Pásztor Zibet blogja

Mosoly :)

Pásztor Zibet képe
Kategória:

Kedves Ide látogató,
Olyan sokat gondolkoztam , mi nem vált ki vitát ezen a honlapon :) , és átgondoltam , hogy egy mosolyba nincs semmi, de mégis az egész világ... Egy mosoly amelyet az arcoddal teszel és a lelkeddel érzel, és a másik ember az "arcával" látja és a lelkével érzi még igy az interneten keresztül is ...
Tehát ha tudtok akkor mosolyogjatok egyet, valakinek ez természetesen jön ,valakinek ezt meg kell tanulni, valaki pedig nem fogja érteni.. de ez a szép nem vagyok egyformák.
Azért kiváncsi vagyok tudunk e mosolyogni egymásra..

Adamus St. Germain DreamWalker Születés Iskolája

Pásztor Zibet képe

Sziasztok,
Szeretnék több információt megtudni Dream Walker-ről, találtam egy két dolgot a neten , de ha valaki volt már ilyen tanfolyamon akkor szivesen venném ha irna pár szót róla.
Illetve bárki irását szivesen fogadnám a témával kapcsolatban.

Köszönöm

Üdv

Zibet

Tiszta csatornák

Pásztor Zibet képe

Sziasztok,

Szeretnék egy olyan forumot létre hozni , ahol normálisan negativ energiák nélkül tudunk egymás tapsztalásairól ,foglalkozásairól, tudásunkról, szabadon tisztán beszélgetni.
Épitsük egymást felfelé hisz az a cél, nem pedig az , hogy gyözködjük egymást a másik hitéről, hisz egy Hit van, csak mindenki máshogy látja.Ismerjük meg tisztelettel és szeretettel a másik embert .
Remélem azért néha fogtok ide is irni.
Csodálatos ragyogást és jó utat kivánok mindenkinek.

Üdvözlettel

Zibet

Tartalom átvétel