2020. nyári napforduló és napfogyatkozás - betekintés az Új Világba

Kategória:

A Testvériség fontos új üzenete e hírlevél apropója.

Előtte azonban néhány mondat: bíztam abban, hogy a nyári napforduló idején már személyesen is találkozhatunk - legalább néhányótokkal. Ezt már nem a járvány, hanem az időjárás hackelte meg. Mindenesetre a figyelmetekbe ajánlom az egy hetes augusztusi nyári táborunkat Tornaszentandráson, (aug) 16-tól 23-ig. Gyönyörű békés hely, hatalmas energiák. Az udvarból rá lehet látni egy 12-dik dimenziós portálra, az ikerszentélyes templomra. Életre szóló tapasztalatok, nagyjából önköltséges ár. Ha érdekelnek a részletek, írj az anti@espavo.hu e-mailre!

A másik fontos dolog, hogy keresek valakit, aki lefordítaná a Testvériség üzeneteit angolra. Rá kellett jönnöm, hogy nem elég az angoltudásom egy jó minőségű fordításhoz - pedig csak ha szuper lesz, akkor számíthatok rá, hogy viszontlássam mondjuk a Sedona Journalban.

És még - ha megbocsátjátok - egy teljesen magánérdekű dolog: ősztől a lányom Izabella Budapestre megy egyetemre. Jutányos lakhatási lehetőséget keresünk neki. Nem bulizós és vigyáz a dolgokra.

A következő átirat nem teljesen egyezik meg a hanganyaggal, de nem akartam még egy órát eltölteni az összeegyeztetéssel. A szöveget letölthetitek pdf-ben is - úgy talán könnyebben olvasható.

"2020. június 21: nyári napforduló és napfogyatkozás – betekintés az Új Világba
2020. június 20-án csatornázta Szigeti Antal (espavo.hu) Kecskeméten
A szerzői jog fenntartva – az anyag módosítatlan formában szabadon továbbadható a szerzői jogi információ feltüntetésével

Üdvözöl a Testvériség!

Érezd meg az energiánkat – az Univerzumban valaha élt összes Felemelkedett Mester energiáit! Érezd, ahogy átjár, áthat minden szinten, a legsűrűbb anyagi aspektusaidtól fel a legmagasabb spirituális szintekig. Időzz el kicsit ebben az energiában, engedd, hogy lenyugtasson, feltöltsön és kiegyensúlyozzon!

Tudatosítsd, hogy védelem alatt állsz és teljes biztonságban vagy!

Majd fokozatosan vidd a figyelmedet a középső vezetékedre, mely a fejtetődet köti össze a gáttal, mintegy neoncsőnyi vastagságban. Aztán indítsd el az áramlást a középső vezetékedben. Először lélegezz be alulról türkizszínű, hűvös földenergiát, ezt fújd ki fölül kilégzéskor, majd lélegezz be felülről fehér vagy aranyszínű mennyei energiát, és kilégzéskor fújd ki lefelé! Ezt a kettős ciklust ismételd meg néhányszor, felváltva alulról és fölülről belélegezve az energiákat – és érezd, ahogy a csí-vezetéked (vagyis a középső vezetéked) meghosszabbodik, egyre inkább kiterjed mindkét irányba. Lefelé beleérhet akár a Föld kristálymagjába, felfelé elérhet akár egészen a Napig. Eközben egyre vastagabbá is válik, mind jobban kiterjed. Lassan magába foglalja az egész testedet. Ha csoportban végzed ezt a meditációt, akkor vizualizáld, hogy a csí-vezetéked fokozatosan összeolvad a többiekével, és egyetlen közös, nagy kiterjedésű csatornát alkottok Ég és Föld között.

Hívd most meg a segítőidet, mindazokat a magas spirituális lényeket, fénylényeket, angyalokat, mestereket, felemelkedetteket, akikkel szokásos módon együtt dolgozol! Tudd, hogy a mai szertartást figyelemmel kíséri a Föld spirituális hierarchiája, és az itt működő angyali rendek képviselői is.

