Keisla blogja

Újabb erőszakos "térítés" a gyógyszeripar javára?

Keisla képe
Kategória:

A WHO megkérdőjelezi a homeopátia hatásosságát. Felzaklatta a világ homeopátiás szervezeteit, hogy a WHO egy angol és afrikai orvosokból álló civil szervezet kérdésére úgy nyilatkozott, hogy a malária, a HIV-fertőzés vagy a gyerekkori hasmenés kezelésében nincs bizonyíték

KIVONAT SOLARA 2009 AUGUSZTUSI SURF RIPORTJÁBÓL

Keisla képe
Kategória:

MEGFELELŐ IDÖ - MEGFELELŐ HELY

Most az a fő prioritásunk, hogy összekapcsolódjunk a MEGFELELÖ IDÖ - MEGFELELÖ HELY abszolút középpontjával. Ezt úgy érzékelhetjük, mint egy hatalmas X középpontját. Amint összekapcsolódunk az abszolút középponttal, masszív aktiválás veszi kezdetét és mi a teljes X-é válunk. Ez az a középpont, amit el kell érnünk, mielőtt döntő lépéseket tehetnénk az Új Életünkbe.

Sári Izabella: Égi Háború avagy a Sötétség és a Fény Harca

Keisla képe
Kategória:

Döbbenetes, fenséges és egyben csodálatos élményben volt részünk Emőke barátnőmmel/testvéremmel az elmúlt éjszaka, augusztus 9-én. Az esemény, vagyis az Égi Háború este 8 óra 21 perckor, tehát 11-es energiában kezdődött és a szent 7 számmal 142 perc múlva, 8-as energiában, 10 óra 43 perckor fejeződött be.

GYÉMÁNT FÉNY MAGOK A 8:8 BAN

Keisla képe
Kategória:

VILÁGMEDITÁCIÓ A KOZMIKUS KRISZTUS TUDATOSSÁG BEFOGADÁSÁRA

Gyémánt Fény Magok Mandala - Oroszországi Mistik tollából

Az Új Kezdetek és Szakrális Energiák ezen erőteljes időszakában meghívunk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk a Világ Meditációban a 8:8 alkalmából. A Meditációt Celia Fenn, a Starchild Global-ról és Kai a Quantum Holoform Light Codes szerzője vezeti. Celia Londonban, Kai pedig Mexicoban lesz az esemény vezetője.

Az egyetlen igazság

Keisla képe
Kategória:

Belém vágott a felismerés, hogy Isten nem létezik. Abban az értelemben, abban a formában, ahogyan értelmezzük ezt a szót, semmiképpen. Persze tudtam már régen, hogy a felhők között trónoló, nagy szakállú öregember csak mese, de Isten attól még létezik – gondoltam. Valahol, valaki, vagy valami, aki lát minket, minden tettünket, minden gondolatunkat számon tartja, és nem felejti.
És most hirtelen rájöttem, hogy nem.
Nincs ilyen.
Elszomorodtam.

A Hathorok 2009. április 27-i üzenete

Keisla képe
Kategória:

A Hathorok 2009, április 27-i üzenete Tom Kenyon csatornázásában

Bármelyik energia rendszer, magasabb vagy alacsonyabb koherens rendbe való
váltása zűrzavaros eseményekkel járó folyamat, míg eljut az új, nyugodt energia állapotba. Földetek sem kivétel ez alól.

Magyar karma = szegénység?

Keisla képe
Kategória:

Jó párszor megfogalmazódott már bennem a felismerés, hogy bármilyen hevesen űzzön is sokunkat a vágy, segíteni egymáson nem tudunk. Persze egy idő után megértjük, hogy nem is kell, nem is szabad, legfeljebb irányt mutatni, de talán az sem sikerül mindig.

Mire gondolok?

Sári Izabella: Az új térképre

Keisla képe

Kivonat Solara 2009 Jániusi Surf Riportjából

Június elsö hetében egy kvantum váltást hoztunk létre ami az egész év
energiáit átröpitette az új térképre. Ez jelentette az elsö MUA-t (az új
világ ciklus kezdete) a MUA-k sorozatában melynek kulminációja 2012 végén
következik be. Az elsö MUA a 8-ik Kapu Második és egyben végsö Aktivlása
során történt meg Június 5-én a Titicaca tó Nap és Hold szigetein, Peruban
és Boliviában. AZ EGY IGAZ SZERETET Új Ösmintázata szilárdan le lett

Sári Izabella: Az Új Fény

Keisla képe

Kivonat Solara 2009 Májusi Surf Riportjából

Az elmúlt hónapban keresztúthoz érkeztünk. Ez egy eröteljes átalakulási
terület, amely az Igazakká válásunkba való beavatást jelenti. Az egyetlen
járható út a keresztezödésben, hogy kiterjesszük lényünket és VÁLTOZTATUNK
VILÁGUNKON. Ez egy fontos mérföldkövét képezi a NINCS LEFELÉ - NINCS
VISSZA útnak.

