VacskAnisha blogja

Hold-dobogásban

VacskAnisha képe
Kategória:

Hold-dobogásban

Szikrázó éjben
Ezüst hold lobog
Tétova ábránd
Kószán kódorog

Hajnal pírban
Madár dal, csacsog
Fűszálon harmatcsepp,
Elpárolog

Dél tüze perzsel
Arany nap ragyog
Erdő mélyén
Hűs patak csobog

Est koronája
Szél szava susog
Lelkemben mélyéből
Hála fény csorog

Szikrázó éjben
Ezüst hold lobog
Száll a dallam
Repítenek dobok

Emberi kapcsolatok

VacskAnisha képe
Kategória:

Aki ért MAGyarul, érti a világ működését is.

Ennek fényében ízlelgessük e szavakat, érezzük a rezgésüket:

RAGASZT ragaszkodás

Ami ragad, ahhoz elég hozzá érni, máris oda tapad. Aki ragaszkodik, az saját maga idézi elő ezt a tapadó, ragadó hatást. Az ilyen ember, akkor is ráragad a másikra, ha az nem érez vonzalmat iránta, netán menekülne is előle.

KÖT kötődés, kötelék, megkötöz

„Amit Isten összekötött, ember szét ne válassza!”

No de mindig Isten köti össze a házasulandókat?

Választott eszközeink

VacskAnisha képe
Kategória:

Szabad akarat, vagy eleve elrendelés? – sokan teszik fel a kérdést. Sok vita volt már erről régen is, és ma is. A szabad akarat mellett kardoskodók szerint minden a saját választásunk szerint valósul az életünkben, míg az eleve elrendelés pártiak szerint azt éljük végig, amit meg van írva erre az életünkre.

E két véglet közül én nem tudok, és nem is akarok választani. Egyszerre igaz számomra az, hogy minden, ami velem történik azt én választottam, és az is, hogy nem tudok kibújni a bőrömből.

A RENDetlenség kora, avagy utánunk a vízözön?

VacskAnisha képe
Kategória:

Jelenleg a HALAK kor végén élünk. A HAL-halál. A halál kor végén vagyunk. Minden jegy az adott dolog szellemisége. Ez, mindig a jeggyel szemközt lévő jegyben testesül. Pl. a magyarság NYILAS jegyű nép, ezért testeül IKREKként. (Hunor-Magor, Attila-Buda). Tehát a HALAK korszak a vele szemben lévő SZŰZben testesül. Ezért SZŰZ az Isten szülő asszony is, Szűz Mária. Ezért jelenik meg népi motivumainkban szinte minden mintáan a szűz jele, vagy létra, vagy háló formájában. Tehát a SZŰZ testesül, s mivel a halak kor utolsó (ill.

Játszótér, avagy STN, és az ő aspektusai

VacskAnisha képe
Kategória:

Több fórumon is szó volt róla, hogy a saját gyökereinket ószövetségire igyekeznek cserélni. Miért fontosak a gyökereink? Miért a megkülönböztetés, ha egyszer mindannyiunknak égi gyökerei vannak. Szeretnék megválaszolni a magam módján erre a kérdésre.

Szavaink születése, avagy mióta állat a mérleg?

VacskAnisha képe
Kategória:

Minden , ami van energia. Rezgés. Ami a fizikai világban valamilyen szinten meg tud nyilvánulni, besűrűsödött rezgés. Szavaink is.

Nostredamus és Avatara

VacskAnisha képe
Kategória:

http://www.youtube.com/watch?v=B8DKJuE1zbw

Ebben a videóban Avatara a jóslatokról beszél. Ide teszem, amiket Nostredamustól idéz.

26
Jön majd idő, hogy szinte eltűnik
Pannonföldről, ki magyarnak született,
fiaikat az anyák meg sem szülik,
s a hágókon át jönnek barbár seregek.
A magyaroknak még nevét is lopják,
s rettegnek még emléküktől is.
Már csak nevében lesz Magyarország,
s nevében minden egyezség hamis.
35
Egy ifjú ember, hiú, csalárd,
pártot cserél és behajtja bérét,
miniszter lesz és megvetésre szánt,

ST GERMAIN: A NESARA BÉKESSÉGET HOZ A FÖLDRE

VacskAnisha képe
Kategória:

ST GERMAIN: A NESARA BÉKESSÉGET HOZ A FÖLDRE

(St. Germain és a Felemelkedett mesterek üzenete és kérése a Fény Lovagjaihoz a NESARA Petíciójával kapcsolatban)

Üdvözlet, Szeretett Családom!!!

