St. Germain 7. dimenziós beavatás(hanganyaggal)

St. Germain 7. dimenziós beavatás

Michelle Eloff © csatornázásában
Dél-Afrika, Johannesburg; 2005. február 26
Fordította: Hatejer Emese
Forrás: thelightweaver

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

Hanganyag letöltési linkje: http://www.mediafire.com/download/px2nkkf5qcetfyg/7D+St+Germain.mp3

A teljes anyag az alábbi linken tekinthető meg: http://www.szivtanc.eoldal.hu/cikkek/arany-templom-tanitasok/st.-germain...

Részlet:

"A felemelkedés első lángja, amit átadunk ma nektek és aktiválunk a gyökércsakrátokon belül, az a Kék Láng. A Felemelkedés Kék Lángja a Természet Víz Királyságához kapcsolódik. Ez képviseli az érzelmi testeteket, és a képességeteket, hogy (együtt) áramoljatok az élettel. Mikor az ember az élettel áramlik, akkor a jelenlegi legkisebb ellenállás irányába viszi ez az embert. Ez az Igazságának az irányába viszi az embert. Ott nincs harc, küzdelem, csak megengedés."

Az Ibolya Láng a második. a Szexcsakrán belül." Ez a láng felébreszti a spirituális intelligenciát a tudatosságodon belül. A Spirituális Intelligencia Ibolya Lángja segít neked a tudatosságod és hatalmad fejlesztésében, mint egy lélek, és ezáltal megismered azt, ahogyan a spirituális erő világokat mozgat meg, manifesztálja a csodákat és a változást egy pillanat alatt. Ez a láng az Állat Királyság része, és a spirituális intelligencia lelki természetét képviseli, amelyet az Állatvilág jelképez a bolygótok számára."

"A következő belégzésnél képzelj el egy csodálatos Arany Lángot fellobbanni a napfonatcsakrádban. Ez a láng életre kelti a kreatív teremtő képességetek hatalmát. Ez életre kelti a képességetek erejét, hogy a cselekvés terébe lépjetek, hogy használjátok az akaratotokat, és előremozdulva az életed irányába, ami szolgálja a Minden Ami Van magasabb jóját. Ez a Láng közvetlenül kapcsolódik a Felemelkedésem Székhelyéhez, amelyet a Himaláján belül tartanak, és a tudatosságotokat az ebbe az utazásba, támogatják ehhez a ponthoz, ezért megkaphatjátok az energia szükséges áldásait, hogy befejezzétek a tudatosságotok emelkedését a 7. dimenzión keresztül.
Az Arany Láng a jövőtök lángja."

"..az Ezüst Láng képviseli a nőies természeteteket - az istennő (alap)elvét bennetek, ami összeköti az energiátokat a belső világotokkal. Ez a láng az, ami az intuíciótokat táplálja. Ez a láng az, ami táplálja az ösztönötöket. Ez a láng táplálja az érzékeiteket – az elsőtől egészen a tizenkettőig.
Az Ezüst Láng aktiválódott ilyen módon támogatva, hogy az érzékek az öt fizikai érzéken túlra fejlődjenek. Erősségeknek fogjátok ezt találni. Egyre tudatosabbá váltok az aktivitására és egy finomabb szintre."

"Fehér Láng. Ez a Láng képviseli a teljesen Uralt Éned megnyilvánulását. Amikor az ember tudata összehangolódik a 7. dimenzióval, az ember az Atya Isten férfias forrásából merít, kapcsolódva a mennyhez. Az Atya Isten férfias elve segít nektek elhozni azt a megnyilvánulásba, amelyben a nőies elv elvetette a magot a tudatosságotokon belül, és amit a nőies elv táplált az ötletek, tervek és tudatosság formájában. Elhozza az energiát, hogy leföldelődjön a Föld Anya testében, amelyre annak érdekében van szükség, hogy manifesztálja a szükségleteidet, megvalósítva azokat."

Amikor cselekedetben folytatod a nőies elved energiájának táplálását, állandósítja a Teremtés folyamatát. Cserébe a nő táplálja a férfi elvet, állandósítva a fizikai manifesztáció folyamatát. Mindkettőt egybe kell olvasztani, hogy minden megfelelően működjön az életetekben.

Raistigle képe

Röhej, amit mondtam is már sokszor. Elővesz egy régi dolgot ami már régi energiás, a hét csakrarendszert. Amikor már köztudott 12 csakra van....Ebből is látszik, nincs is itt semmiféle csatornázás, hanem emberek alkotásai... 2005 ös tanítással jöttök !!!! kész vicc, ébredjetek. Ezeket már régen túlhaladtuk !!!!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

Belépve a választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.