Mit kerestek még ? Mennyi tanítás kell még ? Mennyi csatornázás kell még ?

Raistigle képe
Kategória:

Kutatron vagyok a Metatron család Bíborrendjének , rács hálózat energetizátora

Testvéreim, jó látni benneteket, hogy keresitek az újabbnál újabb anyagokat. Viszont abba nem gondoltatok bele, hogy ez egy időhurok csomósodásnak a kivetült tükör mátrixa ? Amibe hajtjátok hajtjátok, a megismerést, és közbe a minőséget felváltja a mennyiség ? Mit kerestek még ? Hol van bennetek a nyomógomb, hogy elég ! Mindent megkaptatok, önmagatokon kell elvégezni a magatok fénnyé avatását a 777 : 999 es kozmikus rácson.
Az energiák már lehorgonyoztak: Afrika, Colorada, Oroszország, Kína, Peru és még sorolhatnám. Az én fényhullámzásom a 11 ik dimenzióból rátok is kiterjed, ne feldkezzetek meg, hogy ti vagytok akik tápláljátok a rácspontokat. Az energia amit ti testetek ad, az nem más hatalmas fény kisugárzás, ti akkor teremtetek amikor alszotok. Mivel a testetek rá van kötve erre a rács hálózatra.
Most nem rég aktiváltuk 9:9:9 amibe most már a kristálytudatosággal együtt megalkottuk a 4 oktávos hullámrezgéses önspirált, amibe gyorsabban fognak tisztulni a rendszeretek. Minden csatornázás, most már mindnekinek lehetséges, használjátok bizalommal, kedves fénymunkások.
Valógátok az, amennyire integráljátok magatokba a rácsról érkező energiákat, ami persze ott van mindenütt, és főleg ti benentek a legnagyobb, amikor átengeditek magatokon.
Megnyitottuk az azonnali csatlakozás lehetőségét, hogy bennetek is éljen. Nefeledjétek az időhorgonyok már aktívak, ennek tudatában fókuszálj a jövő felelősségteljes megteremtésére az egyéni utadon és a kollektív mezőben. A béke a boldogság a szabadság a bölcsesség és a szerelem korát építve. tmentetek sok sötét éjszakán, amely elhozta a lelketeket az új hajnal üdvözlésére, ahol az új fény elnyelődött a tudat minden szintjébe tudatosan és tudattalan. Ez az, amely most a tudattalanból a felsőbb bölcsesség birodalmainak tudatosságába lép be, kapcsolódtatok az elmúlt 8 hónap során (korábbi 7. dimenziós anyagok). Az eljövetelem, hogy kapcsolódjak mindnyájatokhoz ezen a módon, lezárja az elmúlt 8 hónapos ciklust, és megemeli a fizikai testetek teljes vibrációját egy magasabb oktávra. A 8-as egy nagyon fontos vibráció mindnyájatok számára, és ezért a 8. napon miután tejesítettétek a 7 napos ciklust, keresztül fogtok menni az energia egy még újabb szintű integrációján, amely felemeli a teljesen uralt és fény Krisztusi Éneteket a 12. dimenzióba. Az energia ezen különleges rácsa, amelyet a mentális testeteken belül hoznak létre, amelyen az érzelmi testeteken keresztül fogtok hozni, és ezután pedig a fizikai testetekbe, ez létre fog hozni és kiépít egy kommunikációs hálózatot velünk, az Arkturusziaikkal, és a személyes Arkturuszi tanácsadóddal/mentoroddal. A lények ezen különleges csoportja, egy telepatikus és mentális jellegű kommunikáció további sablonjait fogja megalkotni a Plejádiakkal, Szíriusziakkal, a Vénusziakkal és a Neptunusziakkal. Minden Kapcsolatot hozzákötnek egy kulcshoz a csakrikus rendszereteken belül.