Tavaszi napéjegyenlőség 2020.03.20.

Kategória:

Technikai gondok miatt a tegnapra elkészült anyagot csak az érhálózat listára tudtam kiküldeni - ma (21-én) pótolom itt is. A meditáció szövegét bemásoltam a törzsszövegbe is, de pdf-ben letölthetitek, ha szeretnétek kinyomtatni, vagy tovább küldeni.
A hanganyagot a google drive-omról is le tudjátok tölteni - ha megjelenik a lejátszó ablak, a jobb felső sarokban kattintsatok a letöltés szimbólumra! Ez a hanganyag letöltő linkje: https://drive.google.com/file/d/1GrMydIl8cA5TfII5BRjj2j_MGcY2n893/view?u...

Mivel most erősen ellenjavalltak a csoportos összejövetelek, találkozzunk a belső síkokon! Az sem igazán súlyos probléma, ha nem érsz rá épp a kiírt időpontban, vagy csak később jutsz hozzá, hogy meghallgasd - mindenesetre jó lenne, ha elvégeznéd, segítve a közös energia felerősítését.

Ha ebben a járványos időszakban kedvetek támad meditálni, elkészült a magyarul elérhető Michelle, Orin és DaBen meditációk katalógusa. Akit érdekel, írjon rám az anti@espavo.hu címre, és elküldöm neki.

Ha szeretnétek személyre szóló ajánlást is, akkor írjatok arról, hogy mely területek érdekelnek benneteket. Ha ez ügyben rám írtok, az természetesen nem jelent vásárlási kötelezettséget.

A 4:4 kulcsdátumra is tervezek meditációt, remélem nem csak aznapra készül el. Az azt követő alkalom valószínűleg már a nyári napforduló lesz - bízom benne, hogy akkor személyesen is minél többen találkozunk!

Élvezzétek az utazást!

Anti

Tavaszi napéjegyenlőség 2020. 03. 20-ára

A szerzői jog fenntartva – az anyag módosítatlan formában szabadon továbbadható a szerzői jogi információ feltüntetésével

Üdvözöl a Testvériség!

Érezd meg az energiánkat – az Univerzumban valaha élt összes Felemelkedett Mester energiáit! Érezd, ahogy átjár, áthat minden szinten, a legsűrűbb anyagi aspektusaidtól fel a legmagasabb spirituális szintekig. Időzz el kicsit ebben az energiában, engedd, hogy lenyugtasson, feltöltsön és kiegyensúlyozzon!

Tudatosítsd, hogy védelem alatt állsz és teljes biztonságban vagy!

Majd fokozatosan vidd a figyelmedet a középső vezetékedre, mely a fejtetődet köti össze a gáttal, mintegy neoncsőnyi vastagságban. Majd indítsd el az áramlást a középső vezetékedben. Először lélegezz be alulról türkizszínű, hűvös földenergiát, ezt fújd ki fölül kilégzéskor, majd lélegezz be felülről fehér vagy aranyszínű mennyei energiát, és kilégzéskor fújd ki lefelé! Ezt a kettős ciklust ismételd meg néhányszor, felváltva alulról és fölülről belélegezve az energiákat – és érezd, ahogy a csí-vezetéked (vagyis a középső vezetéked) meghosszabbodik, egyre inkább kiterjed mindkét irányba. Lefelé beleérhet akár a Föld kristálymagjába, felfelé elérhet akár egészen a Napig. Eközben egyre vastagabbá is válik, mind jobban kiterjed. Lassan magába foglalja az egész testedet. Ha csoportban végzed ezt a meditációt, akkor vizualizáld, hogy a csí-vezetéked fokozatosan összeolvad a többiekével, és egyetlen közös, nagy kiterjedésű csatornát alkottok Ég és Föld között.
Hívd most meg a segítőidet, mindazokat a magas spirituális lényeket, fénylényeket, angyalokat, mestereket, felemelkedetteket, akikkel szokásos módon együtt dolgozol! Tudd, hogy a mai szertartást figyelemmel kíséri a Föld spirituális hierarchiája, és az itt működő angyali rendek képviselői is.

A március 20-ai napéjegyenlőség üzenete kettős: maga a napéjegyenlőség a dinamikus egyensúly, a folyékonyság hangsúlyos kifejeződése, amikor összekapcsolódnak a polaritások, amikor létrejön az egyensúly a poláris aspektusok között, melyek egyike sem „jó” vagy „rossz”. Egyszerűen csak ilyen a fátyol alatti létezés természete: két vége van a botnak, és ha középen támasztjuk alá, akkor lesz egyensúlyban.

