2009. áprilisi hírlevél

Kategória:

E mostani felgyorsult változásokban és energiában még nehezebbé vált a programok tervezése. Sokszor még a jövő hét is teljesen beláthatatlannak tűnik. Sajnos az aktiválások – illetve inkább az angol nyelvű átirataik – sem érkeznek időben.. Legutóbb negyedikén késő délelőtt került fel a 4:4 átirata, így sikerült „már” 5-én közzé tenni a magyar fordítást. Remélhetőleg a későbbiekben valamivel ütemesebbé válik a dolog.

A két legutóbbi hanganyag 31:3 és 4:4 minősége kívánnivalókat hagy maga után, amint lesz időm, újra felveszem – mostmár a szokásos „technikával”.

A 24 hónapos iskola következő összejövetele az inkarnációs ciklusunk megértéséről, és az ezzel kapcsolatos gyakorlati technikákról fog szólni (április 25-26-án). Bemutatok – egyebek mellett – egy „gyengéd” regressziós technikát az előző életek megtapasztalására, és számos új információ is átadásra kerül. Inkább a gyakorlati oldal lesz a lényeg. Ajánlott olvasmányok: Steve Rother: Életfeladatok, életminták, és Eli Jaxon-Bear valamelyik enneagram könyve. Ezek – némileg paradox módon – nemcsak a mostani életünk megértését és gyógyítását segítik.

A Mennyei Akarat három hétvégés első ciklusából a második hétvége következik (április 18-19-én a Geofizikai Vendégházban, Zugló, Torontál u. 32.). Ha netán valaki még szeretne csatlakozni a budapesti társasághoz, a Húsvétot kihasználva megteheti. Mindenképpen ajánlott az első hétvége anyagának megismerése, illetve a weboldalon megtalálható ezzel kapcsolatos ingyenesen hozzáférhető anyag tanulmányozása.

Még két fontos hír májusra: sajnos a négy napos veránkai tábor elmarad, mert május 2-re már nem tudtak helyet biztosítani, viszont május 1-3. között Kecskeméten – nálunk – háromnapos „bőség-csoportot” tartunk, mivel a bőség témaköre rendkívül fontos a mostani időszakban. A három nap során a „már jól ismert lemezeken” túl számos további vonatkozása is feltárul a bőség-problémakörnek, ami – remélhetőleg - a legtöbbek számára teljesen új megvilágításba helyezi ezt a kérdést. (16.000/fő a három nap, illetve 6.000/nap a töredékidőre jövőknek)

Május végén-június elején (május 29-június 1.) ismét lesz Pünkösdi Tábor, vélhetőleg Békésszentandráson - a Holt-Körös partján, gyönyörű természeti környezetben, évek óta "bejáratott", nagyon jó energiákban. Évek óta ez a legnagyobb létszámú hosszabb együttlétünk. Igyekszünk a költségeket leszorítani, valószínűleg 20.000 forint körül vagy alatt lesz a négy nap. Kérném az érdeklődőket, hogy regisztráljanak mielőbb – egyelőre csak a szándékuk jelzésére, ez még nem jelent „végleges elkötelezettséget”. Nagyjából tudnunk kell a szállásfoglaláshoz, hogy milyen létszámra számítsunk.

A konkrét programok (ami még hátra van a hónapból):

Április 14. Bp. este 6-tól a Fehér út 10. alatt a Zászlókészítő Kft.-nél: 14:4 aktiválás, utána Erzsi channellingje

Április 16. Kecskemét este 6-tól nálunk: 14:4 ismét

Április 18-19: Bp.: (két nap a Geofizikai Vendégházban) Átalakulás a Mennyei Akarattal I/2 – vagyis a második hétvége.

Április 20. Bp. este 6-tól: Reiki Kuckó: Új Föld klub

Április 24. Kecskemét: este 6-tól nálunk 24:4 aktiválás

Április 25-26. 24 hónapos iskola IV. „Az inkarnációs ciklusunk megértése és terápiás technikái”

Május 1-3. Kecskemét (három egész nap) „Bőség-csoport”

Élvezzétek az utazást!

Anti