Michelle Eloff (07.12.13) - Kuthumi: 1:1:1 Újévi világmeditáció Kategória:Kuthumi Forrás: www.thelightweaver.com Fordította: Mác

Kategória:

thesecret.hu | - a vonzás törvénye

2008. december 21-től kizárólag választott csatornáimon keresztül dolgozom majd, tudatos szinten. Ez azt jelenti, hogy többé nem lesznek abban a helyzetben, hogy transz-hangon csatornázzanak engem, egyszerűen azért, mert energiájuk egy magasabb rezgést ér el, és így már nem szükséges semmilyen transzállapot ahhoz, hogy kommunikálni tudjak rajtuk keresztül. Ezért aztán el kell mondjam, hogy bárki, aki 2008. december 21 után azt állítja, hogy transz-hangon engem közvetít, az annak régi mintázatába csatlakozik, ami "Kuthumi" volt, és ezt is fogják megteremteni. Az emberiségnek muszáj fejlődnie. Amint mi, a Fény mesterei saját képességünknek megfelelően folytatjuk növekedésünket, ez minden mást is felránt velünk a növekedés fényébe. Ugyanez érvényes rátok is, mikor ti növekedtek, akkor a környezetetekben lévő emberek vagy úgy döntenek, hogy veletek növekednek, vagy más irányba indulnak. Általánosságban tehát ez egy új áramlás megtalálásának időszaka, és magabiztosan bíznotok kell ebben az áramlásban.
..

Fontos, hogy mindannyian megértsétek, hogy nem egy elit hierarchiát teremtünk meg, hanem egy olyan rendszert teremtünk, ami lehetővé teszi az egyének számra, hogy hasznot húzzanak a befektetett munkájukból, türelmükből, kitartásukból, hitükből és bizalmukból. Így ez tulajdonképpen az ön-mesterré válás egyfajta jutalma, mivel megmutatja azoknak, akik kissé lamentálósan elmélázó attitűdöt tanúsítanak az önfejlesztés iránt, hogy igenis megéri az erőfeszítést, az utazást, a rövid távú kellemetlenséget, [az] amikor valaki kapcsolatba kerül az igazságával. Azt sem hisszük, hogy igazságos vagy fair lenne negatív hatással lenni azokra, akik olyan sok energiát, időt és szeretetet áldoznak lelkükre, azok miatt, akik jelenleg nem hajlandóak ezt az energiát és időt erre rászánni. Így hát igen, van egy jutalmazási rendszer, vannak határok, és vannak bizonyos követelmények, amik fontosak. Őszintén, hagynátok egy kétéves gyereket játszani a tűzzel? Ugyanez igaz azokra a lelkekre is, akik növekednek, tanulnak, fejlődnek és felemelkednek.

http://www.thesecret.hu/node/2193

Raistigle képe

Nem változol, birkaszellemet követünk újra és újra.

aki 2008. december 21 után azt állítja, hogy transz-hangon engem közvetít, az annak régi mintázatába csatlakozik, ami "Kuthumi" volt, és ezt is fogják megteremteni.

Mi teremtjük Kuthumit ?

Ekkora spiri egot...nem semmi Kuthumi, minden elismerésem. halvány lila fogalmad sincs mi spiritualitás....

http://espavo.hu/kozosseg/blogbejegyzes/11294
Nem változott semmit a bálvány imádás, basszus, és még mindig gyöngyök, remélem nem traszhangon adják át az igét a csuda tárgyak, ezek a frankó cuccok, mert akkor nagy baj lesz, ha mégis. Ekkora antik gyűjtő egót, azta... esetleg harangok, egy két hallott körme vagy más ínyencség nincs?

Raistigle képe

He he he ,spiri ego megszolalt, nem is tudom ki hozza ide az anyagokat, amiket fordítassz, ugye.....kit is majmolsz sorra ?

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

Belépve a választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.