Elementáris hurok.

Kategória:

Elementáris hurok.
Sokrétegű a gondolkodás amikről beszélünk, hála az égnek nem tudtak hatni rám amikor a latin nyeltant akarták az elmémre rá erőszakolni. Éjjel értettem meg miért is nem értik amikor mesélem a dolgaimat (programozást), hisz a magyarral mindent eltudunk mondani (tudás nyelvezete) így mesélték sokan-rétegesen az életem során)). Folyó nem csak a felszínből áll ha mint figyelő figyeljük, de igen rétegesen is figyelhetjük, de melyik részlete lesz pontos vagy csak nyagyoltan tudjuk látni a folyónkat (Duna egy részét) miközben belátjuk egyszerre az egész galaxist is minden részletében és kiterjedésében is.

Mesélem mire kellene írni programot egyszerűsítet változatát de benne van a térbeli látás lehetősége is.
Asztal (négyzet alakú, és minden ilyen rajta a papír is, nem akarom állandóan ismételni). Négy szék van mindegyiken te ülsz látszólagosan mert csak az egyiken foglalsz helyet, de a feltételes lehetőségedet ki tudod használni mert elménk segítségével tudjuk látatni magunkat bármelyik széken ülve is. Papíron lévő négyzetekbe betűket írsz, de némelyik négyzet üresen hagyod, váltakozva a magán és mással hangzókat. Miközben alkotsz adott gondolatiságban vagy, ne kalandoz el maradj az alap gondolatnál. Tesztnek indult ebből fejlődött az a látásmód amire a programot kellene írni. Agyunk egy szuper számítógép aminek a lehetőségével kapcsolatba tudunk lépni a tudatosság rejtett dolgaival, de miként gyakorolsz ( agy) olyan rejtett dolgokba tudunk bepillantást nyerni és hasznosítani.
Ha nézed a nyégyzeteket 3dimenziós látás módban egy érdekes világ tárul eléd, itt a rétegződés a lényege az egésznek, mert rengeteg 3d látásmód lehetőségét tudjuk látni, de mindig tudatosan (képzeletben lehetséges hogy lássuk az egészet is egyszerre) csak az egyiket látjuk. Erre kellene programot írni hogy az összes réteg egyszerre jelenne meg, de a fejünk elhelyeződése a kulcs hogyan van az alap helyzetben a látások megkezdése esetében, de milyen legyen a felület amin a megfigyeléseket végezzük, homorú vagy domború.

Amikor ide értem láttam egy elemántáris hurkot ami még jobban át kutyulja az egész látványt és a lehetőségeit. Fénytudatosságot használod itt nincsenek érzelmek és értelem sincs, csak a kezdeti lépést hozod létre ha te tennéd összesség lehetőségét mérlegelve kétséges. Filmet nézel, időnként adott eseményben még te is benne szoktál lenni (önmagad)....

Tudatosan nem érdekelnek az olyan szavak mint a Mátrix, próbálok olyan szavakat és kifejezéseket használni ami magyar tudatosságomba belefér, miközben használok olyan szavakat is ami a magyar-latin akármiben nem szerepel és nem érdekel hogy szabálytalan. Tudatosan is magyar akarok lenni, mint beszédben és gondolkodásban is. Ha látsz amikor mesélem és térbelien a kezeimmel mondom a történést, rajzolva az út porába sokan akkor sem értik egyetlen szavamat sem. Nem tudom hogyan kell megtanulni magyarul térbelien gondolkodni és megnyilvánulniuk másoknak hogy értsék a rajzokat és a meséket, de a számítógépes program létre tud hozni látszat valóságokat ahol részleteiben tudják látni azt amiről mesélek....