Ultragenezis

Unicornis képe
Kategória:

A szó jelentéstartalma az emberi lény mindenre kiterjedő evolúciós ugrását jelenti, ami túlmutat az eddigi fejlődési ciklusokon.

A mindenre kiterjedő gyógyító változtatóerő képviseleteként ez az oldal,

- a testi folyamatok változásairól, azok tüneteinek okairól, szerepéről, öngyógyításáról, információt ad

- a lélek mint többdimenziós quantum struktúrának más valóságokban megjelenő kulcsszerepéről a mindennapokban,

- a szellem/tudat alkalmassá válásának lehetőségéről a DNS-ben őrzött és új megszerezhető belépő pontjairól (dimenzió kapuk) információt ad.

Amiről nem ad információt az oldal, és ide sorolható az a személyes sors változása.

Az Ultragenezis tervezet, aminek vannak biztos pontjai, és vannak lehetőségei a résztvevők számára.

A folyamat legalkalmazhatóbb formái sokakat érint majd.

A célja, hogy olyan formát ölthessenek az ezt követő időszak fejlődési folyamatainak elkerülhetetlen "fázisai", amelyek a leghatékonyabban, a legkevesebb nehézséggel tapasztalhatók, élhetők meg fejlődési "modellként". Ehhez olyan Küldöttek, régi kifejezéssel élve fénymunkások (itt utoljára választom szét fogalmilag a két segítő minőséget ) koordinált önmunkájára van szükség, akik alkalmassá váltak rá.

Ők pontosan tudják, hogy segíteni vannak itt ebben az átmeneti időben két Földciklus között, és azt is, hogy vannak egyénileg, és közösen megvalósítandó feladataik. Azzal is tisztában vannak, hogy a mintaadáson, - bejárt út lenyomat - keresztül tudnak segíteni a legtöbbet, ami eddig nehéz terheket jelentett. Van minden Küldöttben egy megváltói tudatminta, egy égi megállapodás, ami erősebb mindentől, ami vezérli útját, de a szabad akaratot figyelembe veszi.

Az Ultragenezis tervezet egyénileg egy "gyorsító- ösvény", fejlődési lehetőség, amiben bármi, a csoda, a ragyogóvá válás is megjelenhet.

10 hónap minden emberi teret aktívan átvizsgál, az eddigi lét és életkapcsolatokat a szó legmélyebb jelentésében e világban, és azon túl. Az átvizsgálás célja, az egyén Önvalóként megnyilvánult összhangzatától a jelenben rezonanciálisan eltérő, tereinek "tisztázása". A kapcsolatokról bővebben a menüben.

Tisztázás jelenti ez esetben az ok megismerése, és az összhangzathoz igazítása. Ehhez lehetőséget ad eddig nem "használható" kapcsolatok létesítésével önmagán belül.

Sok mindent tudnék még leírni, de ilyen formában az egyetértés a szavak mögötti jelentéstartalomban minden olvasó számára szinte lehetetlen. Erről a kommunikáció oldalon lesz több szó.

A továbbiakat személyesen egy "nyílt napon", később az Ultragenezis résztvevőinek folyamatosan átadom. A mások számára is használható, átadható információkat pedig ezen a weboldalon.
Alapinformációk kiegészítése:

http://aranykor.gportal.hu/gindex.php?pg=37150206

és a facebook eseményen: Ultragenezis nyílt nap

https://www.facebook.com/events/119786885240816/?acontext=%7B%22ref%22%3A%222%22%2C%22ref_dashboard_filter%22%3A%22upcoming%22%2C%22action_history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22dashboard%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22main_list%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A[]%7D]%22%7D