TE lennél milliomos?

VacskAnisha képe
Kategória:

Az életünk olyan, amilyennek mi alakítjuk. Semmi olyasmi nem történik benne, amit nem mi választottunk volna, ne egyeztünk volna bele. Mindent mi vonzzunk be, nem lehet másra mutogatni, hogy ő miatta szenvedünk. Ill. lehet, sokan teszik is, de…attól még nem lesz ez másként. Azt gondolhatnánk, hogy ha működik a „jó tett helyében jót várj” hatás, akkor azok az emberek, akik egész életükben másokat segítettek, jók voltak másokhoz, minden bizonnyal mindenük megvan, ami a nyugodt élethez kell. Rendezett anyagi körülmények stb.

A magyarok feladata

VacskAnisha képe
Kategória:

A MAG népek, így a magyarok is nyilas minőségű népek - és a világ összes asztrológusa egymástól teljesen függetlenül ide sorolja őket. A kozmikus energia a Tejútrendszer központjából jön felénk. Így a Nyilas csillagképen keresztül érkezik. A Nyílás az égi Nílus, a fény folyója, ahonnan ömlik a fény. A fizikusok, csillagászok szerint is a Nyilas 24. fokán van a galaxisunk teremtőközpontja, vagyis minden anyag ebből a fénymagból származik, és ide is tér vissza..

Háttárs (Papp Gábort idézem)

VacskAnisha képe
Kategória:

„A szkíták – akiket egyébként az ókorban az erkölcs mintaképeinek tekintettek, tehát az, hogy szkíta erkölcs az fogalom volt, rómaiaknál is, a görögöknél is.
„A szkíták sohasem igyekeztek megszerezni olyan dolgokat, amelynek az elvesztését fájlalták volna.” Tehát csak olyan dolgot szereztek meg, amit utána bátran tovább adhattak, vagy, ha tőlük valaki elrabolta nem sajnálták. Miért? Mert újra tudták alkotni.

Bizalom

VacskAnisha képe
Kategória:

A pénzre azért van szüksége az embernek, mert elveszítette a bizalmát. Amíg bízott a Jóistenben, aki ő MAGa is, addig nem volt szükség pénzre. Addig amiből feleslege volt, oda adta jószívvel annak, akinek arra szüksége volt, és tudta, hogy amire neki szüksége van, azt meg fogja kapni valaki mástól. Mert nem csak az ég madarai vannak eltartva, hanem minden élőlény, és természetesen az ember is.

A magyarság küldetése az új Aranykor küszöbén

VacskAnisha képe
Kategória:

Tegnap szerettem volna feltenni nektek ezt előadás leiratot, de mivel túl hosszú (30 oldal) nem engedte a rendszer. Mára megoldódott a dolog. Viril fel tette az oldalára részletekbe (gondolat olvasó!!!!), így be tudom nektek linkelni. Hurrá!

http://www.leleklanc.eoldal.hu/cikkek/magyarsag/a-magyarsag-kuldetese-az...

http://www.leleklanc.eoldal.hu/cikkek/magyarsag/a-magyarsag-kuldetese-az...

http://www.leleklanc.eoldal.hu/cikkek/magyarsag/a-magyarsag-kuldetese-az...

Kerekasztal beszélgetés

VacskAnisha képe
Kategória:

Kedvesek!
Szeretnék ajánlani nektek egy videót, egy kerekasztal beszélgetésről, amely jelen helyzetünkről szól, és arról, hogy mit tudunk tenni annak érdekében, hogy egy szabad, őszinte világban élhessünk.
http://www.ustream.tv/recorded/17027547

A karma letétele (az én szemszögemből)

VacskAnisha képe
Kategória:

Az égi üzenetekből tudjuk, hogy karma már nincs annak, aki azt választja. És én minden ÍZemben (íZ+Te+éN= iZTeN=iSTeN) érzem - TUDOM, hogy amit odafentről mondanak az úgy is van.
Tehát ki lehet lépni a karmából? Hogyan? És honnan tudom, hogy kint vagyok? Egyáltalán mit jelent a karma, mi az, amiből ki szeretnénk lépni?

Bent az állat...

