04.04. Gyémánt Út- Az Idő transzformációja kiegészítés

Unicornis képe
Kategória:

2015.04.04. 12: 05 UTC - Az Idő Transzformációja a 777 rezgésével - Gyémánt út

Hatalmas erők vannak mozgásban a Napfogyatkozás óta, és még fokozódik tovább, a Holdfogyatkozásig.

Nagyon ellentmondásos érzések kavarognak, vissza-visszatérő régi gondolat minták villannak fel, és zavarhatják meg eddig elért békédet. Ezek az árnyékminták utolsó lenyomat emlékei, amik már nem érhetnek el.

Csak tudd ezt, és maradj harmóniában. Mindez az Idő transzformációja miatt van.

A 777 kódja talán már megjelent neked is a mindennapokban. Ezen a napon, a 7. galaxis, a 7. dimenzió megjelenése, a Földi terekben, Thot 7. Piramisa a Mítoszok Piramisa által vezetve megnyílik ez a portál, és beárasztja fényét a 777 piramison keresztül ami mint egy rács, gyémántháló terül szét a Föld körül.

Egy hatalmas elektromágneses információs erőtér, ami nem csak az Idő transzformálását és a mítoszok korrigálását végzi el, de maga a misztikum. Olyan elérhetőségeket biztosít, ami aranykorok tudása, technikája, bölcsességei és szabadsága.

Ahhoz, hogy a 777 tartományába átfűződjön az emberiség új generációja és Ghaia, a 666 rezgésén keresztűl, (ökumenizmus - a "régi" -út, -emberiség,- világ, -egyetemes vallás) annak megsemmisítésén vezet az út. Ezért van a tabula rasa, az átfűzöttek teljes karma törlése.

Az átfűződés a transzformáció,a gyémánt útra.

A húsvét az újjászületés a magasabb dimenziók energiáival most csodákra lesz képes. Hagyd, hogy megtörténjen a változás életedbe, vedd észre jeleit. Fókuszálj a felelősségteljes, szenvedés mentes , boldog jövő megteremtésére az egyéni utadon és a kollektív mezőben. A béke a boldogság a szabadság a bölcsesség és a szerelem korát építve.

kép

Eostre pogány Istennő a tavasz és újjászületés jelképe

És ne feledd, a tudás amit átviszel a tiéd, de minden tudásból adnod kell, meg kell osztani másokkal ami megosztható, amit tudsz. Ezzel leszel több, ezzel kapsz még többet belőle. Ez nem azt jelenti, hogy add oda mindened. Ez egy univerzális erőgenerátor, ami nem csak a szeretetre igaz, hanem mindenre, amit uralsz, amivel rendelkezel.

Namaste

2015.03.25.- 04.03.