2010. januári hírlevél

Kategória:

Az idei év tendenciái kicsit „döcögősen” bontakoznak ki. Ezzel együtt egyértelműnek tűnik, hogy az idei év egyediségünk kibontakoztatásának időszaka lesz, így ezt az évet a belső munka dominálja. Michelle is „hátrább vonult”, az idei évre nem adott programot és előrejelzést. A jelek szerint az idén megszűnnek a formális kulcsdátum-aktiválások – bár néhány szokásosan fontos időpontban nyilván lesznek (mint például 10:10:10, de valószínű a 7:7 és a 8:8 is!) A múlt év végén és január elején átadásra került az „Arany Templom tanítások” négy része, és megkezdődött a 12:12-ben ígért kozmikus törvények átadása is: az első volt „A méltányos energiacsere törvénye és a 128-134. Levegő Kapuk”, majd „A szabad akarat törvénye és a 135-141. Levegő Kapuk”, aztán „A bőség törvénye és a 142-144. Levegő Kapuk”. Előkészületben van „A vonzás törvénye és az 1-7. Víz Kapuk”, „A felemelkedés törvénye és a 8-14. Víz kapuk”, „A szándék [vagy cél] törvénye és a 15-21. Víz Kapuk” és a”Az ítélőképesség törvénye és a 22-28. Víz Kapuk”. Ez utóbbiak Michelle-ék Húsvét utáni egyiptomi útjának előkészítését szolgálják.

A saját programjaimban folytatom az alapok tavalyi év végén megkezdett „újra lefektetését” januárban és februárban az Anahitában, Orin egyik jól sikerült meditációs ciklusa „az Autentikus Éneddé válás” köré szervezve. Ez összesen 19 meditációból áll, és közben kivesézzük az autentikus én kérdéskörét, a legegyszerűbb, legmindennapibb alapoktól kezdve. A kicsit elvont aktiválások ezt sokszor messze teszik a hétköznapi élettől – az a törekvésem, hogy a résztvevők számára egyértelművé, a hétköznapi életben megélhetővé váljon az Autentikus Én. két hétvégés ciklus: januárban két nap lesz 23-24-én, majd februárban várhatóan három nap a hónap második felében. Ha szeretnétek jobban bevinni mindezt az életetekbe, még nem késő csatlakozni – nagyon fontosnak tartom a 2012-höz vezető úton ennek megértését és megélését.

A 24 hónapos iskola második éve (második 12 hónapja) is teljesen új, nagyon jelentősnek ígérkező tanításokkal indul. Ezek az Otthon energiái és a közöttünk lévő fátyol megértésével, átjárhatóvá tételével, elmozdításával kapcsolatos teljesen új megközelítésű tanítások és gyakorlatok – lényegében a „Mester Alkimistává válás” elméleti és gyakorlati alapjai. Az idei első két összejövetel erről fog szólni január 30-31-én és február 6-7-én. A 24 hónapos iskola harmadik idei hétvégéje „a fénytested felébresztésének” ötödik ciklusa március 6-7-én lesz – ez a vibrációs energiatestekre alapozva a fénytest effektív felébresztését célozza.

Tavasztól tervezem az „Egyediség iskola (vagy 24 hónapos iskola)” második – és e formában minden bizonnyal utolsó – ciklusát elindítani Budapesten. Erről egy részletes programot fogok összeállítani - az előzetes érdeklődés felmérésére azt kérném, hogy akik érdeklődnek közületek ez iránt, e-mailben jelezzék (minden előzetes elkötelezettség nélkül,) hogy további információt kérnek. Az elmúlt egy év tapasztalatai alapján azt hiszem nyugodtan állíthatom, hogy az általam hozzáférhető forrásokat tekintetbe véve, nemzetközi szinten is „versenyképes”, és az Új Energia legaktuálisabb áramlataihoz illeszkedő ez a ciklus. Tavasztól 24 hónapig várhatóan minden hónapban egy hétvégi, kétnapos összejövetel lesz Budapesten, benne „a fénytested felébresztésének” 6, egyenként 12 meditációból álló – külön is felvehető, teljesen magyar nyelvű – ciklusával. A várható tarifa 12.000 forint/hétvége/fő azok számára, akik nem kérik a hétvége hanganyagát, és 16.000 forint/hétvége/fő azok számára, akik kérik. Csak „a fénytested felébresztésén” való részvétel 20.000 forint/hétvége/fő – teljes magyar nyelvű hanganyaggal. Ha valaki nem tud eljönni valamelyik alkalomra, a hétvégék hanganyaga külön is megvásárolható. További információk az espavo.hu oldalon!

A mai napon elpostáztam a tavaly őszi egyiptomi hanganyagokat azoknak, akik eddig megrendelték. A 2007 ősze óta elhangzott összes Michelle-csatornázás magyar nyelvű verziója hozzáférhető hanganyagként – egyesével is, nem csak „csomagban”. Ezek aktualizált listáját hamarosan közzéteszem. Mária Magdolna is ajánlotta a korábbi anyagok tanulmányozását, igazi ”kincsesbánya”.

A részletes program:

Január 18. Bp. Reiki Kuckó este 6-tól Új Föld Klub (Kozmikus törvények)
Január 23-24. Bp. Anahita egész nap (szombaton 10-től) Az Autentikus Éneddé válás I. (13.000/hétvége; 7.000/nap)
Január 29. Kecskemét nálunk este 6-tól: Új Föld Klub (Kozmikus törvények)
Január 30-31. Kecskemét nálunk egész nap (szombaton 10-től) 24 hónapos iskola XIII. „Fátyoltan I.”
Február 1. Bp. Reiki Kuckó este 6-tól Új Föld Klub (Kozmikus törvények)
Február 6-7. Kecskemét nálunk egész nap (szombaton 10-től) 24 hónapos iskola XIV. „Fátyoltan II.”

Élvezzétek az utazást!

Anti