Amint változtatunk világunkon a régi tájak azonnal átformálódnak. Ez olyan
mintha hirtelen egy vadonat új világban élnénk. Az új a régi fölé

Sári Izabella: A 8-dik kapu 2-ik aktiválásának csodája

Keisla képe
Kategória:

A 8-ik Kapu-2 Aktiválásában Fény csoportunk mint Lehorgonyozó Csoport vett részt. Izgatottan készültünk és vártuk a június 5-ét, a napot, amikor az
IGAZ SZÍV SZERETET ÖSMINTÁZATA a 8-ik Kapu-2 nyílásával megszületik és az
Elkövetkező Ciklus ÚJ KÓDJAIT lehorgonyozzuk FÖLDANYA Szívébe.

Június 5-én, pénteken reggel pompás napra ébredtünk. Egyetlen felhőcske sem tarkította az ég ragyogó aquamarin kékjét. A levegő szikrázóan tiszta és simogató volt, ami meglehetősen szokatlan Torontó a világváros és ipari

Nyújtsd a kezed

Keisla képe
Kategória:

A négy ember – három férfi és egy nő – elgondolkodva üldögéltek a szegényesen megterített asztal körül, melyen az amúgy is szűkös vacsorának mostanra csupán a maradványai árválkodtak. Mind a négyük arcán gondterhelt kifejezés ült, arcbőrükbe mély barázdákat vésett a nélkülözés, noha koruk alig haladhatta meg a harminc esztendőt.

A mindentudó koldus

Keisla képe
Kategória:

Rendhagyó szilveszter éjjel áll mögöttem. Egyedül voltam, teljesen egyedül. Körülöttem csend, csak egy apró mécses fénye lengi be a szobát. Leírhatatlan érzés volt. És végre, 2008. december 31-ről 2009 január 1-re virradó éjjelen megtaláltam a magam rózsáját. Régóta fejtegettem róla a hagymahéjat, s volt idő, amikor azt hittem, már sosem lelek rá.
De most megvan végre.

Hajnalban, az átélt csoda hatása alatt írtam ezt a kis történetet, amit most átadok Nektek, mintegy újévi köszöntő gyanánt:

Mondd meg ki vagy, és hány darab...!

Keisla képe
Kategória:

A 21-ét megelőző pár napban – ahogyan itt többen beszámoltak róla -, én is életunttá, búskomorrá lettem, a depresszió összes klasszikus tünete kiütközött rajtam, és őszintén megvallva meg is ijedtem kicsit.
Ha ez így marad…!
19-én aztán megmozdult valami, még azelőtt, hogy a 12:19 felkerült volna. Jó ideje így van ez, előbb átélek dolgokat, majd órákkal, vagy egy-két nappal később felkerül ide Kuthumi egy-egy üzenete, s abból rájövök, mi is történt valójában.

Visszatérés az Édenkertbe?

Keisla képe
Kategória:

A vízöntő korszakába léptünk.
Próbáljuk kielemezni ezt a szót, mit is jelenthet valójában.
VISZ ÖN TŐ – vagyis visszavezet a kezdetekhez, a kör beérkezett kezdőpontjába. Visszatérünk az eredeti állapotokhoz, a kezdethez. 2160 évenként történik efféle váltás, vagyis – amennyiben igazunk van – az emberiségnek, s a Világnak a 23-26.000 évvel ezelőtti állapotába kell visszatérnie. Hogy ez mennyi időt vesz igénybe, senki sem tudná megmondani.

Romantikus mese

Keisla képe
Kategória:

"'Lemúria idejében annyira fejlett társadalmat alkottatok, hogy mindannyian olyanok voltatok, mint a gyermekek. Ez csak akkor lehetséges, ha mindent leegyszerűsítetek. Hasonlóképpen, csak akkor tudtok egyszerűsíteni, ha tudatában vagytok annak, mi igazán fontos. Lemúria idejében az összes lemúriai kollektív rezgése elért egy olyan szintet, amelyen mindannyian egyszerűségben léteztetek. Az élet bonyodalmai az általatok viselt fátyol melléktermékei." - olvastam ma a Lightworker 2005.06-os anyagban.

Tartalom átvétel