Fényben árnyék, Erőben erő -- 2015.03.20.

Unicornis képe

Fényben árnyék, Erőben erő -- 2015.03.20.

2015 február újholdjától - ami a kínai kecske év kezdete, és ez a minőség önmagában is változásokat hordoz - 29 (11) napra berobban az első energiabomba sorozat.

Az időt most UTC+0 zónában írom.

A kezdő lépésként Napunk 5:45-kor belép a Kos csillagképbe a tavasz, a tűz, az új kezdetek minőségét adja nyitánynak a fantasztikus energiasorozat alapjának.

7 : 40 -kor a Hold beúszik a Nap elé és ez a folyamat 11:50-ig tart. Az érintett területeken jelentős energetikai hatást közvetítve. A Hold beárnyékolja a Földet.

9: 45 kor tetőzik a Napfogyatkozás. Az árnyék minden aspektusa megjelenik a Föld tereiben. Mintha megállna az Idő. Egy pillanat amiben nem mozdul semmi. Egy idő és tér kapu ahol a kereső talál.

A Fény és Árnyék örök násztánc szimbóluma ez. A násztánc közben születik újjá 8: 39 -kor a Hold, mégpedig felszálló holdcsomópontban. Ezt nevezik Sárkányfejnek vagy Rahunak. Ez a formálódó eljövendő transzcendencia, az új tapasztalati irány mutatója.

Az árnyék egy pillanatban vett mozdulatlan semmi aspektusában mozgás jön létre, megszületik az új, a jövőt érlelő fény. Lesz a Földön egy tér-idő pont, ahol életre kell fizikai valóságában.

Ez a teljes napfogyatkozás egy 933. május óta kezdődött sorozat utolsó előtti eseménye. Az utolsó teljes napfogyatkozás 2033.03.30-án lesz, egy ciklus zárás, és egy csodálatos újabb, magasabb ciklus nyitányaként. De ne szaladjunk ennyire a jövőbe.

A tavaszi napéjegyenlőség 22:45 -kor válik teljessé. Egy kiegyenlítődési pont, mely szükséges ekkora mega erőhatások záró akkordjának. Elhozza a megújulás, újjászületés újabb kulcsait.

Ahhoz, hogy lássuk mi fog történni ezen a napon, szükséges a fénygenerátorokat, piramisok, kőhalmok, halmok és a leyvonalak összefüggéseit kicsit áttekinteni.

Már elismert tény hogy nincs a Földön olyan földrész, elsüllyedt földrész, ahol ne lenne piramis, vagy ahhoz hasonló ősi halom. Az ősi alatt itt 15-50 ezer éves épített rendszerekről van szó. Ezek jelentős része fénygenerátor, tér-idő kapu. Nem is beszélve a 4D piramisiról.

Az általunk ismert történelmi kultúrák, melyek későbbi korokban léteztek a már meglévő építményeket birtokba vették és kisebb nagyobb sikerrel próbálták meg saját hasznukra, épülésükre fordítani.

Ez segítség, tudás, információ nélkül nem volt lehetséges. Ahogy a ma élő technológiailag fejlettnek vélt ember sem képes önállóan birtokolni azt az erőt és tudást ami a piramisok megépítéséhez, működtetéséhez szükséges.

Földünk, Ghaia teljes átalakuláson megy keresztül mint ahogy a rajta élő emberiség.

A Ley vonalak, amiket kultúránként eltérően nevezünk, Szent György vonal, Sárkány ösvény, Tündér ösvénynek, jelentős szerepet kapnak ez évben. A vonalak pontokat kötnek össze, ahol a földből sugárzó elektromágneses erő jelentős. A piramisok, halmok mellett templomok, szakrális erőhelyek épültek rá.

A generátorok (piramisok stb) a bolygóhatásokból beáradó energiaminőségeket (információ) összekapcsolják és felerősítik a föld mélyéből áradó és ezen a napon különösen nagy erősségű erőterekkel. Vortexeket hozva létre melyeknek árasztó és tároló minősége van. Mint a DNS spirálok úgy kapcsolódnak egymásba az égi és földi erők és cserélnek információt.

Információ csomagok, hologramok, amik az elkövetkezendő időszak kulcsai, fényprogramjai. Ha spirituális szinten olvasunk belőle átírhatjuk a szerződéseinket, felvehetjük az új köpenyt (már nem kabát, mert a mágusoknak köpenye van).

Aki úgy döntött hogy távozik megkaphatja a hazatérő kódot. Aki menni akart, de szeretne maradni lehetőség lesz új szerződésmintákat felvenni, és mindenki más, aki szeret itt lenni átírhatja életfeladatának lapjait. Már ezek eldöntött dolgok, mint tudjuk az idő egyenes vonala nem hagyja láttatni döntéseinket, de mélyen legbelül mindenki képes megérezni és néhányan tudják ezt.

Ez a csodálatos fényprogram nem csak az egyéni életutakat fogja átalakítani, hanem a csoportokat, nemzeteket is. Az isteni kötelékünk Ghaiaval megmutatkozik majd a föld testében létrejövő változásokban is. Meddig tart ez a folyamat? Végtelen...de most már nem körbe-körbe, hanem egyre magasabb szinten. Ahogy az emberi tudat egyre jobban kinyílik, egyre magasabb szintű életet képes megteremteni.

Az emberiség történelmének olyan meghatározó pontja ez a nap , mint az egyénnek, aki a sorsköreit képes átváltani spirális mozgásra.

Csodálatos ajándék ez Ghaiatól. Az ő csodálatos lénye, a tudatos építő csillagszülöttek munkája, valamint a földönkívüli mesterek támogatása tette lehetővé ezt az utat. Minden szinten megmutatkozik ennek a napnak a hatása, nem maradhat érintetlenül sem a Föld, sem a társadalom, sem az egyén.

Fontos, hogy maradjunk nyitottak a változásra, ne álljunk ellen. Az érzelmeink nagyon hullámzóak lehetnek, figyeljünk most még jobban reakcióinkat, és minél gyorsabban váltsunk vissza a szeretet és a béke rezgéseire. Legyünk magunkkal szeretetteljesek és ne felejtsük el felelősségünket, ami a tudatosságunk alappillére.

Azok akik még nem tudatosan élik meg ezeket az energiákat hevesen, a mi szemünkből szemlélve tévutakat választva reagálhatnak. Ne ítéljük meg őket, hagy tapasztalják meg a maguk által választott utakat, vagyis legyünk bölcsek.

Namaste

2015.03.08.