VacskAnisha képe
Kategória:

Él bennem valami, amitől félek. Félek, hogy felemészt, hogy agresszió iránti vágyának nem tudok ellenállni és elvész minden jó, ami életteret nyert. Először a középkorban mutatta meg magát, mikor gyerekként apámat temettem el. Ahogy a fából ácsolt szálkás deszkák lassan a gödörben elsülyedtek magába kellett volna, hogy temessen a gyász, egyetlen ismert szülőm elvesztésének fájdalma, de nem így történt.

Kis MAGyar nyelvtan III./ Érteni, vagy nem érteni?

VacskAnisha képe
Kategória:

A téma azért dolgozik bennem, mert én úgy ÉLem meg a világot, hogy azt ÉRtem is. Valaminek az elfogadásához a megÉRtésre van szükség. Az én világom így működik. Tudom, másoké meg nem. Sokszor hallom „ne akarj megérteni semmit”. És én ÉRzem is, ennek a kijelentésnek az igazságát…vagyis az ÉRtelmét. Vagyis ÉRtem. Bizony! Ha nem érteném, nem tudnám elfogadni.

Megint itt egy látszólag egymásnak ellentmondó két kijelentés. Ami bennem, békésen megfér EGY-MÁS mellett.

„…elengedtem a mindenáron értés akarását…”- írta Ré

Kis MAGyar nyelvtan II. Avagy a tejnek és a vajnak útja??

VacskAnisha képe
Kategória:

A TE(L)Jút egyenesen a teremtő színe elé vezet. Aki jobblétre SZENDErül (SZENTerül-SZENTül), a TE(L)Júton, a teljesség útján halad. Vajon akkor merre visz a Vajút?
Ehhez a felfedező úthoz szükségünk lesz a nyelvünk ismeretére.
A szavaink jelentés tartalmát, a vázát a mássalhangzók (férfi minőség) hordozzák, míg a magánhangzók (női minőség) meglelkesítik azokat.

ALÁZAT, MEGALÁZÁS, MEGALÁZKODÁS

VacskAnisha képe
Kategória:

ALÁZAT, MEGALÁZÁS, MEGALÁZKODÁS

Fontos fogalmak ezek, alap pillérei az életünknek, mégis azt tapasztalom, hogy nem értjük (ahogy sajnos más szavainknál is), hogy mit is jelentenek. Megpróbálom feleleveníteni (elevenné, élővé tenni, mert most halottak, hisz nem értjük mi van bennük) őket.

Alázat.

MAG népe és újenergia

VacskAnisha képe
Kategória:

MAG népe és újenergia

Kis MAGyar nyelvtan

VacskAnisha képe
Kategória:

Nemrég egy reagámban elmondtam, hogy sajnos az iskolában, a gyermekeinknek nem MAGyar nyelvtant tanítanak, hanem egy indoeurópai nyelvet, amik magyar szavakat tartalmaz. Johanna akkor megkérdezte tőlem, hogy mi baj van az indoeurópai nyelvvel. Akkor, még nem tudtam megfogalmazni a választ, a mostani beszélgetések érlelték meg.
Nem az indoeruópai nyelvekkel van baj. Az a baj, ha a MAGyart tanítják indoeurópaiként. Mert kiherélik. Lényegétől fosztják meg.

Hervay Tamás: Bábel magyar vonatkozásai

VacskAnisha képe
Kategória:

Ha legalább 3-4000 évet akarunk visszamenni az időben, a Biblia alkalmas útitárs. Lapjain jól megfér mindenféle náció, bár ugyanezt magukra az akkor élő népekre, s mai leszármazottaikra sem igen mondhatjuk! Sajnos, mert a Könyv maga (hiszen a Biblia szó ezt jelenti) arról tudósít, rokonok vagyunk! Csak nekünk magunknak kéne megjavulnunk, hogy minden jó lehessen újra. Testvér a testvérrel szót értsen, s segítse a másikat, ne sértse, bántsa, gyilkolja!

MAG népe és Bábel tornya

VacskAnisha képe
Kategória:

(miután igen lelkesen leírtam az alábbi sorokat, elküldtem Tamásnak is. Mivel ő mutatott rá ezekre az összefüggésekre, bár van, amit én hoztam össze. Tamás, hogy mindenki számára érthetővé tegye ezt a dolgot, elküldte erről szóló tanulmányát, amit egy szkíta kongresszusra írt, hogy adjam át nektek, és én egy külön blogba meg is teszem.)

