Hiszékenyebbek vagytok, mint a gyerekek

Raistigle képe
Kategória:

Én Kutatron vagyok a Metatron család Bíborrendjének , rács hálózat energetizátora szólok hozzátok, minden ami van körülöttetek, az bennetek van. Nem az fog számítani, ki mennyi csodásabbnál csodásabb fogalmakkal veszi körbe magát. A lényeg a bennetek szunnyadó fény felébresztése. Mentesüljetek, az elmét megmérgező tanításoktól. Ezekben sok lesz a töltelék. Minden ami vagy az már rég benned van. Nem kell sehova sem csatlakoznod. Sok fogalom 2012 után idejét válttá vált. Nem kell most már lehorgonyozni energiát. nem kell most már dimenziókaput nyitni. Nem kell a Földet emelni. Drága testvérem, lásd meg, az eddigi munkánk amelyek eddig kellettek, már elérték céljukat. érezd magadban, a tavaszi szellőt, a lágy finom energiákat. Mit szeretnél még, Ó, mondd ? fejlődésed biztosított. Hisz magad vagy a fény. Csatornázások kora lejárt, mivel, azokban minden információt, és rezgést amikor olvassátok, ahogy emeli a tudatotokat, átadtunk. Aki még úgy hiszi, hogy ezekre szükség van, akkor tudja meg, hogy már ezeket az ég lezárta. Minden szinten átadtuk amire a jelenkor emberiségének szüksége van. Rajtatok áll a megvalósítása a szeretetnek. Mire vártok ? Önerőtök kell hozzá. Ne neveztesd senkinek se magadat, se fénymunkás, se őrző, se bármi, ezek titulusok, ami a magasabb 11. dimenzióban már nem fontosak. Légy tudatában annak, hogy amit érzel szívből, azt tedd, és akkor mindegy milyen szinten vagy, lényegtelen a titulus

Fogalmakba bonyolódtok, amiket nem is értetek. Nem feladatotok, ezek működtetése. Őszintén szólva nem is értitek azok szellemi működését, hiszen el se tudjátok magyarázni az embereknek, ha éppen találkoztok velük. Látjátok az elme csapdáját ? Testvéreim, ébredjetek, beleestetek egy gödörbe, amibe kínos észrevennetek, hogy ezek a fogalmak semmilyen szinten nem szolgálják a szív energiát.

Kvantum Rácsok
Létezők nyolc új faja egyesült a Szoláris Tudat
144 Láng
Tűz Gyűrűt körülöttetek és a Föld Anya körül
Időhorgonyok
Arkturusz Nagyúr és Kuthumi Mester – 7D-s beavatás
Az Idő Transzformációja a 777 rezgéséve
666 rezgésén keresztűl

MÉLYEDJ MAGADBA, DRÁGA FÉNYTESTVÉREM, ÉS KÉRDEZD MEG MAGAD BELSŐJÉTŐL, KELL EZ NEKED ?

Olyan hiszékenyek vagytok, bármit amit elébetek tesznek, elhiszitek. használjátok a megérzéseiteket. Mindig abból indulj, a meglévő információk, mennyire segítenek neked, vagy fénytársaidon. A fentebb említett fogalmak nem léteznek. Mi azért adjuk nektek, hogy megmérjük, mennyire vagytok önállóak. Szomorúan vesszük észre, a fénytanácsnál, melyet Én Kutatron személyesen látok el mennyei szeretet kisugárzással, Metatronnal együtt, csalódottak vagyunk.

MINDENT ELHISZTEK AMI EGY KICSIT SZEBBEN VAN CSOMAGOLVA

Ébredjetek, testvéreim.. hisz a fény már bennetek ragyog. Engedjétek el a tanításokat. Féltek, mert hisz ezek mankók, és jó rájuk támaszkodni. És a közösség, ha netán kételkednél, a közösség meggyőz, hogy kell a mankó. Kell egy szintig, ez tény és való, de ti már felébredtetek, és rátok vár az elengedés

Egy új hajnal pirkadt ránk, melyben az Arkturuszi energiák is itt vannak. Ébredjetek. minden energiát, arra összpontosítunk, hogy le tudjatok válni a mankókról. Vedd észre gyermekem, van lábad, hisz már most szabad vagy. Egy tanítás se kell már nektek.

Ébredjetek

Namaste