A mostani alkalom különlegessége, hogy a szokásosan a mai dátumhoz társított nyári napforduló ugyan 20-án éjjel volt, de ma reggel gyűrűs napfogyatkozás is volt. Meglehetősen ritka, hogy fél napon belül van ez a két esemény. Minden napfogyatkozás új energiaminőségeket áraszt be a planetáris szintbe, melyek legalább a következő napfogyatkozásig hatnak.

Emellett fél év – vagyis 26 hét – múlva lesz a Föld „hivatalos” belépése a Vízöntő Korba, vagyis a bolygónk most a Nap körüli pályáján épp az azzal ellentétes ponton van – tehát a déli félteke számára a Naphoz képest most van az a pozíció, ami az északi számára fél év múlva lesz. Mivel a Naprendszerbe a rajta kívülről származó kozmikus impulzusok nagy része a Nap közvetítésével érkezik, ezért egyelőre a Földnek is nagyon fontosak a Naphoz képest poláris jellegű beavatási energiák.

2012 végén még a legtöbben úgy gondoltátok, hogy azzal, hogy átlépünk a maya naptár szerinti új korszakba, egyszeriben minden más lesz. Az elmúlt hét és fél évben mondhatni ennek az ellenkezőjét tapasztaltátok – kivéve talán az utolsó fél évet. 2020 a nagy változás éveként kerül majd be a történelemkönyvekbe – ugyanakkor ez sem lesz máról-holnapra. Egészen bizonyos, hogy – hivatalosan is belépve a Vízöntő Korba - idén Karácsonyra sem fogtok „új világra ébredni”.

Az elmúlt években megindult a „régi világ” felbomlása, ami az idén kezdett a fizikai síkon is láthatóbbá válni. A változást elindító kritikus mennyiségű kozmikus befolyást sikerült lehorgonyozni, de folytatnotok kell a szünet nélkül érkező újabb impulzusok befogadását is. A finom szinteken kialakult a planetáris változások „ütemterve”, de ennek megvalósulásához szükség van a Ti közreműködésetekre, az aktív és elhivatott fényközvetítőkre.

A spirituális hagyomány szerint Pithagorász kezdte a misztériumiskolájában tanítani, hogy a bolygótok számára a rajta lévő élet legfontosabb funkciója az, hogy segítse a bolygót azon energiasávok befogadásában, amire a Föld az élet nélkül nem lenne képes. Ezért most a felemelkedő bolygótok számára kiemelten fontos az emberiség azon részének segítsége, akik képesek elérni a fátyol feletti szinteket, és onnan továbbítani az érkező energiákat a Föld számára a saját függőleges csatornájukon keresztül.

Az emberek által létrehozott különböző társadalmi „képződmények” eddig is más-más energiasávokat jelenítettek meg a Földön. A művészet például a Mennyei Akarat negyedik sugarának energiáit rögzíti, a tudomány az ötödik, a vallások pedig a hatodik sugár energiáival dolgoznak. Az átalakulóban lévő bolygótok mondhatni „megköveteli”, hogy minél tisztábban érkezzenek be ezek a kozmikus befolyások, ezért a következő mintegy harminc évben jelentősen át fognak alakulni az általatok ismert nagy társadalmi rendszerek – a tudomány, az oktatás, a bíráskodás, a környezetvédelem, a közigazgatás és kormányzás, a gazdaság, a politika, a pénz- és bankrendszer, a vallás és a vallásosság és a többi.

A társadalmi élet egyes területein dolgozó fényközvetítők – vagy ahogy Orin nevezi őket, a „világ-szolgálók” – az adott területen (előbb tudat alatt, majd egyre inkább tudatosan) csoportokká szerveződnek, és csoportként már képesek átvenni a „Teremtés Rendjének” a fátyol fölül sugárzó energiáit, és ezeket elplántálni és meghonosítani a saját szakterületükön. Ez automatikusan felbontja a régi, hierarchikus vagy tekintélyelvű, bürokratikus vagy autokratikus struktúrákat, és fokról-fokra úgy alakítja át ezeket, hogy egyre inkább a fátyol felett létező „Isteni Valóság” analógiái legyenek. Feltárulnak az adott alrendszer téves alapelvei, hazugságai, diszfunkciói – melyek a régi rendszer felbomlását eredményezik, majd lassan a helyükbe léphet az új rendszer, mely már sokkal inkább megfelel az „isteni Rend” világának. Először az akadémiai tudomány rendszere fog összedőlni – remélhetőleg 10 éven belül - majd követi ezt az oktatás, a gazdaság, a politika és a pénzrendszer mai formáinak összeomlása. E folyamatok jelentős állomása lesz a mai „a pénz az Isten” hiedelem teljes elmúlása.