A polaritással kapcsolatos a korszak egyik legfontosabb tanulnivalója a figyelem tudatos irányításának elsajátítása: mivel régóta tudjátok, hogy az energia követi a figyelmet, így ha el akarunk érni valamit, akkor fókuszunkat - nem csak az elmélyülés néhány percére – az áhított célra irányítjuk, nem pedig az elérését gátló akadályokra. Nem magyarázzuk el magunknak, hogy miért nem tudjuk elérni az adott célt, mert ezzel csak energiát adunk az akadályozó tényezőknek. Orin ezt kicsit másként fogalmazta meg: a napi hozzávetőleg 20.000 gondolatotok átlagtartalma szabja meg a mindennapjaitok minőségét, hiszen a teremtési folyamat mindig a gondolataitok tartalmának megfelelően kezd el megvalósulni. Ennek tágabb üzenete pedig jól ismert a modern tanításokból: ha a traumáinkat és sérelmeinket tükröző emberekkel veszitek körbe magatokat, akkor a mindennapjaitok ezek jegyében zajlanak, ha viszont a saját fényeteket tükrözik a körülöttetek lévők, akkor nincs akadálya a még sokkal több fény létrehozásának. Legyen hát ez az új paradigmátok!

A mai alkalom második rétege a március 20-ai Mars-Jupiter egzakt együttállás - illetve kicsit kiterjesztve az évre - mostanában kezdődött a Jupiter, a Szaturnusz és a Plutó egymás körüli tánca a december 21-ei egzakt Jupiter-Szaturnusz együttállásig a Vízöntő 0 fokán – ami Kuthumi üzenete szerint is a Vízöntő kor igazi kezdetének tekinthető.
Ahogy Kryon sok éve rámutatott, a zodiákus jegyek és az asztrológiai értelemben vett bolygók egyfajta szűrőként és rezonátorként működnek: a Nagy Központi Napból, vagy az azon keresztül érkező kozmikus hatásokból kiemelnek egy bizonyos rájuk jellemző sávot (vagyis kiszűrik a többi sávot), és ezt felerősítik (vagyis rezonanciába hozzák). Így - a mai együttállás gazdag asztrológiai jelentéstartalmát némileg leegyszerűsítve - a Mars-Jupiter együttállás azt jelenti, hogy a helyesen irányított aktív cselekvés hatalmas eredmények létrejöttét támogatja. Az elsődleges feladatunk most nem az értelmezés, hanem az energiák csorbítatlan beáradásának elősegítése, ezért ez lesz a mai energetikai munka első lépése.
Hívd be magad köré egy Dávid-csillag csúcsaiba a háromszoros férfi Istent: Kuthumit, Michael arkangyalt és St. Germaint, illetve az Egység Istennőket: Mária Magdolnát, Jezabelt és Guinevierre úrnőt. Érezd, ahogy energetikailag összekapcsolódsz velük! Fokozatosan terjeszd ki az érzékelő tudatosságodat a teljes Föld bolygóra. Közben tudatosítsd a többi egyéni és csoportos meditálót is, akik ugyanígy a napéjegyenlőség alkalmából meditálnak. Szintén kapcsolódj össze mindazokkal, akik később hallják vagy olvassák ezt! Lásd, érzékeld vagy képzeld el ezeket a bolygó körüli fényekként szerte a Föld felszínén!
A mai folyamat során is őrködik a Föld körül Szanat Kumára a Planetáris Logoszként, Gaia istennő minden földi élet képviseletében és a Dévák Angyala, aki az általa felügyelt dévák révén támogatja az energiák megfelelő „célba juttatását”, és uralja az angyali királyságot. Tudatosítsd azt is, hogy a mai folyamat ugyan elsődlegesen az embereket és csoportokat célozza meg, de egyidejűleg jelentős hatást gyakorol az emberiségre és a Földre, mint planetáris entitásra is.
Hangolódj rá néhány pillanatra a Gaia-ra, aki az érzékelésedben vagy az imaginációdban az élet egész bolygót átjáró szöveteként jelenik meg!

