Telosi Adama - Rekreációs kábítószerek hatásai a spirituális fejlődésre

Telosi Adama - Rekreációs kábítószerek hatásai a spirituális fejlődésre

Teljes írott szöveg:
http://www.spirilego.eoldal.hu/cikkek/lemuria---telos/adama---rekreacios...

Hanganyag: http://www.mediafire.com/file/pukn7jpfw98cnrr/Rekreacios+szerek.mp3

"A rekreációs drogokat használók, legtöbb esetben olyan emberek, akik érzékelik tudatosan vagy tudattalanul, hogy elvesztették a kapcsolatukat a Felsőbb Énjükkel. Az egyesülés egy formáját keresik önmaguk nagyobb részével egy érzelmi szinten. A függőségek/szenvedélybetegségek a lélek ezen természetes vágyából támadnak fel, amelynek soha nem lehet eleget tenni az ilyen jellegű tevékenységek által. A kábítószer-használók folyamatosan egyre több tudat megváltoztató anyagot lélegeznek be vagy visznek be a szervezetükbe, ez egy kétségbeesett kísérlet, hogy újrakapcsolódjanak önmaguk egy részével, ami kitölti az űrt és az üresség érzését, amelyet mélyen önmagukban éreznek. A droghasználók egy próbálkozást szemléltetnek, hogy megpróbálják meglelni külsőleg a Kapcsolódást és a Szeretetet, ami csakis az Énen belül található meg, az Önszereteten keresztül, ami a szíven keresztül dobog.

Újra megismételem, az elme és lélekmódosító anyagok csak a felszínt kapargatják, felerősítve a lélek hiányos űrjét és magányát, annál, aki az Énen kívüli teljességet keresi.

Amikor az egyén az alacsonyabb vibrációs anyagokra támaszkodik, hogy egy megváltozott tudatállapotot teremtsen meg, vagy, hogy újrakapcsolódjon az istenivel, ennek az eredménye a nagyobb illúzió és az önámítás. Értitek ezt? A füvek, amelyeket termesztenek és a vegyi anyagok, amelyeket előállítanak manapság tudatmódosító célból, teljesen természetellenesek a lélek, a fizikai test, az elme és az érzelmi test számára is. Ezek az anyagok torzulásokat hoznak létre ezekben a testekben, amelynek korrigálása nagyon hosszú ideig eltarthat, még néha több életidőn át is. "