Kuthumi és az Egy-ség Istennők ezért kezdeményezték a „Fény Gubóinak projektjét” – vagyis hogy a fényközvetítők „szakterületek szerint” csoportosuljanak. Ezek a mélyen spirituális fénymunkások a szakterületükön csoporttá szerveződve a leérkező spirituális energiák közös csatornájává válnak – és ezáltal folytatják „spirituális növekedésüket”, ahogy Orin tanítja. Nem „hobbiból” foglalkoznak a spiritualitással, hanem „életük munkájának” részeként. Nem szükségképpen a metafizikával vagy az asztrológiával foglalkoznak, nem vezetnek terápiás csoportokat, hanem csak egyszerűen végzik a munkájukat a saját szakterületükön nyitott csatornaként – fényközvetítőként – világ-szolgálóként.

A korábbi korszakok némelyikében a „szakrális királyság” tette lehetővé, hogy a fátyol alatti világ a fátyol feletti megfelelője, mondhatni tükörképe legyen. Akkor maga a szakrális király személye és a spirituális törvényeknek megfelelő viselkedése volt a garancia arra, hogy ez így legyen. Ő volt a fókusz, a blende, a „camera obscura” nyílása, melyen keresztül leképeződött a felső „Isteni Világ” a földire. Az új Vízöntő Korszakban a Fény Gubói, a különböző alrendszerekben létrejövő Ég és Föld között nyitott csatornájú csoportok lesznek azok a fókuszpontok, melyek biztosítják hogy az isteni rend fátyol feletti világa visszatükröződjön a fátyol alatti szinteken – így a fizikai világban is.

EZ VÁLIK HÁT A VÍZÖNTŐ KOR ÚJ PARADIGMÁJÁVÁ!

Az immáron szokásossá vált hosszú bevezetés után jöjjön az energiamunka, a szertartás és az ünneplés! Ennek helyszíne ismét az Északi sark feletti éteri templom lesz, mivel sok vendég hivatalos ide.

Hívd magadhoz a lényed mindazon részeit, melyeket az idők során szétszórtál az Univerzumban. Hívd magadhoz a párhuzamos és alternatív valóságokban működő részeidet is! Emlékezz vissza rá – vagy ha ez most nem megy, képzeld el - milyen voltál amikor beléptél a Szabad Akarat iskolájába, amikor először inkarnálódtál a Földön. Kiválasztott voltál, az anyacivilizációd kiválasztott téged, hogy vidd el képviseletében a Galaktikus Könyvtárba – a Földre – mindazt amit eddig kiválóan megtanultál. És azt az ígéretet kaptad, hogy ha eredményesen elvégzed az iskolát, megvilágosodsz, kilépsz a karma kerekéből, akkor a többi civilizációból érkezett társaiddal együtt az összes általad korábban és itt elsajátított tudás egyrészt bekerül a könyvtárba, másrészt közösen megélhetitek e sok civilizáció által összegyűjtött tudást egyetlen közös színtéren: a FELEMELKEDETT FÖLDÖN. Emlékezz rá, hogy csillagmag vagy, aki ugyan számos alkalommal megmerült a karma kátrányos gödrében, de már egyre jobban tudja, hogy hová tart.

