11 11

Sziasztok!

Figyelmetekbe szeretném hozni, hogy ma, dupla a tizenegyes a dátumban, más szóval 2016-09-11-ke van de az Univerzális nap is 11; a mai dátum szinkronba van az univerzum dátumjával.
2016 09 11
2+1+6=9
9+9=18
18+11=29 ---> 2+9=11

Ezért ma érdemes ráhangolodni a 11:11 rezgésére és ennek kapujára és a tizenegyedik dimenzióra.

A mai nap szintén támogatja a 11-es meditációkat.

Szép jó napot kívánok nektek!

BÉKESSÉG!!

Raistigle képe

Mi is a 11 ik dimenzió ? vagy csak játék a számokkal. Valaki megmondja mi is ez a dimenzió ? Honnan különbözteted meg, nem a 12 ik ben vagy , vagy a 10 ik ben ?

Egyértelmû hogy a 11-edik dimenzió a 11-es számmal rezonál, más szóval a 11-edik dimenziónak a frekvenciája 11.

Egyesek szerint a tizenegyes szám a MESTERI -MESTERRÉ VÁLÁS- száma, mások szerint a LÁTOMÁS száma, ami igazából egy és ugyanaz mivelhogy a mesteriségi képességhez kell a látomás tulajdonság.
Vannak akik a két egyest a tizenegyben úgy értelmezik mint két oszlop szimboluma, s hogyha az ember keresztül/át megy ezen a két oszlopon lévõ helyen akkor belép a fénybe vagy átmegy a "gate"-n egy magasabb dimenzióba.

Én amikor a tizenegyedik dimenzióról meditáltam akkor fehér szeretetteljes fény jelent meg és érzékeltem a harmadik szememben.

Az élet nem egy játék-e?
Ez mint, minden más az életben csak nézõpont kérdése.
Hogy hiszel-e a számokban, azoknak rezgésében és hatásában az már a terád tartozik.

Csináltak egy kutatást hogy milyen hatással van a 111-es szám az agyra és az eredmény kimutatta hogy pozitiv hatással van.
Isten áldjon!

Békesség!

Raistigle képe

Milyen kis naivitás. mert ha azt mondom hogy 32 es akkor a 32 ik dimenzióval rezonálok. A kérdés megint az, mi különbözteti meg a 11. ik dimenziót a 10 től ? vagy 9 ik től ?

Hogyha megértenéd a számok tulajdonságát és azokban rejlõ energiát, akkor azt is megértenéd hogy mirõl beszélek és nem kritikával válaszolnál; az aki meg akarja érteni hogy mit mondok az megérti, de az aki nem akarja megérteni amit mondok annak hiába magyarázom.
Tudtom szerint jogom van véleményhez, de te milyen jógon kritizálod az én véleményemet?!! És mint mondtam a 11-dik dimenzió a mesteri dimenzió, de úgy látszik ez az egyik füleden bement a másikon pedig kiment!
Nagy a külömbség az analizálás és a kritizálás között! Úgy tünik hogy te kritizálsz, analizálás helyet! Nemgondolnád hogy elsõnek a saját tulajdonságaidat kéne megvizsgálnod mielõt magasabb dimenziókba lépnél be? De mindegy, mert a magasabb dimenziókba úgyis csak azok tudnak belépni akiknek elég magas a rezgésük.
Békesség!

Raistigle képe

Először is nem csattannál fel ezen, ha tényleg a 11. dimenzióba kaptál bepillantást. Melyik éned csattant fel ezen ? Lám lám előjött, a sértődött én....húha, ez nem harmadik dimenziós energia ? Látszik mennyire van mit még tanulnod. A kérdésem arra vonatkozott mi különbözteti meg a dimenziókat ? Mi különbözteti meg a 11. től a 10 est vagy a 9 est . Nagyon is értem mit mondassz. Megkritizálni ? Ugyanolyan ember vagy mint a többi, és milyen előjogod van neked, ami megkülönböztet a többitől ? Szerintem semmi. Egy szóval sem mondtam , hogy ne higgyj abba amibe hiszel. Van mesteri dimenzió 22 nél 33 nál is..Szóval, honnan azonosítod, mikor melyik dimenzióba vagy ? Nagy különbség van a sértődött éned és a szived között ! Mi a magasabb dimenzió ? Ilyen énnel, ha megsértődsz egy kérdésen ? hogy van ez akkor ?
Békesség

Kiléptél az időből benne vagy a fehér fényben, számomra ez nem a dimenziók léte vagy nem létéről szól. itt érdekes dolgokat tudsz megtenni, ha akarsz utazhatsz szerkezetekben, és e szerkezeteket bé tudod hozni a fizikai világunkba is, na és akkor mondanád, de nem fogod mondani.... hihihihi

Igen nagy munkában voltam nem értem rá értelmezni a nap jelentőségét. de értelmeztem a női érzék lélektanát és sikerült kiterjesztésileg az arany fényben megjeleníteni az emberiséget.....

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

Belépve a választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.