OROSZLÁN KAPU 2007-2016

Unicornis képe
Kategória:

OROSZLÁN KAPU 2007 - 2016.
A kozmikus TŰZ élő ereje. 2007-ben indult útjára a két Nap új Szoláris színtartománya,dallama , ami 2016-ban válik élővé teljességében és ezzel lezárul ebben a minőségében. Az Újjászületés a sejtszintű DNS átkódolás, az Új Emberré válás, 4. hullám- ezek a szimbolikák fűződnek hozzá.
Emlékszel ?
Akik részesei voltatok a 9 év Kapunyitásainak egy kis emlékeztető a kezdetről Celia Fenn :
"… itt és most 2007-ben nem csupán egy új éves ciklus kezdődik meg a csillagkapu megnyílásával, hanem beléptek az időnek abba az új ciklusába is, amely elvezet benneteket a maják által kozmogenezisnek, vagy egy új Kozmikus Napnak a kezdetéhez.
E JELENLEGI PONTON EGY KILENCÉVES CIKLUSBA LÉPTEK BE, MELY 2016-BAN FEJEZŐDIK MAJD BE. Erre az időre megtapasztaljátok majd a kozmogenezist, vagyis azt, amit mi a Szellemmel, illetőleg a Forrással együttesen egy Új Kozmikus Nap társteremtésének hívunk.
NEM CSUPÁN A FÖLD MOZDUL EL AZ ÚJJÁSZÜLETÉS ÉS MEGÚJULÁS CIKLUSA FELÉ, HANEM MAGA A GALAXIS ÉS A KOZMOSZ IS… MOST VAN ITT AZ IDŐ AZ ÉLETET, A SZERETETET, A BÉKÉT, AZ ÖRÖMET ÉS A SZÉPSÉGET VÁLASZTANOTOK…
eljött a pillanat, hogy belépjetek teljes potenciálotokba, és megengedjétek a világnak, hogy meglássa, kik is vagytok valójában.
Itt az idő kifejezni hatalmatokat és engedélyezni, hogy fényetek láthatóvá váljék.
…az Oroszlán Kapu megnyílik a Földön, tömeges felébredés fog elkövetkezni, amelyet mi a „Negyedik Hullámnak” nevezünk.
Azok, akik a Negyedik Hullámba tartoznak, nem részei a fénymunkások családjának úgy, ahogyan ti, hanem „közönséges emberek”, akik hirtelen ráébrednek arra, kik is ők valójában, és keresik majd a fénymunkások segítségét, szeretnének majd a fénymunkások családjának tagjaivá válni
ITT VAN A KOZMOGENEZIS IDEJE – EGY ÚJ VALÓSÁGÉ ÉS EGY ÚJ KOZMIKUS SZÜLETÉSÉ.
Az Oroszlán Csillagkapu július 26-án nyílt meg, és augusztus 12-én zárul be. A KOZMIKUS ÉS GALAKTIKUS SZÍVKÖZPONTOKBÓL SZÁRMAZÓ ERŐTELJES FÉNYENERGIÁK ÉS –KÓDOK ÁRAMLANAK A FÖLD FELÉ A SZÍRIUSZ CSILLAGKAPUJÁN KERESZTÜL."

Július 26 és Augusztus 12 között a 8:8 különleges szerepet töltött be mindig, ami a sejtszintű emlékezéshez vezethet.
Ne csak meditálj, ezekben a napokban az nem elég a változáshoz. A tapasztalás és a cselekedet ami az aratás lényege.
Ezek a napok különlegesek. Sok félelem forrásod megmutatkozik amivel kapcsolatban nem jó érzések jelennek meg benned. Emberek, események kapcsán. A tükör most 1000 x erősebb. Nem működik a teremtés, ahol nagy az árnyék . Figyeld meg, ott még nincs elfogadás, nincs szeretet. Cselekedj másképp, lépj bele a nem tetsző történetbe.
Egy sorozatos pozitív erőhatás a 2.-a Újholdja, a 6.-a tízmilliószoros ereje, a 7.-e Újjászületés élménye ( Budapest, Keleti Álmok Háza ) és a 8.-a a sejtszintű beépülés és emlékezet.

Szeretettel várunk ezen a ( 7.-i) különleges dátumhoz kapcsolt erőnapon, amit ha hagysz, hogy átrezegjen rajtad érzésben megérezheted a csodálatos végtelen potenciált az Újjászülető térben ami vár rád, ahol szándékod szerint megy végbe az átalakulásod élő tapasztalásként.