Aztán fokozatosan terjeszd ki az érzékelésedet az egész Naprendszerre, először magára a Napra, a bolygókra és holdjaikra, a kisbolygó-övek egyedeire és a Naprendszert átszelő üstökösökre úgy, hogy nem csak a fizikai anyagukra terjed ki a figyelmed, hanem a bennük lüktető, sokféle módon megnyilvánuló életre is. Érzékeld a Naprendszert élő entitásként!
Majd még inkább kiterjesztve a fókuszodat, vond be az érzékelésed körébe a naprendszert körülvevő csillagokat, és az ő rendszereikben megnyilvánuló életet is. Egy-egy pillanatra elidőzhetsz a Göncölszekér hét csillagánál, melyek az Isteni Akarat közvetítői a Föld számára, majd a Szíriusz kettős csillagánál, melyek a hatodik dimenziós folyékony szeretet forrásai számotokra, és aztán a Plejádok hét nővérénél, melyek egyszerre őrzői és lakhelyei a Földről korábban felemelkedett civilizációknak és a jövőnkben létrejöhető fejlődési és növekedési lehetőségeinknek is. Fölöttük a Sarkcsillag kettős rendszere egyfajta irányítást lát el, regionális Központi Napként irányítva és megszabva a földi élet lehetőségeit. Vond be a fókuszodba az Orion (vagy Nimród) csillagkép csillagait is, melyek a legtöbb tradícióban szintén fontos szerepet játszanak a földi élet égi irányításában! A zodiákus 12 jegye fontos közvetítője a Forrás energiáinak.

Folytassuk az érzékelés kiterjesztését a teljes Tejútrendszer felölelésével. Érezzük, ahogy a galaktikus mag csakrái csatlakoznak a saját energiaközpontjainkhoz, miközben csatlakoznak a Föld és a naprendszer csakráihoz is. Megérezhetjük a beáramlás fokozódását. Érezzük ezt intenzív energetikai tapasztalásként, mint a csakráinkba beáradó erőteljes, magas szintű energiákat!

A mi galaxisunknak és a többi galaxisnak is van egy-egy Központi Napja, ami az adott rendszer első belépési pontja a Forrás felől érkező energiák számára. És most foglaljuk bele az érzékelésünkbe az összes galaxist, és lépjünk még tovább a teljes fizikai Univerzum Nagy Központi Napjához. Ez a fizikaisághoz tartozó belépési pont a finomabb, felsőbb szintekről érkező energiák számára – minden ilyen energia ezen a Napon keresztül lép be a fizikaiságba. Egyidejűleg tudatosítsuk azt is, hogy minden kozmikus egységnek, naprendszernek, bolygónak, galaxisnak, sőt a teljes univerzumnak van saját vezérlő, irányító spirituális hierarchiája. Érezzük, hogy ezekhez is hozzákapcsolódunk.

A Forrás a Nagy Központi Napon keresztül táplál be impulzusokat a fizikai világba, melyek fejlődésre késztetik a fizikai univerzumot. Ezek szintről szintre leereszkedve eljutnak a földi fizikai síkig, illetve az egyes emberekig, csakúgy, mint a többi természeti birodalomba, le a legkisebb lényekig és létezőkig. A különböző együttállások idején ezek eltérően stimulálják a fejlődést, esetleg más és más területekre fókuszálnak. Most az a célunk hogy a maximális stimulust biztosító energiákat horgonyozzunk le, és hozzuk majd magunkkal vissza a Földre.

A Nagy Központi Napon keresztül érkező impulzusok szétoszlanak a galaktikus, majd regionális és lokális Központi Napokon keresztül. A Naprendszerünk számára jórészt a fizikai Napunkon keresztül érkeznek ezek a fejlesztő impulzusok. Bár az utóbbi pár évtizedben kialakultak olyan technikák, melyekkel közvetlenül is hatékonyan hozzáférhetünk bizonyos csillagenergiákhoz.
A Napon keresztül érkező hatások aztán szétoszlanak a bolygókra, és ezeken keresztül is, és részben közvetlenül a Naptól is kapunk stimulusokat. Egy asztrológiai konstelláció létrejöttekor ezek a hatások kombinálódhatnak, felerősödhetnek, sokszor egy-egy speciális területre jóval erősebben hatnak. Ezen befolyások, hatások egy részét a fényközvetítők – „fénymunkások” – továbbítják a Földre, azokon a sávokon, ahol a Földnek nincsenek „saját receptorai”. Emellett érkeznek természetesen kifejezetten az embereket vagy az emberiséget megcélzó asztrológiailag értelmezhető impulzusok is. Ezek lehorgonyzásában jelentős szerepe van a tudatos fényközvetítőknek és a mostanihoz hasonló meditációknak.

