Újjászületés élmény

Unicornis képe

Életünkben sokszor ismétlődnek történések, amiknek az eredetét nem találjuk. Szeretnénk kilépni a mókuskerékből, de mégis mindig ugyanaz ismétlődik, újra és újra. Már végig nézted minden emléked, és nem találod hol a gyökere a történéseknek? Már belefáradtál a sok oldásba, ami nem hozott eredményt? Próbálod szeretni önmagad, de minden igyekezeted ellenére sem tudod? Párkapcsolatra vágysz, őszinte mély kapcsolódásra, de valahogy mindig felszínes marad és nem jut el a Lényed legmélyéig? Szeretnél tenni az életedért, de valahogy erőtlenek lesznek ezek a próbálkozások? Mindig mindenkinek meg akarsz felelni, nem tudsz kiállni magadért? Vajon mi okozhatja ezt?

A születésünk folyamata és az ott rögzült energiák meghatározóak életünkben. Például több tanulmány foglalkozik azzal, hogy azok az emberek, akik császármetszéssel jöttek a világra, tehát nem kellett megküzdeniük azért, hogy kijussanak anyukájuk pocakjából, sokkal kevésbé küzdenek meg dolgokért, magukért az életben. Saját élményem, hogy fuldoklások jöttek rám néhány éve. Az orvosok sem találták okát annak miért nem kapok levegőt. Egy meditációban felfedődött, hogy a születésemkor a köldökzsinor a nyakamra volt tekeredve. Anyut megkérdezve később kiderült, hogy tényleg így jöttem a világra. Amíg bele nem mentem és át nem éltem teljességében ezt az élményt, addig visszatérő jelenség volt az életemben. Mára viszont teljesen elmúlt, mert volt alkalmam belemenni és megélni a születésem történéseit.

Ez a program arra nyújt lehetőséget, hogy szembenézz a világrajöveteleddel. Átélhesd ezt a CSODÁT az ott rögzült energiákkal együtt, hogy utána ÚJJÁSZÜLETVE, új erővel nézhess szembe a LÉTEZÉS CSODÁJÁVAL, és azok nyújtotta kihívásokkal. A régi negatív töltetű energiák megélésével egy új energia mintázatot hozol létre, mely jobban illeszkedik egy boldog élet megteremtéséhez.

Jelentkezni itt is lehet privát üzenetben Banai Annamária Manninál, vagy a manni7521@gmail.com email címen, vagy a 0620/947-6821 telefonszámon.

Dániel Zsuzsannánál a facebook oldalán, vagy a következő telefonszámon 0631/781- 2899 Jelentkezés kor adj meg kérlek email címet, telefonszámot, ahová a további tudnivalókat el tudjuk küldeni számodra.

Továbbiak: https://www.facebook.com/events/293304031023589/?notif_t=plan_user_joine...