10:10:10 lehorgonyzás Budapesten

Kategória:

Ma - ritka esemény - a YouTube-on kattintgattam, és rákerestem - a már nem olyan nagyon - fiatalkorom néhány "nemzedéki indulójára". (http://www.youtube.com/watch?v=h4Tv2546eR4&feature=related; http://www.youtube.com/watch?v=r8pYAKM25Hc&feature=related) Nagyon megérintett az a még mindig átjövő vágyakozás a jóra, a szépre, a szeretetre, a megértésre, ami így idősebb fejjel jobban érződik, valamelyest talán már megtisztítva a sallangoktól. Nagyon megéreztem a mindenkiben ott feszülő vágyat, hogy beteljesítse azt, amiért idejött, amiért testet öltött, amiért oly sokszor felvállalta az elhagyatottságot, a fájdalmat, a veszteségeket. Hiszen most már - főleg a sok-sok inkarnációhoz képest - oly közel a változás. És ugyan a hajnal előtti óra a legsötétebb, de már tudjuk, hogy az Új Fény hamarosan hajnalodik. Meghívlak benneteket az e fényt elhozó munka következő lépésére, az év egyik legfontosabb új energiás eseményére a 10:10:10 energiák lehorgonyzására, e hét végén Budapesten az Anahitában.

Ezen időszak egyik kulcskérdése a nőies energiák visszahozása a földi síkra. Michelle Eloff az Egység Istennőket közvetítve átvette a Kvantum Tantra alkímiájának számos tanítását, melynek a legfontosabb részét képezi az úgynevezett Szent Tűz Templomok lehorgonyzása. Ezek a istennői, nőies gyógyító, teremtő energiák visszahívására, újra felidézésére, újrahonosítására szolgáló aktiválások, amelyekből a hétvégén összesen 10 fog elhangzani, plusz az orosz túra anyagai, illetve remélhetőleg a 10:10:10 aktiválás is, amelyet most Michelle ismét felvett előre - eltérve idei szokásától, hogy csak a kulcsdátum napján hangzik el az aktiválás. Remélhetőleg addigra meglesz az átirat is. Saját lehorgonyzó rituálét is tervezek erre a kulcsdátumra - remélhetőleg bele fog férni az időbe.

Holnap (okt. 6 szerda) délelőtt Qala szertartása Bagdadban a város és a Föld éteri lenyomatainak tisztítására (interneten lehet hozzá csatlakozni www.celestialproject.com, vagy Madár Istvánéknál reggel fél 10-től!). Csütörtökön este Új Föld Klub a Reiki Kuckóban. Ezennel jelzem, hogy október 21-én és 28-án NEM LESZ Új Föld Klub, november 4-étől ismét lesz csütörtökönként.

A jövő hét végén (október 15-17) esedékes a legmagasabb szintünkkel a monádi szinttel végzett munka következő etapja: Az Isteni Én-tudatosság elmélyítése címmel újabb 12 meditációja Orinnal. Egyedülálló tapasztalás, előismeretek nélkül is teljesen működőképes!

Ha személyesen nem is, a "belső síkokon" együtt vagyunk, ahogy egyre többen érezhetitek.

Élvezzétek az utazást!

Anti