2007.10.24 - Programváltozás

Kategória:

Anti írta:

Sziasztok!

Mivel az őszi szünetre nem sikerült üdülési hetet cserélnünk (vagyis itthon maradunk), így a meghirdetett programok a következőképpen alakulnak:

Október 26-án Tatabányán tartok előadást "Ezotéria a fénymunkások hétköznapjaiban" címmel.

Október 28-án délután 3-tól 5-ig nálunk Kecskeméten "Afrikai tánc workshop" lesz, tehát olyan bemutató, amihez lehet csatlakozni és Mariama vezetésével gyakorolni. Utána este 6-tól lesz a kéthetenkénti vasárnap esti meditáció.

Október 31-én megyek Szegedre, Göröcsné Editéknél lesz meditációs este.

Szabó Pálma megkért, hogy kerüljék el egymást a programjaink, így a november 3-4-re meghirdetett Kuthumis összejövetel egyelőre halasztást szenved - mivel ő azon a hétvégén kötött időpontban Föld-tisztító összejövetelt tart, és többen szerettek volna mindkét programon résztvenni. A halasztás másik oka, hogy egyelőre nincs elég anyag - jelenleg csak két "feldolgozatlan" Kuthumi-aktiválás van lefordítva magyarra, és így, hogy nem kell ezzel foglalkoznom, a felszabaduló időt inkább a www.espavo.hu oldal további feltöltésére fordítom.

A dévákkal dolgozó Orin-ciklus folytatására a meghirdetett időpontokban fog sor kerülni. Aki esetleg még szeretne csatlakozni, van rá mód - az első összejövetel után nyugodtan kijelenthetem, hogy az energiája meghaladja a várakozásaimat. (Szóval nagyon jó.) Budapesten az idén valószínűleg a Mennyei Akarat első ciklusát fogjuk megkezdeni, az időponttal kapcsolatban Pálmával konzultáljatok.

Beindult a weboldal, kérem, hogy regisztráljatok, hadd lássuk, hogy kik és mennyien pillantanak bele időnként. Igyekszem az alapvető dolgokat feltenni, hogy mindenki megtalálhassa azokat a dolgokat, amelyeket a csoportokon már evidenciaként kezelünk. Így a később csatlakozók is fel tudják venni a ritmust, nem lesz szükség arra, hogy bizonyos dolgokat - mondjuk a kis én-ekkel, vagy a teremtés folyamatával kapcsolatban újra és újra átbeszéljünk.

Espavo!

Anti