Gyűjtsd össze az összes fényedet, és ebben – mint egy buborékban – emelkedj fel az Északi sark feletti éteri templomhoz. Lásd meg e templom szépségét, és érzékeld körülütte a magasztos energiákat! Itt a Szoláris Angyalod fogad, aki azokat az energiaminőségeket hordozza, amelyekkel beléptél a naprendszeri létezésbe. A Szoláris Angyalod kezében ott van mostani inkarnációdra vonatkozó életterved kristálya, hiszen különleges engedélyt kapott, hogy e szertartás erejéig lemásolja a Teremtés Barlangjában lévő eredetit. A külső körben ott vannak az anyacivilizációd képviselői is, hogy kövessék és tanúsítsák, hogy hogyan használod fel a tőlük hozott tudást és képességeket. Érezd át a pillanat ünnepélyességét és magasztosságát, de közben tudatosítsd az újabb és újabb érkezőket is. Érezd át a várakozással telt izgalmat, ugyanakkor a béke, a szeretet és az öröm itt jelenlévő gyönyörű energiáit.

Megérkeznek a szertartás díszvendégei: Gaia úrnő és a három Föld-elohim. Sanat Kumára a Planetáris Logoszként. A harmadik sugár chohánja vagyis a Civilizáció Ura. Megjelenik három nagyon magas entitás abból a tanácsból, akik elhatározták a Szabad Akarat iskolájának létesítését – ők nem kívánják megnevezni magukat. Ők állnak a belső körben, mely körülvesz benneteket. A külső körben ott vannak a Szoláris Arkangyalok és a Napistennők, valamint a Planetáris Hierarchia tagjai.
Úgy rendeződtök el a belső kör belsejében, hogy az azonos civilizációból érkezettek legyenek egymás közelében – akkor is ha nem ismeritek egymást, és eddig még sosem találkoztatok.

A szertartás első fázisában a most elérhető legnagyobb mértékben letisztítjuk rólatok a karmában való „megmerülés” által létrehozott „szennyeződéseket”, ugyanakkor felerősítjük a magatokkal hozott eredeti tudást és a földi tapasztalások „ékköveit”. A közös anyacivilizációból érkezettek most enyhén elkülönült csoportokba rendeződnek Szoláris Angyalaik kíséretében – lehet, hogy egyedül találod magad csak a Szoláris Angyaloddal, vagy akár egy nagy csoport közepén. Az anyacivilizációd képviselői csatlakoznak a csoportodhoz, és mindegyik csoport létrehozza a saját civilizációjára jellemző, és arra emlékeztető teret. Érezd most meg ezt a vibrációt és energiát, melyet földi inkarnációid során talán még sohasem tapasztaltál, mégis nagyon ismerős a számodra.

A Szoláris Angyalod, most behelyezi az életterved kristályát a gerinced tövébe – érezd meg, ahogy ez feloldódik a gerincfolyadékodban, feláramlik a fejed tetejéig, majd a gerincedből kiáradva teljesen átjár téged. Figyeld meg egy pillanatra, hogy eközben milyen érzeteid, tudat-villanásaid vannak.

A következő lépésben megengeded a Szoláris Angyalodnak, hogy a mindkettőtök számára megfelelő módon beléd olvadjon, eggyé váljon veled – például beléphet valamelyik (vagy akár az összes) csakrádon, vagy körülvehet téged és aztán összébb húzódhat. Legyetek kreatívak! Aztán figyeld meg a vele való egyesülés során keletkező érzeteidet és benyomásaidat!

Nézz most körül a csoportodon belül – ha nem egyedül vagy – vedd észre, ha valaki magára vonja a figyelmedet! Lehet hogy ez segít az emlékeid mélyére ásni. Különösebb mentális erőfeszítés nélkül engedd, hogy körvonalazódjon a csoportod célja, az általatok hozott tanítás lényege, vagy bármilyen ezzel kapcsolatos információ. Akkor sem aggódj, ha semmi sem ötlik most az eszedbe.

Miután a megszerezted az első benyomásaidat a csoportodról, körülnézhetsz a körülöttetek lévő csoportok között is. Ismét tudatosítsd, hogy van-e valami, ami magára vonja a figyelmedet! az érzékelésed a figyelmed irányítása révén hívja fel a figyelmedet a számodra fontos dolgokra.

