Foman blogja

Bíró Ica megmutatja a fiatalság titkát!

Foman képe
Kategória:

Sziasztok! Bíró Ica egyik híres szépség hazánkban! Most a hölgyeknek, egy csoda szérumot hozott be hazánkba! Olvasd el, és lásd a szemeddel Te is!
http://foxinfo.virtualisan.net/page.php?9

Alternatí gyógyítások

Foman képe
Kategória:

Szia!
Értesítünk Téged, hogy rádiónk vendége lesz 2011. 10. 19. 20órától Dr. Bánné Lázár Györgyi a Magnepharma Kft ügyvezető igazgatója. Egy új készüléket, és egy gyógymódot szeretne bemutatni. A gyógyító készülékeket, már nem csak otthoni kezelésekre lehet alkalmazni, hanem számos kórház is alkalmazza az eljárást. Kérlek hallgasd meg Te is milyen sokoldalú a megnevit termékcsalád, és mennyi betegség gyógyítására alkalmas. A termék sokoldalúságát heti egy alkalommal mutatja majd be Neked!
Várunk téged is kedden este 20órától!

Növeld weboldalad látogatottságát!

Foman képe
Kategória:

Sziasztok! Ha szeretnétek hogy weboldalatokon mutatós, és látogató csalogató jelenjen meg, akkor kattanj erre az oldalra. Nem kell pontokat gyűjtened, csak tedd ki a kódot, és kész! Részletek az oldalon!
http://foxinfo.virtualisan.net/page.php?6

Szép napot mindenkinek!

Ki segít a devizahiteleseknek?

Foman képe
Kategória:

Sziasztok! Szeretném megosztani veletek ezt a weboldalt! Most indult az oldal, és már is igen érdekes okfejtések vannak rajta. Mindenkinek ajánlom, aki úgy érzi hogy nem stimmel valami ebben az országban, és hiába is várjuk a csodát. Olvasgassátok, szavazzatok az oldalon. Az oldal elérhetősége http://suttogo.weboldala.net/page.php?2
Találtam még egy oldalt, ahova mindenféle rendezvényről küldhettek be híreket, rendezvényeket, eseményeket, vagy bár mit! Remélem ezzel is tudok valakinek segíteni. http://foxinfo.virtualisan.net/index.php

Figyelmedbe ajánlom

Foman képe
Kategória:

Sziasztok! Szeretném közölni veletek hogy oldalamra egy csetportált telepítettem, ott közvetlenül tudunk majd beszélgetni. Kedden este pedig leszek a Solar Rádióban este 20 órától. Ha van kedved hallgass meg :) Az oldalam címe http://dawnman.weboldala.net Az oldalamra a rádió lejátszók be vannak építve kattanhatsz ott is, vagy ide http://solarradio.weboldala.net
Remélem ismét sokan tiszteltek meg figyelmetekkel.
Legyen szép napotok!
Foman

Ajánló

Foman képe
Kategória:

Sziasztok! Szeretném bemutatni számotokra új weboldalam, ahol a gondolataimat, és tapasztalataimat írom le. Még nincs teljesen kész, de már üzemel ma reggeltől. Remélem sokan megnézitek majd, hisz sokszor mondtátok nekem miért nincs egy oldalam. Most azt hiszem ez az oldal tükrözi azt amit vallok. Az oldalt itt éritek el
http://dawnman.weboldala.net/
Remélem így könnyebben megtaláltok majd.
Előre is köszönöm a látogatásotokat.

Foman

Hogyan töltsd fel magad, hogy céljaidat elérd!

Foman képe
Kategória:

Sziasztok! Ma este ezzel a címmel lesz műsor ezen a netrádión! Gyere és hallgass bele Te is, és szólj hozzá a témához! Szeretném ha minél többen hallgatnátok az előadásom. A műsor este 20 órakkor kezdődik. Minden kedden hasonló témákkal foglalkozunk. Gyógyítás, energiák, kapcsolatok. Küldjetek be ti is hozzászólásokat, tapasztalatokat, hogy minél többen ismerjék meg az energia sokoldalúságát. A rádiót itt találod! http://galaxisradio.weboldala.net Várunk Téged minden kedden este 20 órától!

GYógyítás másként!

Foman képe
Kategória:

Szép napot,szép estét mindenkinek! Szeretném mindenkinek a figyelmébe ajánlani a honlapomat, ahol beindítottam a fórum oldalam is. Gyógyítás másként címmel nyitottam az oldalt. Az oldalt folyamatosan töltjük fel, hogy mindenki megismerje ez a gyógymódot, és a velejáró csodálatos világot. Mindenkit szeretettel várok az oldalon az alábbi linken. http://latogyogyito.hupont.hu Kellemes húsvétot mindenkinek!

Az élet furcsaságai!

Foman képe
Kategória:

Életünk során mindig kihívásokkal akadályokkal teli az utunk. Jelen életünk a rohanás a gyors döntésekről szól. De ha akarod megtalálhatod azt az utat hogy talán középen maradj a jó és a rossz között. Mindenki áhítattal keresi a jót és a keresés közben amikor életében a fentiek elébe vezetik azt aki igazi boldogságot hozhat még is eldobják mert jelen életünket a fizikális dolgokra alapozzuk. Nem látják a fától az erdőt!!!

Az energia!

Foman képe
Kategória:

Kedves Mindenki!

Bemutatkozásom!

Foman képe
Kategória:

Sziasztok!

Foman vagyok ezen a helyen ebben a közösségben.

Tartalom átvétel