Egy kis ószövetség értelmezés:

Hervay Tamás: A szkíta bölcsesség egy aranyvereten

VacskAnisha képe
Kategória:

Hervay Tamástól tanulok mostanában, ő az alapokat tanítja. A MAGyarság alapjait, nyelvünk gyönyörűségét bontja ki, de az asztrálmitoszt is érthetővé teszi. És ezzel a világ működését világítja meg.
Szerdán egy szkíta arany veretet mutatott nekünk példaként arra, hogy ami a magasabb dimenziókból a fizikai síkra jön, az tesz egy vízszintes, és egy függőleges fordulatot.

(ezt a fordulatot láthatjuk ezen a képen is:
http://kultura.hu/img/upload/201010/csontvarykosztkativadar_zarandoklasa...

Nagymáté Miklós: SZENT ISTVÁN ÉS KOPPÁNY KONFLIKTUSA A VALÓSÁGBAN

VacskAnisha képe
Kategória:

Az az igazság, hogy a hamis történelem oktatás eredményeképpen még a mai napig sokan nem tudják az igazságot ebben a témában sem !!! Szeretném, ha Sz. István Királyunkat a Koppányt szeretők sem ítélnék meg hamisan és a Szent Istvánt tisztelők, szeretők sem ítélnék meg hamisan Koppány herceget!!
Adjuk meg Istvánnak is az Őt megillető tiszteletet és vegyük le róla a magyartalanító történelemoktatás miatt rárakódó rosszat! S adjuk meg a tiszteletet Koppány hercegnek is!
A könnyebb megértéshez egy picit vissza kell nyúlni az ŐSVALLÁSUNKHOZ!

Egységes Magyarság, álom? Legyen valóság!

VacskAnisha képe
Kategória:

Bösztörpuszta. Magyarok Országos Gyűlése. Az utóbbi évek rendszeresen visszatérő programja augusztus közepe, huszadika tájt.

Orosházi Ferenc 2011.06.04-i Kossuth téri beszéde

VacskAnisha képe
Kategória:

1920.június 4-én, ezekben a percekben átadták a porig alázott, semmibe vett, kutyába sem vett magyar küldöttségnek a világtörténelem legaljasabb, legundorítóbb béke diktátumát. Ezzel a szerződéssel, ezzel a békeszerződésnek nevezett gyalázattal, Szent Korona országát miszlikre szabdalták.

És ez fáj. 91 év után is fáj. Nagyon fáj. Kérdés az, hogy miért nem tudjuk mi ezen túl tenni magunkat. Mi ennek az oka? Miért van az, hogy a negyedik generáció nő úgy föl, hogy sejtjeiben, zsigereiben ez a borzalmas érzés ott van?

Alkotmányozó nemzetgyűlésre hívunk!

VacskAnisha képe
Kategória:

KÖZHÍRRÉ TESSZÜK

2011. Szelek havának (április) 18. napján

Népi, Párhuzamos Alkotmányozással
A Szent Korona értékrend Szabadság Alkotmányát

Magyarország Alkotmányává közakarattal kikiáltjuk!

Erre a történelmi eseményre hívjuk a Szent Korona minden tagját (tehát a határon túli magyarokat is!)

a budapesti Kossuth térre, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium elé.

Az Alkotmányozó Szer rendje:

11 órától (a parlamenti ülésszak kezdetétől) nemzeti zene,

15 órától László Andrea énekel

Felszabadító Mozgalom a szabadságért

VacskAnisha képe
Kategória:

KÖZHÍRRÉ TESSZÜK:
2011. Szelek havának (április) 18. napján 16 órakor
Az Ország Háza előtt
Zászlót bont a
„Felszabadító Mozgalom a szabadságért”
a Szent Korona Tagjai
Önvédelmi Kötelességének,
a Szent Korona Értékrend Alkotmányisága visszaállításának teljesítéséért,
amelyen a Szent Korona minden Tagja bizonyítja szent hitét és akaratát
Magyarország atyai eleink hagyománya szerinti Újjászületésében.

Őseink áldott erejét a Vereckei szorostól induló zarándokútról Orosházi Ferenc hozza közénk

Reng A Föld Japánban - Levél Anne-től

VacskAnisha képe
Kategória:

Drága Családom és Barátaim!

Először is szeretném megköszönni nektek, hogy ennyien velem vagytok lélekben. Nagyon jól esik. És bocsánatot szeretnék kérni, hogy ilyen közös üzenetben jelentkezem, de most ez tűnik a legmegfelelőbb módszernek, hogy mindannyiatokhoz eljuthassanak a szavaim.

Tartalom átvétel