2009. novemberi hírlevél

Kategória:

2009-et a Michelle Eloff aktiválásokban az Új Élet Ígérete évének nevezik. Most jött el ezen év energetikailag „legsűrűbb” periódusa: október legvégétől december közepéig teljesen, példátlanul új energiaminőségek áramlanak be. Ezek az új minőségek teszik lehetővé a Harmadik és Negyedik Felemelkedési Hullám egyidejű lehorgonyzását. Ez – belső érzékelésem és reményeim szerint – az elmúlt 10-12.000 év eddigi legjelentősebb energetikai eseménye, Atlantisz elsüllyedése óta nem volt ilyen energia-intenzitás. Ugyanakkor „nem kötelező” mindenki számára most azonnal megérezni és felhasználni ezt, „készletezhető” az energia, mindenki a saját tervének és időzítésének megfelelően használhatja fel. Az energiák leközvetítésének „új stratégiája” szerint az összes a felemelkedés során felhasználható energiát a lehetséges legelső alkalommal leközvetítik a fizikai síkra, függetlenül attól, hogy éppen most hányan tudják felhasználni.

A november ennek jegyében fog eltelni, úgy igyekeztem összeállítani a programot, hogy minél többször tudjunk találkozni. Minden héten lesz e periódusban Új Föld Klub a Budapesten a Reiki Kuckóban, és 11-én külön megcsináljuk a 11:11 lehorgonyzását is az Anahitában – összesen három aktiválás lesz mozgás nélkül 11-én szerdán este!

Ezért e hónapnak három igen jelentős programja is lesz, az első a 24 hónapos iskola tizenegyedik hétvégéje (14-15-én), melynek témája az én jövőbeli környezetének megteremtése. Lényege, hogy a környeztünkben ne csak „tárgyak” legyenek, hanem olyan jól használható eszközök, amelyek az énünk „meghosszabbításai”

20-21-22-én a Felemelkedés Harmadik és Negyedik Hullámának lehorgonyzása Michelle-ék egyiptomi túrájának aktiválásaira alapozva Budapesten, az Anahita Jóga Központban.

27-28-29-én pedig opcionális program lesz: Bőség-Manifesztáció-Társteremtés vagy 28-29-én a Mennyei Akarat második ciklusának első hétvégéje (a három közül). Mivel programtorlódás van, ezért erre a hétvégére azok, akik részt vesznek az előző hétvégén is, és finanszírozási gondjaik vannak, 50%-os kedvezményt kapnak. Azt kérném, hogy a potenciális résztvevők e-mailben regiszráljanak nálam erre a hétvégére november 23-áig, hogy el tudjam dönteni, melyik program legyen. A „társteremtő” csoporton elhangzik szinte mindaz, amit mostanáig „felhalmoztam” a manifesztációval kapcsolatban – ezek között nagyon kevéssé közismert tanítások is bőséggel akadnak. Jó néhányan már nagy sikerrel alkalmazzák az itt elsajátított technikákat. A Mennyei Akarat folytatása pedig már megismert meditációs ciklus változatlanul magas szintű folytatása, ilyen címekkel, mint például: Érzelmeid átalakítása, A bőség és virágzás fokozása, Tiszta belső vezetés befogadása és így tovább.

Következzen tehát a részletes program – amelyben (szokás szerint) még elképzelhetőek kisebb-nagyobb változások.

November 1. Bp. Anahita egész nap: Sugárzó aurád felépítése 3.nap
November 2. Bp. Reiki Kuckó este 6-tól: Új Föld Klub
November 7. Kecskemét este fél 6-tól: Új Föld Klub 3 aktiválás
November 9. Bp. Reiki Kuckó este 6-tól: Új Föld Klub
November 11. Bp. Anahita este 6-tól 11:11 – három aktiválás mozgás nélkül! (2000 Ft/fő)
November 12. Kecskemét este 6-tól: 11:11 – két aktiválás
November 14-15. Kecskemét egész nap 24 hónapos iskola XI: Az én jövŐbeli környezetének megteremtése
November 16. Bp. Reiki Kuckó este 6-tól: Új Föld Klub
November 19. Kecskemét este 6-tól: Új Föld Klub
November 20-22. Bp. Anahita egész nap (délelőtt 10-től!) A Felemelkedés Harmadik és Negyedik Hullámának lehorgonyzása
November 24. Bp. Reiki Kuckó este 6-tól: Új Föld Klub (kivételesen nem hétfőn, hanem kedden!)
November 26. Kecskemét este 6-tól: Új Föld Klub
November 27-29. Bp. Anahita egész nap Bőség vagy Mennyei Akarat II.
November 30. Bp. Reiki Kuckó este 6-tól: Új Föld Klub

Élvezzétek az utazást!

Anti