És most teszünk egy utazást – a nem túl távoli – jövőbe. Eközben a templomban a helyeden maradsz, kényelmesen elhelyezkedve. Még a Vízöntő Kor időszakában, illetve a következő kétezer éven belül, amíg a Föld a fotonövben tartózkodik létre fog jönni a Föld azon állapota, melyet most imaginálunk. A Föld felszínének különböző pontjai – a szárazföldeken és a tengereken egyaránt – eltérő vibrációkat bocsátanak ki. Minden civilizáció képviselői megtalálják azokat a földsugárzás-pontokat, melyek leginkább összhangban vannak az anyacivilizációjuk vibrációival. Nem úgy kell elképzelni, hogy szükségszerűen ott élnek, csak ezeken a területeken keresztül kapcsolódnak legmélyebben a Földhöz. A jövő most keresett időszakában e csoportok kapcsolódási területei annyira kiterjednek, hogy hézagmentesen lefedjék az egész Földet. Ebben helyet kapnak természetesen a Föld ősi civilizációjának képviselői is.

És most lássuk teljes szépségében és fényében a működő Élő Könyvtár egészét! A rengeteg élő színt, az áramló fényeket, a tökéletes és minden elemében harmonikus együttműködés elemeit. Ahogy a szeretet és béke fényszálaiból összeszőtt szőnyeg körülveszi az egész Földet. Engedjétek, hogy belépjen a DNS-etekbe ennek a csodálatos jövőnek a képe, hogy belétek rögződjön ennek a jövőnek az emléke – és így mindig iránytűként szolgálhasson. Időzz el ebben, amíg minden részedet és szintedet teljesen át nem járja.

Látod, hogy a Föld egy különleges bolygó, amelyik a szokásos fejlődési terveket feladva a harmonikus békés galaktikus együttműködés színterévé válik. Lásd ezt a csodás, együttműködő világot, amelyik képes összebékíteni még a konkurens vagy ellenséges civilizációk képviselőit is.

És miután magadba ittad e diadalmas jövő képeit, ahogy azt érzed, hogy Te máris ezt testesíted meg, térj vissza a templomba, a csoportod tagjai közé. És most e ceremónia összes résztvevőjével együtt küldjük ki az ébresztő hívást mindazoknak, akik még „hiányoznak a képből”. Hogy ráébredjenek a feladatukra azok, akik már késésben vannak, és ideális körülmények között rátaláljanak a feladatukra azok, akiknek ezt most vagy jövőben kell megtenniük. Hogy a világunk olyan jövőbeli ösvényt válasszon, melyen haladva ez szinte biztosan megvalósul.

Hívjuk be közösen az összes ennek eléréshez most szükséges segítséget és támogatást, és kötelezzük el magunkat ezen út folytatása mellett. A közösen megpillantott jövőkép hatalmasra növeli a megvalósításához rendelkezésre álló energiát. Gyűjtsük ezt most össze és irányítsuk azokba a döntési csomópontokba, melyek végül a megfelelő irányba terelik a közös jövőnket.

Gyűjtsd össze, jegyezd meg a tapasztalataidat, érzeteidet, hozd őket magaddal miközben visszatérsz a templomból a fizikaiságba, az itt és most idővonalára. Tudd, hogy az általad most elvégzett munka jelentős volt, ami hosszú távon is befolyást gyakorol a Föld és az emberiség jövőjére. A közösen létrehozott dicsőséges jövő képeit magaddal hozva térj vissza teljesen.
Köszönjétek meg vezetőiteknek és segítőiteknek a közreműködésüket. A harmadik szemedre helyezzük e szertartás résztvevőinek pecsétjét, ami az inkarnációs ciklusod végéig mindenki számára jelzi, hogy aktív részese voltál ennek a nagy ünnepnek. A Testvériség nevében köszönjük a közreműködésedet ezen a fontos ceremónián, köszönjük, hogy részese voltál a Föld bolygó legmagasabb elérhető jövőjét meghatározó eseménynek. Szeretetünk és támogatásunk elkísér, örömmel és rátok büszkén segítünk, hogy mindig minden rendben legyen a világotokban.

Veletek együtt izgatottan várjuk a jövő kibontakozását, de addig is

MARADJ VELÜNK KAPCSOLATBAN!"

Élvezzétek az utazást!

Anti

CsatolmányMéret
2020nyari_napfordulo.mp321.82 MB
2020nyári_napforduló.pdf454.76 KB