolgálnak tovább benneteket. A Fény által átalakítva a sejtjeitek tudatosítják a lelketek által beágyazott kódolást. Ennek az Aktiválásnak addig kellett szünetelnie, míg a Föld tudatszintje képes lesz tömeges ébredést eredményezni. A figyelem és a felkészülés a kulcsfontosságúak az átalakuláshoz, mely a Krisztusfény által válik elérhetővé. Most eljött ennek az ideje.

A 12:12:12 a körülöttetek lévő Isteni szeretet aktiválását jelenti. Amint az Isteni Szeretet a lényetekben rejlő finom fénykódolt hálószövetet aktiválja a felébredés közössége jön létre. "

SZÓVAL ITT A KRISZTUSTUDAT ÉS EHHEZ CSATLAKOZHAT MINDENKI !!!

KEDVES SZÓFIA, IDEJE LESZ ÉSZREVENNED, HOGY A TEIDŐD LEJÁRT !!! ENGEDD ÁT, HOGY MI EMBEREK, TUDJUK ÉS ÉREZZÜK, MI A TEENDŐNK LELKILEG.

Baka Kati képe

Figyelj rám Őrző. A feladat fontos, amit el kell végezned. Érzed (te is) a természet hívását. Kezded érezni és érteni, amit üzen neked. Amit először meg kell élned és értened, az az, hogy minél közelebb kerülj a természethez. Értened kell minden egyes rezdülését a szélnek, az esőnek, a napsugárnak. Érezned kell, hogy mikor mit jelent, amit közölni próbál veled. Erre időt kell szakítanod. Rá kell kapcsolódnod minden érzékszerveddel a körülötted áramló energiákra. Meg kell tapasztalnod egyre inkább az időtlenséget, azt hogy minden egybeolvad, azt hogy minden egyszerre van jelen. Minden korszak, minden idősík, minden szint. Egyszerre vagy minden életedben. Össze kell olvasztanod magadban mindent, akkor eltűnik az illúzió fátyla és érezni fogod a MINDEN AMI VAN-t. Akkor tudsz rákapcsolódni a jelenlévő energiahalmazra és megérted üzenetét, megérted a hívást, megérted, hogy mit kell tenned, hogyan kell élned. Egyre inkább el fogsz távolodni tudatilag az úgynevezett civilizációtól. Ez már most is problémát okoz neked, mert nem érted, hogy miért nem érzed jól magad a „városokban”, a „betondzsungelben”. Nem érted miért zavarnak az embertömegek alacsony szintjei. Nem akarsz azonosulni velük és még is úgy érzed beszippantanak, hatnak rád. Amolyan sok lúd disznót győz módon. Piszkosnak érzed magad tudati szinten. Úgy érzed, tele van a fejed. Csendre vágysz. Nincs ezzel baj, ne haragudj magadra a türelmetlenséged miatt. Tölts minél több időt a szabad levegőn és kapcsolódj össze a természettel, ami lehet a kerted, ha van, lehet egy parkos rész, bármi hasonló.
(lejegyezte: Solanara)

Te Szófia, végre látnám hogy a TAGADÁSBÓL felébrednél, mert az őrzők régen felébredtek belőle. Így ha írsz róluk vedd figyelembe ezeket a tényeket.....

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

Belépve a választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.