Kuthumi - Az elnyomott és hatalomtól megfosztott nemzetek gyógyítása hanganyaggal

Kuthumi - Az elnyomott és hatalomtól megfosztott nemzetek gyógyítása (Michelle Eloff©)
Hanganyag linkje:
http://www.mediafire.com/download/dxr5x7111rsb3ef/Az_elnyomott_%C3%A9s_h...

Teljes anyag itt olvasható:
http://www.szivtanc.eoldal.hu/cikkek/arany-templom-tanitasok/az-elnyomot...

Részlet:

"A fény az, ami elhozza a gyógyulást és sokszor, amikor valaki kérdésekkel foglalkozik, amelyek elnyomáshoz, szenvedéshez és fájdalomhoz vezettek, az ember az esemény/ek sok szintjét temeti el mélyen a tudatalattijában és a tudatos memória nem tartalmazza annak az eseménynek az összes aspektusát.

Ha az embernek emlékeznie kellene a trauma egészének minden másodpercére megalkotva az eseményt/eseményeket, ez komoly kárt okozna a személynek pszichológiailag, a lelkében, a fény testeiben, valójában ez létrehozna egy rövidzárlatot a miatt a sokk miatt, amihez ez vezetne. Ugyanez vonatkozik az élet összes aspektusára, ez az amiért az emberiségnek szintén lehetetlen, hogy egy pillanat alatt teljesen megvilágosodott legyen. A másik ok, amiért az ember nem tudja megélni egy emberi testben az Isteni teljességet (egyszerre), mivel az emberi test nem bírná el a fény ezen szintjét, ez elégetne téged.

Így minden egyes lépés, amit a gyógyulás felé teszel közelebb vissza ahhoz, hogy megtapasztalhasd a teljesség végeredményét, ezért olyan életbe vágóan fontos, hogy megértsétek a gyógyulás útja ilyen, egy utazás, egy lépés egy időben, egy seb egy aspektusa egyszerre. Habár ez az egy aspektus átfog szűrődni az életed sok területére, meg kell értenetek, hogy ez olyan, mint egy hagyma héjainak lehámozása. Mikor ezt csinálod a szemed könnyezik, éget, de ez nem tart örökké, amíg el nem éred a magot és ekkor nem marad semmi, amit le kéne hámozni.

Ugyanez vonatkozik arra, hogy meggyógyítsátok a világotok hatalomtól megfosztott , elnyomott nemzeteit és önmagatok a hatalomtól megfosztott, elnyomott aspektusait, amelyek üzemanyagként látják el a hatalomtól megfosztottság és elnyomottság külső rácsait.

Már beszéltünk erről hosszasan, hogy a belső világ teremti a külső világot, ez egymásnak a tükröződése - mikrokozmosz és a makrokozmosz ... stb., ezért az elnyomott és a hatalomtól megfosztott aspektusaitok visszatükröződnek az elnyomott nemzeteknél a világotokban, és az elnyomottság megtapasztalása a világotok nemzetein belül visszatükrözi ez az hatalomtól való megfosztottságot önmagatok belső aspektusaiban is. Minél több az elnyomottság és hatalomtól való megfosztottság egy emberben belül annál több az elnyomottság, a hatalomtól való megfosztottság a külső világban is, mert egy hatalomtól megfosztott egyén nem tudja megtenni a szükséges intézkedéseket/cselekedeteket, amit megkívánt, elhozva meghatalmasodottságot önmagán belül és ezáltal a külső világban is. Ez az oka annak, miért fontos, mindig fontos, hogy a gyógyítást saját magaddal kezd, mivel amikor egyre több ember válik meghatalmasodottá, arra hogy kisugározzon egy könnyebb fejlődést, ami a meghatalmasodás sugara a külső környezetben. A meghatalmasodott egyének képesek áthatolni a külső környezeten, ahol a külső környezett elnyomottságai, hatalomtól való megfosztottságai léteznek és hozzá tudnak fogni ahhoz, hogy konstruktívan és tudatosan létrehozzák a szükséges a változásokat, azt eredményezve, hogy a nemzetek meghatalmasodottá váljanak."