Lássuk, érezzük most, ahogy megnyílnak mindezek a csatornák, és akár a legmagasabb szintekről is érkeznek fények, energiák – e viszonylag bonyolult, de mégis tisztán átlátható hálózaton keresztül. És a saját Ég és Föld között nyitott csatornánkon beérkezve átjárnak minket ezek az energiák, aztán továbbítjuk ezeket a Földnek is - így ezek változásokat hozhatnak létre egyénileg és csoportosan bennünk, az emberiségben és a földi élet teljes rendszerében.

A Nagy Központi Napból a galaktikus magon át érkező energiákat elképzelhetjük először finom, mégis sok sávon ható fehér fényként, tudatosítva, hogy a fénynek is számos eltérő minősége létezik. Aztán folytathatjuk azzal, hogy imagináljuk, hogy ez a fehér fény sávokra bomlik, mintha egy prizmán hatolna át, és megpillantjuk a vörös, narancssárga, citromsárga, zöld, kék és ibolya sávokat, melyek lentről felfelé sorra stimulálják a csakráinkat. Ugyanakkor tudatosíthatjuk az érkező arany és platina fényeket is a kozmikus férfias és a kozmikus nőies megjelenési formáiként. Érezzük, ahogy mindezek a fények átáramlanak rajtunk, hatást gyakorolnak ránk, harmonizálnak, tisztítanak és gyógyítanak. Egyre átjárhatóbbá tesznek minket, így magunkon keresztül továbbíthatjuk a Föld kristálymagjába, ennek hatására a Föld is változik és továbbítja ezeket a földi élet teljes rendszerébe, az összes rajta és benne élő lénynek.

Időzzünk el kicsit ebben az energiában, és tudatosítsuk, hogy az egyik legnagyobb segítség, amit ilyenkor nyújthatunk a Földnek, ha bizonyos asztrológiai konstellációk idején újra és újra elvégezzük ezt a folyamatot, harmonizáljuk önmagunkat, összehangolódunk a kozmikus energiákkal, ráhangolódunk a Földre, és segítünk neki, hogy befogadhassa az aktuálisan érkező támogató impulzusokat és minőségeket. Ezáltal támogatjuk önmagunkat, csakúgy, mint az emberiséget és a földi élet minden birodalmát. Ahogy lépésről-lépésre telítődünk ezekkel az energiákkal és már nem érzünk további intenzitás-fokozódást, lassan visszatérünk a Nagy Központi Napból a galaktikus központi napon, majd a galaktikus magon keresztül a fizikai Napunkhoz, visszahozva mindezeket az energiákat. Majd megengedhetjük, hogy a Naprendszeren keresztül visszaérkezzünk a Föld körüli terekbe. Érezzük, tudatosítsuk, hogy mit hoztunk magunkkal – érezzük egy komplex energiacsomagként a március 20-ai Mars-Jupiter együttállás energiáit, és a négy bolygó laza együttállásának hatásait. [Jupiter-Szaturnusz-Plútó-Mars]

A mai ceremónia hátralévő részében a folyékonyság aspektusaival dolgozunk, illetve, hogy ezen aspektusok minden ember számára elérhetővé váljanak a planetáris morfogenetikus mező módosítása révén.

A „folyékonyság” állapotának elérése a spirituális út egyik legfontosabb állomása. Eredetileg az ember érzékelő tudatosságának szabadságát jelenti – vagyis, hogy bármibe, amire ráfókuszálsz, bele tudod vinni az érzékelő tudatosságodat. Mária Magdolna ezt „alakváltő” képességnek nevezte. Orin tanítása szerint legalább három komponense van: az érzelmi áramlás, a mentális folyékonyság és az érzelmi- és mentál test elkülönültsége – ez utóbbi azt jelenti, hogy az érzelmeink és gondolataink nem gabalyodnak össze, vagyis semmilyen gondolat nem vált ki belőled érzelmet, és semmilyen érzelem sem idéz elő gondolatokat. A tolték hagyomány haladott tanítványai ezt olyan szintre fejlesztették, hogy képesek voltak kivonni a fizikai testüket a környező valóságból, majd máshol előbukkanni. A folyékonyság ellenpólusát jelentő „rögzültséget” alapvetően az érzelmi traumáinkkal való azonosulás, a személyünkre vonatkozó téves identifikációk, illetve – részben ebből fakadóan – az érzelmeink és gondolataink szélsőséges összefonódása okozza.

