Fénytudatosság.

Kategória:

Fénytudatosság.
Valamikor régen kérdezték mi van a tudatosság után, a válaszom a fénytudatosság, de miként képzeljem el arra nem volt még válaszom.
Módosult tudatállapot segített a megfejtésében. Meditációban álomkontrollban ha pozitív szavakat mondunk tudunk segíteni másokon, igen ám de sokszor nem. Látod amikor szét folyik egy ember élete mert piás, és nem tudsz segíteni rajta fizikai síkban szavakkal főleg nem (piás csak egy jelző rengeteg lehetőséget produkálunk) amire rá illik?))
Energiában ha sikeresek akarunk lenni nincsenek érzelmeink a kezelés közben, ezt kell tennünk a fénytudatosság alkalmazása közben is. ÉRZELEMMENTESEN csak a fényeket alkalmazzuk, hogy ki mire és milyen fényt (színt) fog alkalmazni majd rájön magától ha sikerül eljutnia ide. Kiterjesztésben-i alkalmazásokhoz a fénygyakorlatokban. Azért tudatosság, mert a fényszínek alkalmazása közben kell a tudatosságunk (képzeletünk, gondolataink) is, de érzelmeket már e tudatosságba nem vetíthetünk (véleményt volt). Fehér szín arra jó ha valaki igen dühös ránk az asztrál világban (álmaink világa) nem fog tudni hatást gyakorolni rá, így nem kell szörnyekkel telített és ehhez hasonló eseményekben helyt állnunk a negatív környezetekben zajló eseményekben amiket megálmodunk. Fehér fénytudatosság mindezeket megszünteti, de nem tudja a düh szét áramlását a fizikai síkban megállítani, TUDAT MÓDOSULT állapotban lévő személyt-személyeket minden eszközük a rendelkezésükre áll hogy azt tegyenek amit akarnak, hisz ÉRZELEM MENTESEK. Találjátok meg azt a fény-színt aminek a hatásában érzelemmentesen megfürdetve, teljes mértékben alkalmazva a fénytudatosságot sikeresen tud hatni valaki, a módosult tudat állapotban lévő személyre, hogy valami élhető világban éljünk már. Számukra mindent szabad börtönbe zárhat ki hisz neked, a fizikai világunkat uralja a hatalmánál fogva, vagy kioltja-oltatja az életedet,miért is az IGAZÁÉRT.... mindene meg van már... de nem elég....

Mindez fikció amiről eddig és mostanság fogok beszélni, egy teleregény adaptációja (forgatókönyv részletei). Egy távoli galaxisban a jövőben fog játszódni, ahol olyan lények élnek ha gravitációban akarnak tudatosak lenni folyadék kristályokat fogyasztanak a gondolataik rögzítése miatt. E gondolat termékeket adom közre rendszeresen amikor rögzült a tudatosságok a kristály szerkezetek segítségével.