Lélektöredezettség más megközelítésben

margardian képe
Kategória:

Vessünk egy pillantást a nem integrált töredékekre. Ezek a darabok leválasztották az egyéni lélekről magukat és más egyének lelkeihez csatlakoznak.
Ezek a töredékek hiányosak, ami azt jelenti, hiányzik az isteni lényegük, hogy teljesen tudatos lelkek legyenek. Ezek szoktak kopogó szellemek, kísértetek, gondolati formák/elementálokként , jelenésekként megnyilvánulni. Kisajátítják más lelkek auráját, és beszennyezik az integritását.

Nem integrált lélek töredék felfedezhető, ha az egyéni lélek érzelmi vagy mentális teste traumatizált, egészségtelen kapcsolatok esetében, mint például a birtokló szerelmi kapcsolatok , karmikus szerződéses kapcsolatok,vagy a lelkek szétestek azáltal, hogy háborús áldozatok voltak, elkövetők és áldozatok gyilkosságokban , nemi erőszakban stb, és bármilyen esetben amikor a lelkek egy rángató vagy, pszichikai ráhatásos, vagy birtokló személlyel lépnek kölcsönhatásba.

Ha megoldatlan érzelmi traumák végett pl egy szeretett embertől elszakították, ahova érzelmileg kötődött valaki, jó esélye van arra, hogy a saját lélek töredékei ehhez a másik lélekhez kapcsolódtak.

Ezért, ha megnézzük az egyes lelkeket, gyakran látni más lelkek darabjait az aurába ágyazódva.
Ezek sötét foltokként, fekete lyukakként vagy geometriai anomáliákként jelennek meg.
A lélek gyógyító, gyakran eltávolítja ezeket az energetikai mellékleteket és megpróbálja vissza küldeni őket ahonnan letöredeztek. Vannak erre szakosodott lélek terapeuták.

Számos technikát lehet alkalmazni , hogy visszaszerezd az elveszett lélek töredékeket.
A leghatékonyabb és gyorsabb eszköz, egyszerűen kérni a saját Isteni jelenléted , hogy menjen , ahol szükség van rá, hogy visszaszerezze az az elveszett lélek töredéket.
Ha tudomásodra jut ,(megérzed) hogy van töredék más lélektől rád csatlakoztatva az aura területen, akkor engedd ezeket a töredékek a fénybe, és kérd a segítőidet, Istent, hogy küldje el a töredékeket vissza a jogos tulajdonosaiknak .

Ez a folyamat túl bonyolult a legtöbb ember számára , hogy tudatosan vállalja, de ha kéred , előtte csendesítsd le az érzelmeidet, a gondolataidat és kérd a te Isteni Jelenléted, tegye meg a visszakeresést és a visszahozást is.
Előfordulhat hirtelen heves múlt emlékei jönnek elő, múltbeli fájó szerelem emléke mert visszatérnek azok a töredékek.
Miután megtisztítottad magadban a töredékeket, amelyek nem a tieid, és ha már visszahívtad az összes saját lélek darabodat, el lehet kezdeni az integrációs folyamatot.
Szeretettel visszafogadni és egyesíteni őket a saját lényeddel, egészen addig, amíg úgy érzed, újra egész vagy.

Erről majd tudomást szerez a magasabb lélek család. Ez egy nagyon örömteli alkalom, amikor elkezdi felvenni a kapcsolatot veled a lélek család.

Egy bizonyos ponton, a lélekcsalád újra egyesül , ugyanakkor megőrzi egyéniségét minden lélek.
A Végső paradoxon az, hogy minden lélek végül egyesül az Istenséggel, míg ezzel egyidejűleg egyéni istenek saját jogon, szabad teremtők, mint Isten eredeti gyermekeivé válnak.

Ez olyan, mint amikor egy földi család szétszórja magát a világon, és aztán haza jönnek egy családi összejövetelre. A család ismét együtt, de minden egyén saját / saját egyedi élettel és tapasztalattal.
Ez a lélek családok helyzete is.

Elkészült a hanganyag , röpke 12 perc, hogy ne legyen egyszerre megterhelő, de ajánlom , pár nap kihagyásokkal Több alkalommal ismételten végigutazni ezen a folyamaton <3

http://www.mediafire.com/download/ml3t15v3t2k35u2/A_t%C3%B6redezett_l%C3...