De a jó hír az, hogy képes vagy visszahúzni a gyökereidet a „rögzült valóságból”. Ezt véghez vinni rendszerint hosszadalmas terápiás folyamat, de ha kezdetben sikerül akár csak néhány aspektusában megvalósítani, már az is az érzékelés jelentős felszabadulását eredményezi – ami kivált egy jelentős vágyat, hogy tovább folytasd ezt a folyamatot.
Dolgozzunk most ismét az energiákkal a folyékonyság megtapasztalására!

Tudatosítsd a teredben Metatron arkangyalt, és a négy őselem urait: Michaelt, Rafáelt, Gábrielt és Urielt! Hívd magad köré a Szeretet Lényeit, azokat a mestereket és felemelkedetteket, akik számodra leginkább megtestesítik a SZERETETET. A második sugár mesterei mind a szeretet mesterei is. Körülvesznek téged a szeretet gubójával és a Föld körüli terekből kiemelve elvisznek a Szíriusz nagy Folyékony Szeretet templomába. És már ott vagy ebben a hatalmas templomban, mindazokkal együtt, akik szintén végzik ezt a meditációt. A templom közepében folyékony kristályágyak vannak, minden jelenlévő embernek jut egy. A titeket ideszállító szeretet-lények körülvesznek benneteket, elvegyülve a szintén nagy számban jelen lévő Folyékony Szeretet Szíriuszi Ligájának tagjai között. És már ott fekszel a hátaddal a kristályágyon, balról melléd áll a téged ideszállító egyik szeretet-lény, jobbról melléd áll egy szíriuszi segítő entitás, aki szintén a szeretet mesteri szintű lénye. A bal oldaladon álló segítőd a bal kezét a két talpadra helyezi, a jobb kezét hátulról a szíved alá teszi.

A jobb oldaladon álló segítőd a bal kezét a szíved fölé helyezi a jobb kezét pedig a fejed tetejére. Érezd az érintésüket, és az ennek nyomán létrejövő energiaáraml

ást! Érezd, ahogy harmonizál és feltölt, előkészítve téged még eddiginél is hatalmasabb szeretetáramlás befogadására.
Megjelenik a templomban a Syra nagyúr a Szíriusz Királya, kitárja karjait az Ég felé, megidézve ezt a hatalmas áramlatot és behívja a folyékony szeretet legmagasabb minőségeit, ami rajta keresztül és a két oldaladon álló lényen keresztül elkezd beléd áradni a fejtetődtől a talpadig és a talpadtól a fejtetődig, és a közvetítésük segítségével teljesen átjár téged a folyékony szeretet. A kristályágyad személyre szóló kristályai is folyékonnyá válnak, félig belesüllyedsz az ágyba, miközben minden sejtedet, a DNS-edet, a sejtemlékezetben rögzült emlékeidet is átjárja ez a leírhatatlan intenzitású szeretetáramlás.

És ekkor megérzed, hogy milyen folyékonnyá válni, egyszerűen csak jelen lenni, gondolatok és érzelmek nélkül. Azt tapasztalod most, hogy ez lehetséges és biztonságos – sőt némelyek számára kifejezetten gyönyörteljes is lehet. Ebben az állapotban bármikor elmerülhetsz a kollektívben, a következő pillanatban pedig lehetsz újra egyedül, de mégsem elkülönülten. Lehetsz maga a Szeretet Óceánja, és a következő pillanatban ennek egyetlen cseppje. Táncolhatsz, ugrálhatsz – kiterjedhetsz és összehúzódhatsz, hihetetlen és elképzelhetetlen szabadságot élvezhetsz itt. Merülj bele a folyékonyságba, engedd, hogy az ezzel kapcsolatos tapasztalásaid átprogramozzák a sejtjeidet, a hiedelmeidet. Sőt ezen túlmenően, ha egyetértesz vele, kérheted, hogy ez az új létállapot jelenjen meg a Föld morfogenetikus mezejében, úgy, mint lehetséges és elfogadott létezési mód.

Még a Szíriusz nagy Folyékony Szeretet templomában tartózkodva, lásd önmagadat, amint visszatérsz a Földre, a hétköznapjaidba, és a mindennapi életedben egyre folyékonyabbá válsz. Folyékonyabb vagy a családodon belül, a munkahelyeden, a szabadidős tevékenységeidben. Folyékonyabb vagy ébren és álmodban. Összekapcsolva ezt a folyékony szeretet állapotot a helyesen irányított aktív cselekvés energiájával megengeded, hogy a folyékony szeretet áramlása mind jobban kihúzza a rögzült gyökereidet a megszokott világodból. Vedd észre azt is, hogy berögzült szokásaid és hozzáállásaid feladásával megváltoznak a hétköznapjaid – sokkal élvezetesebbé válnak, elveszítik rutinszerű jellegüket. Határozd most el, minden megteszel az életed folyékonnyá alakítása érdekében!

