2007.11.04 - Aktuális hírek

Kategória:

Anti írta:

Sziasztok!

A legfontosabbal kezdem:

November 11 – bolygószintű „váltóállítás" a teljes emberiség számára

Az új energiás átalakulási folyamat egyik jelentős dátuma, „nagy pillanata" jön el hamarosan. A Földön élő minden egyes ember számára lehetővé válik, hogy megtalálja, felismerje a legmagasabb elérhető fejlődési szintjéhez vezető „vágányt" és elinduljon ezen. Az átalakulás egyik legérthetőbb hátterű, ugyanakkor leghasznosabb ajándéka ez a lehetőség. Hihetetlen mennyiségű segítő lény vesz részt benne, hogy egy adott pillanatban (most november 11 körül) lerögzítse és érthetően kivetítse egyénileg mindenki számára a különböző 'lehetséges jövő verziókat', és így azok összehasonlíthatóvá váljanak. A legtöbbek számára álomállapotban, az előrehaladottabbak számára meditatív tudatállapotban, de esetleg akár a hétköznapi tudatosság szintjén is elérhetővé válik ez az információ. Mivel a csecsemőktől az aggastyánokig mindenki számára, minden földrészen átadásra kerül ez a lehetőség, összességében körülbelül mintegy nyolc-tíz hetet vesz igénybe, melynek kitüntetett, a lehetőség lényegét leginkább kifejező dátuma 2007. 11. 11. Amikor pedig egyénenként mindenki számára világossá válik, hogy milyen utat kövessen, a segítőktől még kap egy erőteljes lökést, hogy elinduljon a legmagasabb fejlődési szintjére vezető úton.

Ekkortól tehát mindannyian a mostani inkarnációnk legmagasabb lehetőségei felé vezető vágányon haladhatunk. Vannak néhányan, akik esetleg olyan kényszerpályán vannak (pl. megromlott párkapcsolat, kellemetlen munkahely) melyből nem tudnak pillanatszerűen kilépni. Az ő számukra az első lehetséges „elágazástól" nyílik meg ez a lehetőség (amikortól kilépnek ebből a kényszerpályából). Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy e dátumon túl a segítő lények (és energiák) felszabadulnak annak „felelőssége" alól, hogy a fejlődés lehetőségeire vonatkozó járulékos információkat adjanak. Ezután már kinek-kinek a saját felelőssége, hogy milyen úton halad tovább. Természetesen a nem személyre szóló, általános tendenciákkal foglalkozó tanítások továbbra is rendelkezésre állnak.

Jelenleg úgy tűnik, hogy a következő öt év legátfogóbb, leginkább mindenre kiterjedő emellett még közérthető tanításait Kuthumi mester révén fogjuk megkapni, ezért e tanításoknak igyekszünk minél inkább teret adni. Ezúton is keressük azokat az „önkénteseket", akik segítenének Michelle Eloff angol nyelvű hanganyagainak magyarra való átültetésében – akár az anyagok angol nyelvű átiratainak elkészítésében, akár a magyarra fordításban. Csak az elmúlt két évben több mint 100(!) channelingje van Michelle Eloffnak, bár ezek jelentős része csak pénzért letölthető hanganyagként érhető el.

Ahogy az időm engedi, még adok közre részleteket a mostani 11:11-gyel kapcsolatban.
További hírek:

November 5. este 6-tól összejövetel Pesten a Reiki Kuckóban

Az eredeti tervtől eltérően november 8-a helyett november 9-én este 6-tól beszélnék az "Új Német Orvostudomány"-ról, tehát a hameri gyógyászatról, kb. két óra terjedelemben nálunk.

November 10-én egynapos összejövetel reggel 9-től este 6-ig a november 11-gyel kapcsolatban, majd este 6-tól a kéthetenkénti meditáció Kecskeméten.

November 11 - Tom Kenyon Budapesten.

November 17-18. Sugárzó aura felépítése ciklus második hétvége - nálunk.

December 1-2. Ha minden igaz, Budapesten a Mennyei Akarat ciklus első hétvégéje.

December 8-9. Reiki I. nálunk

Elküldtem Ricsinek egy pár új anyagot a www.espavo.hu oldalra, aki követi, találhat majd érdekességeket.

Espavo!

Anti

Igen, megkaptam őket.

24 írásról van szó, és utómunkálatot igényel némelyik, meg tartalomszervezést (új menüpontok talán), úgyhogy hét végéig tudom ígérni, darabokban, ahogy esténként győzöm.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

Belépve a választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.