starla blogja

Országjáró kirándulás az Együtt Utazókkal - Pilis, Dobogókő, Rám-hegy

starla képe
Kategória:

2009. augusztus 30-adika megint egy olyan nap volt az Együtt Utazók "történelmében", amelyet biztosan sokáig megőrzünk emlékeinkben. Ezen a napon kirándultunk először közösen, elindítva Magyarország csodálatos, szakrális tájait felfedező sorozatunkat. Dobogókőre vezetett az utunk, mely köztudottan a Föld szívcsakráját rejti magában. De vajon tudjuk-e azt, hogy még milyen titkok lelhetőek fel a Pilis zöldellő erdejének mélyén?....

Pénz, pénz, pénz! :)

starla képe
Kategória:

Anyagi stabilitás, bőségteremtés, mégpedig olyan munkából, amit örömmel végzünk: van, aki azt mondja, lehetetlen, mások meg arra mutatnak példát, hogy nagyon is lehetséges.
A pénzzel sokunknak meggyűlik a baja, van aki számára nehézséget okoz, van, akinek égető probléma, van, akinek könnyebben megy, ám egy biztos: megkerülhetetlen téma mindannyiunk életében. Ti hogy álltok ehhez a kérdéshez? Van ötletetek, tanácsotok, amivel segíteni tudjátok azokat, akiknek nehezebben megy?

Csend és Kreativitás Nap

starla képe
Kategória:

A szombati napot biztos, hogy egy életre megjegyezzük! Ez volt ugyanis az első "komoly" nyílt napunk, mely nem kis erőfeszítések és egy igen zűrzavaros időszak után végülis LÉTre jött, ráadásul minden várakozásunkat felülmúlóan sikerült!

Áprilisban ugyan elindultak az önismereti csoportfoglalkozásaink, de ezeket vagy a saját otthonunkban vagy a szabadtéren tartottuk, a résztvevők pedig főleg a szűkebb baráti-ismerősi, illetve volt tanítványi körből kerültek ki, hiszen - honlapunk sem lévén - meglehetősen korlátozottak voltak a lehetőségeink.

Tartalom átvétel