És most térj vissza a fókuszoddal a templomba, a Szíriusz nagy Folyékony Szeretet templomába, ahol most megjelenik a Szíriusz Nagy Tanácsa, és bejelentik, hogy a Föld és az emberiség felemelkedésének támogatására – és tekintettel a most dúló globális járványra is – létrehoznak egy folyékony szeretet csatornát a Szíriusz és a Föld között. E csatorna létrehozásában Ti is tevékeny szerepet játszotok, egyszerűen azáltal, hogy jelen vagytok most a forrásánál, a Folyékony Szeretet templomában. Ez a csatorna ebből a templomból kiindulva el fog érni egészen a Földig. Mondhatni egyetlen pillanat alatt létrejön. Te is vegyél részt a létrehozásában azáltal, hogy elképzeled a megvalósulását.

Köszönjétek meg szíriuszi segítőiteknek a támogatást, és a bal oldalatokon a Szeretet Lényének támogatását is, akik most már visszahúzzák a kezüket. Tudatosítsátok újra az itt létrejött változásaitokat, a folyékonyság tapasztalását, a jelenlét intenzitását, majd a titeket a Földről idekísérő Szeretet Lények társaságában egyszerűen csak álljatok bele a Folyékony Szeretet szíriuszi templomából a Földre vezető folyékony szeretet csatornába. Ez a hatalmas szíriuszi kék áramlat ugyanazokat az energiákat tartalmazza, melyeket megéltél a templomban is.

És ebben a szeretet-csatornában visszajutsz a Naprendszerbe. A Naprendszer határainál megállsz egy pillanatra, tudatosítod, hogy az egész Naprendszer számára sokat jelent a szíriuszi szeretet-csatorna, melynek kisebb-nagyobb kiágazási elérik a Napot és a többi bolygót is, de a legnagyobb része a Föld felé továbbítódik. Ahogy közeledsz a Földhöz, látod, hogy az energiaminőségek megváltoznak és továbbra is változóban vannak a helyesen irányított aktív cselekvés és a folyékony szeretet energiáinak hatására. És most ünnepélyesen megkérjük a Szíriusz Földön élő reprezentánsait, a szárazföldön a macskaféléket – és kiemelten a házi cicákat – és a tengerekben a cetféléket, hogy váljanak a szíriuszi Folyékony Szeretet világítótornyaivá, közvetítőivé, vagy másként mondva a nagyköveteivé.

Ez a Szíriuszról érkező áramlás 24 óránként újra és újra végigpásztázza a Föld teljes felszínét, és fokozatosan behatol a kristálymagjába. Segít a planetáris, kollektív és egyéni érzelmi sík megtisztításában, lehetővé téve, hogy az egyéni és csoportos traumák könnyebben begyógyuljanak és ezáltal mondhatni feledésbe merüljenek. Ez az áramlás harmonizálja az érzelmi síkot, és segít a folyékonyság új paradigmájának lehorgonyzásában, mely meg fog jelenni a morfogenetikus mezőben is.

És most lassan érkezz vissza a Föld körüli terekből teljesen a Földre, a fizikaiságba. Köszönd meg a Szeretet Lények támogatását, köszönd meg az összes e szertartásban résztvevő fénylény, mester és felemelkedett támogatását. Szándékold most, hogy behozod a földi hétköznapjaidba a folyékonyság tapasztalását, és fenntartod a folyékonyság elérésére irányuló elhatározásodat.

A folyamat során szerzett élményeidet felidézve és rögzítve térj vissza a testedbe és a fizikai idővonaladra. Idézd fel a képeidet, hogy milyennek láttad a folyékonyságodat a mindennapjaidban – és tedd ezeket hétköznapjaid valóságává.
Tudatosítsd, hogy a most behozott támogató energiák mindig körülötted és benned vannak, és folyamatosan segítenek, támogatnak, óvnak téged, mint ahogyan mi is.
Kérjük, hogy MARADJ VELÜNK KAPCSOLATBAN!

CsatolmányMéret
Tavaszi napéjegyenlőség 2020-03-20.pdf361.11 KB
szigetia-tavaszi-equinox-2020-03-20.mp326.12 MB