Meditáció azoknak, akiket nem mentettek meg, avagy, nem használt mások segítsége a problémáikra, pedig....

margardian képe
Kategória:

Meditáció azoknak, akiket nem mentettek meg, avagy, nem használt mások segítsége a problémáikra, pedig mindent megtett értük a terapeuta.
Drága, úton járó lélek.
Már magad sem tudod, kihez fordulj, hogy végre tartós enyhülésben, esetleg végleges „gyógyulásban” legyen részed.
A félelmeid, a bánatod, a kínzó testi fájdalmaid, vissza-visszatérnek,és egyre jobban kezded azt hinni, hogy rajtad már az Isten sem tud segíteni.
No ebbe beletrafáltál drága, mert ha van benned egy tudatalatti program, ami ezt megakadályozza,akkor bizony, hogy úgy mondjam, úgy maradsz..
Látom, a meghökkent arcocskádat, érzem a gondolatodat kísérőérzésedet is: - Hogy mondhat, ilyet csak lazán bele a pacekba a Marga? Hát nincs benne együttérzés? Már hogy ne lenne. Ha nem válok eggyé a félelmeiddel és a tudatodban összefutó tapasztalataid tárházával, akkor nem is tudnám elmondani,mire jöttem rá :) És persze a magam tapasztalatai is besegítettek ebbe.
Elmondom, hogy utána, szépen te magad dolgozd ki magadból.
Az ok, hogy a sok gyógyító, mester, terepauta, nem tudott téged„megmenteni” az sok esetben a tudatalattidba berögzült, a mostani, vagy az előző életek százain keresztül hurcolt érzés következménye, hogy nem érdemled meg.
Na de hogyan kerül ez a tudatalattiba? Úgy, hogy egy program működik, ami hatástalanítja a „kezeléseket”.
Mindenkinél más program lehet. Mi most, avval dolgozunk, amikor azért nem tud téged megmenteni senki, mert valamikor, cserbenhagytál valakit, vagy valakiket és egy önbüntető programként cipeled magaddal, addig, amíg erre rá nem jössz. Persze,meg is teremted a szituációkat, élethelyzeteket ahhoz, hogy jól megszenvedj,magyarul a saját bőrödön tapasztald meg, mit élt át az, akivel anno ezt játszottad.
Hogy lehetne ebből kioldódni, hogyan lehet átalakítani, hogy kiegyenlítődjön az akkor oda nem adott energia? Mivel nem szükséges konkrétan tudni kivel /kikkel volt, és mi volt az a szituáció, most pár példán végigmész, idővonalat ugrasz,és megmented őket! Jó?
Akkor, most arra kérlek, helyezkedj e l kényelmesen,lélegezz kicsit mélyebben, mint ahogyan szoktál, és lazulj el, a neked tetszőmódon.
Mivel ezek régi nevén „Karmaként nehezednek rád, hívd be most a szaturnuszi energiát és annak felelősét Szaturnuszt, megkérve segítsen kioldani,feldolgozni, és mentesíteni a jelenlegi energiarendszeredet.
Segítségül hívjuk most az elemeket, mind a 4 –et, hiszen minden életünket végigkísérik, és a velük való konfrontációk, lehetnek az okai is, ha a különböző elemekhez tartozó csakráink, nem működnek velünk összhangban. Pedig bizony az ötödik elem a Szer-elem,már csak erre vár, szép csendben.
Képzeld el, hogy ott vagy egy helyen, ahol tűz ütött ki, és vagy egy házból, vagy egy autóból, vagy más zárt helyből, felcsapnak a lángok.Tudod, hogy egyszer már tapasztaltál ilyet, és hanyatt homlok menekültél, mert óriási félelem lett úrrá rajtad. Most veszel egy mély levegőt, körülnézel, magadra öltesz egy védőburkot, és nyugodtan, de sietve kimented azt a lényt, aki bent rekedt./szándékosan mondom ezt, mert egy kis állat is lehetett anno/. Hurrá!Sikerült megmentened. Öröm jár át, és evvel egy időben kioldódik a tudatalattiból egy berögzült rész.
Most pihenj kicsit. Lélegezz mélyeket örömérzéssel vegyítve.
Mehetünk tovább? Vagy megterhelő volt átélni újra? Akkor kérlek hagyd abba most, és amikor úgy érzed,hogy ismét készen állsz egy újabb oldásra, akkor innen folytasd tovább.
Folytassuk akkor.
Képzeld el, hogy ott vagy egy helyen, ahol hatalmas vízáradat vesz körül nagy területet, és valamilyen okból valaki, nem tud kikerülni belőle, mert a víz csak árad egyre jobban. Tudod, hogy egyszer már tapasztaltál ilyet, és hanyatt homlok menekültél, mert óriási félelem lett úrrá rajtad. Most veszel egy mély levegőt, körülnézel, magadra öltesz egy védőburkot, és nyugodtan,de sietve kimented azt a lényt. Ott állsz, érzed a megkönnyebbülést, és öröm járja át a testedet. Hurrá!Megmentetted!
Pihenj most…és lélegezz nyugodt tempóban.
Ismét azt ajánlom, ha elfáradtál, akkor innen folytasd, majd legközelebb, és most csak pihenj.
Kipihented a két csodálatos utazást? Akkor folytathatjuk.
Ez az utazás két elemmel hozza el a találkozást, a föld és a levegő elemmel.
Csendesítsd le a tudatod, lélegezz könnyedén, és induljunk el arra az idővonalra, ahol egy hatalmas nagy szélvihar tombol a föld is megmozdult, és meglátsz valakit, aki nem tud kikerülni, és menedéket találni,föld fogságába esett, a lábai beleragadtak egy földrétegbe, és a szél csak tombol, és már alig tud levegőt venni. Tudod, hogy egyszer már tapasztaltál ilyet, és hanyatt homlok menekültél, mert óriási félelem lett úrrá rajtad. Most veszel egy mély levegőt, körülnézel, magadra öltesz egy védőburkot, és nyugodtan,de sietve kimented azt a lényt. Egy szélvédett helyre viszed, és megpihentek… A szél is elcsendesül, a föld is megnyugszik… és öröm járja át az egész lényedet.Megmentetted.
Lazulj bele ebbe az érzésbe. Letetted a terheket a tudatalattidból felszabadítottad az önbüntető programodat, és most már hidd el, hogy megérdemled,hogy kiteljesedj, örömben és egészségben élj.
Már megmentettél mindenkit, akit régen cserbenhagytál, vagy elhitették veled, hiszen a lélek lehet azon a szakaszon ment át, hogy azt tapasztalja,meg amit épp megélt, és te cipelted a terhét. Attól még neked ez okozhatott lelkiismeret furdalást, mert ezt kellett megtapasztalnod.
Ezek az idők, viszont már arról szólnak, hogy tedd le tudatosan a terheket. Így most megváltoztattad a múlt, rád vonatkozórészét…átlényegítetted.
Úgyhogy most te jössz…magadat fogod szépen ügyesen megmenteni… Egészségedre.
Hanganyagban itt található : http://www.mediafire.com/listen/85uu42riq8tjbf4/Megment%C3%A9sek.mp3
Szeretettel Marga